28 Nisan , 2024, 00:43:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - selmay

1
esimin ilgi alani bunu cok inceledi  almak istedi  bi sorayim isten gelincee kesin biliyordurr   cep teelfonuda  galaxy    cunki birdee
2
ben kullaniyorum canim chiicco polly macig  cok memnnum ben baya erken Aldim  cunku bu sandalye bebeklikten itibaren kullanilioyrr ana kucagi oluo yatiyo geriye dogru ,simdi isé ymek yerken bize sikinti olmuyo oturtuyorum onunda önune kucuk lokmalar koyuyorum yemicekse oyuncak koyuyorum bizde rahatca yeemegimizi yiyoruzz yoksa kucamda durup da yedirtmek baya sikintili ben gelemezdim o iseee,hatta dogum gunumuzdede cok ise yaradii orda otrudu bizde yaninda üfledik hic bisi karistirmadi yoksa masada ne tabajkk kalir ne bardak bn tavsiye ederimmmm

fiyati :159   Euro
3
YAAA  CNM NIE BIZE KIMSE SAFAK LISTESI YAPMIOLAR :;KIMSE KUTLAMICAKMI BIZIM

COCUKLARI YAA BURDA BI KNEIDMIZ YAZIYORUZZ ESKIDEN LISTE VARDIIII

ÜZÜLÜYORUM VALLAAAAA
:crybaby2:
4
vala öle sekerimm pasta börek düsünüyorum malzeemeeri aliyourm artik  gunde 10 kere  karar degistiriyorum bunumu yapim bunumu yapim die esilaya 2 kiyafet giydirmek istyiorum  öff  napcami bilmiyorumm :icon_scratch: :icon_scratch:   herseyin en guzeli olsun istiom  aaaaaaaaa da kendim ne giycem bak onu düsnmedimyawwwwwwwwww :icon_scratch: :icon_scratch:

kolay gelsin tatlimmmmmm.... :hieyt: :hello2:
5
11 aylik oldukkk:::: buay neler yapiyoruz................. neler iice cadi olduk artik emeklemeyi ögrenerek kendimize guven geldi piti piti her delige giriyouruz sonra o delikte ne varsa karistiriyoruzz ,ama yinede cok sakin ve uslu bir kizim varr masllahh .

artik konusmalarimiz gittikce duzelmeye basliyorr annnnnnnnnnnee ,mama,baba,dede,abbaa,teze ve garip garip sesler  en komigide lülülülülü dilini daha toparlayamiyor.

oyunlarimizz:::: gel babasi gel artik vazgecilmez oynumuz el gördükmü hemen kendiliginden yapiliyor ve iki el birden kendi de aziyla sarkisini sölüyo gi gi gi gi ... diger bi oyun seni babama bir bir säölicem bii avucunu acio diger elindeki parmagiyla avucunun icine vuruyoo anneside sarkisini söluo esila hanimm herkesi babsina sikayet ediyoor..bay bay yapiyoruz hemde cooook guzelllll..... anne cici anne cici yapior anneyi oksuyorr sonra fistik dediginde de  cimciklioorrrr.....

yaramazliklarr:::::dolap karstirma ,anneye vurma ,cirmiklama, heryere dikilmeee

aaaaaa bide bu ayy iice duschu sevmemeye basladi yandim ben yandimm  havuza girmek denize girmk hayal olucakk
6
 :muzz: :muzz:::::::::::::::::::::::::::::::SAFAGIMIZ 5 :::::::::::::::::::::::: :muzz: :muzz:

sadece 5 ,5cik cok cok az kaldii  yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
7
ah tam da benim konum bu yatak yuznden kayinvalidemle kkavga etmistim neymis kambur kalcakmis cocuk beli agriryomus bilmem neyy. :caca: :caca:

ben 2 aylikken bu yatkla turkiyeye gittim cok rahat zaten bu  oturaklar bizde otomobillere

göre oluyor oraya baglanip seyahatlerdede kulaniliyor ,kaynanam  cok kizdi icin evime

gelen ebeme sordum zararli olmadigini söledi sonra dokta gittigimde sordum oda zararli

olmadigini zaten bebekler icin uretildigini söledi  ozaman rahatlamistim amma zaten

bizimki  bazilarinizin dedigi gibi iicnde yastiginla satilio sonra bebek byuyunce oyastigi cikariyosun cocouk oturma pozisyonunda duruyor icinde...

ammaaa... yinede icinde saatlerce uyutmak iidegil dedi doktorum mesela evindeysen cocugu duz yere yazir amma mecbursan tabi buna yatir dedi cok durmasi  cocuk rahatsiz olur okdar amma asla kambur olmaz dedi 7.24 de yatircak degilsiniz yaniii herseyin fazlasi zarara#
9
hayatta aklima bisi gelmez kendine cok sinir olurum artik bisiler bulmaya calisirim  buldugumu begenmem sonra yine yaparim istemeye istemeye yerim zordur benim basit bisi bulmam ama en cok domtes  le kizarmis peynir yemegi cok severimm cooooook himmmmmmm :hungry: :hungry:
10
kayinvalideme hic bisi almicam cunki turkiyedeee  :muzz:kurtuldum....

anneme de uzak oldugu icin alamicam amma turkiyeye gittimmi ne isterse aliyorum hatta istemeden de aliyorum donatririm yine annemi canim fedaa :nazar: :amin: :amin:
11
 :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:SAFAKKK 19 OLEYYYYYYYYYY :director: :director: :director: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

19 GUN SONRA  :hello2: :hello2: :hello2:IYKI DOGDUN ESILA YAPICAZZZZ  :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
12
himm oke  saolun kizlar ,soracayagim onlara bakalim nasil miss 
13
SAFAKKKKKKKK  24  AZ KALDI KUZUUUUUMMM
14
cocuklairniz icin yararli oldu mu?  iki cesit var digeride hello kitty arabasi amma digeri sadece araba karar veremiyorum hangisini almaliyim!!!!
15
Vücut Bakımı / Ynt: kız doğuranlar dikkat
15 Nisan , 2011, 23:18:13
 :ehi: :ehi: :ehi: en önemli yerleri heheh,gec kaldik ya daha önce duysaydik keskeee :-\