2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri ve Bebekleri

Başlatan Emine, 28 Haziran , 2010, 18:58:48

« önceki - sonraki »

DER!N

İlkinden çok farklı oluyor canım düşünce anlamında.
O endişeleri pek çoğumuz yaşadık ben dahil ama gerçekten öyle olmuyor daha rahat oluyorsun oram ağrıdı burama bişey oldu gibi bir tedirginlik yok zaten biliyoruz az çok, yaşadık.
Mevlam hayırlı zamanda hayırlısıyla nasib etsin tekrar.  :amin: :amin: :amin:





DER!N






nesrin_beyza&berrin

   


) SaMiRa (

çok sağolun kızlar
sevil nazara geliyor çok okuyorum ama nefesi kuvvetli biri okusa daha iyi sanki (öyle derler bizde)
büyük ananeye okutmak lazım gidincce

aman gülomun göbüşü çıkmış maşallah bende görmek istiyommmmmm
kardeş olunca bide oyuncak olayı var teyzemin kızı bişey alamıyor küçük olana 4 aylık büyüğü de4/5 yaşında falan alsada saklıyor hemen sahip çıkıyor büyük olan bştan anlatmak öğretmek gerekiyor demek ki

dün ben bitkinlikle temizlki yaptım ama süpürdüm sadece :)

nesrin_beyza&berrin

Şimdi Gülfer o kadar büyük problemler yaşamayacak bence. Ecişin aklı ermiyor olacak.  Mesela beyza Berrinin doğumunda en çok ona birşeyler alınca kıskanmış gelen misafirler berrine hediye getirdiklerinde çok kıskanmış. Bunu yakın bir zamanda itiraf etti. Kızlar aklınızda olsun ikinci bebiş görmeye gideceğiniz zaman büyük olanın aklı eriyorsa hediyenizi ona alın. Bir uzmanda böyle demişti.

Yaaaa bu sayfa neden bu kadar durgun. :director:
   


< ESLAL >

merhaba kızlar  :opucuk:

nasılsınız sizler ve bebişleriniz iyidir umarım  ???

biz iyiyiz çok şükür iştahsızlık ve yaramazlık dışında bir şikayetimiz yok  :D

bugün doktora götürdük Hilali iştahsızlığı çok arttı kansızlığı nüksetti diye düşünüyordum ve dün ağlarken katılma nöbeti geçirdi kızım çok kötü bir andı Rabbim kimzeye yaşatmasın 10 saniye kadar nefes alamadı ve mosmor oldu  :crybaby2: :crybaby2:

ve onu kaybettiğimi düşündüm o an  :crybaby2: :crybaby2: Rabbim korusun Allahım zaman zaman çok kısa olduğu oluyordu bu durumun ama ben panik yapmadan dikkaniti başka yere çekip yada ağzına azıcık üfleyip nefes almasını sağlıyordum yeğenimde çok olurdu bu durum ondan alışık olduğum bir durum  :sad1: dün eşimin yanındaydı ben başka odadaydım eşimin kızım kızım diye bağırmasıyla koştum ve o sahneyi gördüm nasıl kucağıma alıp kendine getirdiğimi hatırlamıyorum daha öncede eşimin yanında oldu onun müdahalesiyle uzun sürmüştü  :caca: çok panik yapıyor çocuğu daha korkutuyor ama dünkü gerçekten çok kötüydü eşimde çok korktu gözleri doldu 1 kaç saat odadn çıkıp Hilalin yanına gelemedi  :'(
bugün hemen doktora gittik anlattım bunun en büyük sebebi anemidir dedi bu 20 saniyeye kadar çıkabiliyor bazı çocuklarda baygınlığa kadar gidiyor ama 2 yaşına kadar nörologlarda müdahale etmiyor 2 yaşından sonra geçiyor dedi

kan tahlili yapıldı sınırdaymışız 1 şişe daha kan şurubu kullanıcaz onun dışında bir sıkıntımız yokmuş çokk şükür  :amin:

birde Gülom sana demiştim ya ben diş için kullanılan bir hap var diye sizin doktorda yazmış hatta bugün onu yazmasını istedim >artık bunu vermiyoruz dişçiye gidip dişlerine flor sürdürmelerini istiyolarmış bir sıvımış bu dişlere sürülüyormuş ve çok etkili birşeymiş  :dontknow:  ki dişleri tamamlandıktan sonra mutlaka diş muaynesi yaptır dedi  ;)

nesrin_beyza&berrin

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. :amin: İştahsızlığıdamı kansızlıktan? Benim kız da beni çıldırtıyor. Doğru düzgün birşey yemiyor.
   


< ESLAL >

Amin Nesrincim Rabbim kimseye yaşatmasın inş.  :amin: :amin:

evet güzelim iştahsızlığının sebebi kansızlık şuan çok düşük değil değerleri ama tam sınırda daha önce oldukça düşüktü hiçbirşey yemiyordu kan şurubu kullandık iştahı ve uykusu süperdi bu ara uykusu iyi ama hiçbirşey yemek istemiyor  :-\ hep zorla  :cildir:

DER!N

Geçmiş olsun canım benim Allah beterinden tekrarından korusun.  :amin: :amin: :amin:
Elhamdülillah çok mühim değilmiş o şişe de bitince rahata erersiniz inşallah.

Ayy o flor şeysini 10 15 gün ancak kullandım çok üşengecim ya  :BangHead: dişler tamamlanınca mı sürülüyormuş flor zımbırtısı?





) SaMiRa (

ezgicm çok geçmiş olsun :( allah bi daha yaşatmasın inşallah  :amin:kansızlık öyle şeylermi yapıyormuş ilk defa duyuyorum başka bi doktora damı götürsen  :dontknow:
görümcem anlatırdı kızı küçükken o da olurmuş hep suni tenefüs yaparmış sebebini hatırlamıyorum ama

flor dediğiz şey çocuklaramı sürülüyo?gerçi 4 dişimiz var ama...
bu arada fudaylın üst 2 diş dipleri sararmış sizinkilerinde öylemi nasıl temzliyordunuz?

AککORTįє

çok geçmiş olsun ezgi  :'( Allah korumuş  :amin:

sahracım sizede geçmiş olsun


< ESLAL >

Amin Amin kızlar çok sağolun  :amin: inş. birdaha tekrarlamaz  :amin:

Gülom dişlerimize baktı tamamlanmak üzere dişleriniz tamlanınca götür dişçiye flor sıvısı için geldik de dedi artık ilaç olarak vermiyoruz bu daha etkili bir yöntem dedi  ;)

evet Sahracım en büyük sebep kansızlık eğer kansızlık yoksa başka sebepler aranır ama bir çok çocukta görülür ve belli süreden sonra geçer dedi doktor ablamın çocuklarında da olurdu çok şükür 2 sindede geçti  :amin:

ve aynen dediğin gibi ön dişlerinin diplerinde sararma var Hilalinde macunsuz fırçayla fırçala dedi doktor önceden yapıyordum ben ama şimdi Hilal 1 kaç saniye ancak yaptırıyor fırçanın kıllarını ısırıyor  elimden alıyor filan çok başarılı değiliz yani fırçalama işinde  :-\

birde bugün yeni yetme salak bir stajer kızımın damarını bulamadı bir türlü iğne içerde oynattı durdu yavrum acıyooo diye ağladı en sonunda bırak ya bulamadın bi damarı dedim o anda buldu saf nasıl canı yandı yavrumun kan oturmuş koluna  :sad1: uykusundada ağladı azönce acıya diye  :crybaby2:

ırmak184

iyi geceler kızlar...

nasılsınız?????? bebişleriniz nasıl iyimi????
ezgcim cok gecmiş olsun  :opucuk:
sahracım fudayl adım atmış cok sevindim kısa zamanda yürür inşallah  :opucuk:

bizi sorarsanız iyiyiz cok şükür..kızım iyi annesini üzmüyor  :D yemegini yiyor cok sükür.. havalar ısınmadı o yüzden pek gezemiyoruz kapalı yerler dısında...bizden böyle...

) SaMiRa (

sağol ilknurcum :opucuk:
minecim :opucuk:iyi olmanız sevindim negüzel
babsyla kaşamları karşıklı koş koş yapıyoruz öyle yürüyor
alışırmı zamanla bilmem iyi mi yapıyoruz kötümü :dontknow:

sorma o salaklara bende kızıyorum aramıyolar ki üstten baksa bulacak zaman kaybeder olurmu :violent1:
fudayl da da öyle olmuş ameliyatta çıkıncac bi baktım 5/6 yerden delmişler çocuğu :violent1:
ama gittiğim yerde söylicem artık sol elinin üzerinde iyi damar var :icon_thumright:
inşallah bi daha olmaz ezgi  :amin:



ırmak184

alışır canım bizde öyle yaptık..sen farkında bile olmadan oglusun kendini bırakacak yürümeye baslayacak  :laughing7: