Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bebişim1

1
elçin hanım anlıorum sizi ama bu devirde bu cahiliyet nie anlamıom.bu senıde eşinide cok etkiler illede olsun falan diyorsunzya ailesı  aşiret oldugundan.fazla kafaya takmayın derdi veren allah dermanınıda verır.hem sperm testı istemesıde normal doktorun belkı sperm sayısında azlık vardır ona bakıo ona göre tedavı verıolar.öncelıkle senn kistleri sanırım yok edecek..adetleriniz düzenlimi?cunku benım bi ablam vardı onunda çikolata kistı vardı doktor senın cocuk olmas dedı ya amelıyet olucan dedı ama amelıyetta % 50 bir çözüm dedi yumurtlıklarına da zarar gelebilir dedı fakat sonra ablamın kendılıgınden oluverdi cocugu ebeye gitmiş.onun dedıklerını yapmıs bitkisel yollarla yanı..bir btkisel bal karısımı vermiş ve demişkı 1 kilo süt alcan içıne maydonoz sarımsak dogrucan bunu 1 saat kaynatcan sonra bir kova ya koyup sütün buharına oturcan takii sarımsagın kokusunu genızınde hissetene kadar demiş.sonra hiç üşütme kendını hemen eşinle birlikte ol demiş.bunu böle sadece 1 hafta devam ettı süt buharı tıkalı kanalları acıomus yumusatıomus anlıcan.sonra hamıle kalınca doktor bile şasırdı:)hayırlısı allah inş.senınde gönlüne göre verır kardesım.takma kafana olucak inş.de allahına dua et sadece.o vaktını bilıor.kurandaki meryem suresi var kuran bilıosan süreklı onu oku hata türkce anlamını da oku allah nedemiş bebk isteyenlere orda görceksın.. :amin:rabbim istesın yeterki o yoktan var eden bize evlatlarımızı verecek inş.
2
ELÇİN hanım ultrosana gitme sebebiniz doktor ilactan sonra yumurtlama olmuşmu die bakıcak.bende aynen sizin gibi kullandım ilac bitti 3 gün bekledım öle gittim doktora baktı bana ultrasnda 2 tane yumurrtan olusmus dedı ve bana o gün bir catlatma iğnesi verdı bunu kolundan vurulcaksın dedı yumurtların catlıcak ve 3 gün eşinle birlikte ol dedı sonra hayırlı haberle beklıom inş.senı dedı.sana büyük ihtimal bu şekilde bir yol izlıcek ama iğneyı herkese gerek görmeyebilıolar.kiımisının kendılıgınden catlıomus.ama elçin  benim bildiğim evlilikte 1 sene dolmadan tedavıye baslamıolar...çünkü  1 seneye kadar normalmiş cocuk olmaması...1 seneden sonra baslıolar.ben 8 aylık evlıyken gittim doktor cok erken dedı oluruna bırak dedı normal dedı bana..daha ben yenı bu yıl baslayabildım.hayırlısı olsun inş.sizin için evt yumurtlaman güzel olursa hamile kalma şansın yüksek hatta coğul gebelıkler bile olabiliyormus.ama kişiden kişiye değisebilıo bu sürec kımisi ilk denemede kimiside 2.yada 3. denemede kalabilıo.yinede erkenden önlemini almanız güzel.bende şimdi bakalım adetimi beklıom inş gelmesse bu ay hamileyim. :nazar:
3
tesekkür ederim yasemın hanım cok saolun hayırlısı inş... :amin:
4
ya arkadslar en verimli zamanımdayım klomen sayesınde cok güzel 2 tane yumurtam olusmus ama bi sorun var cok üzülüyom..doktorum catlatma iğnesı verdı vuruldum 3 gün boyunca eşinle birlikte ol dedı ama bu kezde eşimde tık yokya bazende gecıkmeli oluo. depresan ilacı kullanıodu cok etkıledı onu yaa :(ilacı içmesken cok normaldı hersey şimdide aksılık tam benım yumurtlama zamanıma geldı napcam ben yaa hep bi aksiliktır gıdıo öncesınde ben yumurtlamıodum eşim iyidi şimdide tam tersı olduuu off offyaaa  :y25:hayırlısı olsun bakalım bi gelısme olursa eğer hamiş kalırsam burdan sevincımı paylascam sizlerle....bana dua edinn...bende sizlere ediorum rabbım gönlünüze göre versın inş.en kısa zamanda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza...
5
BEN bugun hastaneye gittim klomen bitti 5 gün gecti  3 günde bekledım klomenden sonra doktor baktı  yumurtlarım cok güzel büyümüş 2 tane yumurtam olusmus catlatma iğnesi verdi bakalım yarın vurulcak kolumdan..sonra 3 gün calısmalara devam dedı doktor daha sonra senı hayırlı haberle beklıom dedı inş. bebeşime kavuscam kısmetse...hayrlısı olsun. inş...
6
amin esracım hayırlısı olsun inş. :binkybaby:
7
bana doktorum progestanı sadce 2 gün iç demişti..günde 3 öğün içtim sadce 6 tane yani toplam..sonrada 2 gün gecti aradan adet oldum hemen..doktorum 10 gun beklıcen o arada gelcek demıstı..belkide bünye ile alakalı olabilir bu tür durumlar..
8
bana önce progestan verdi bankacı sadce 2gün kullan dedi adet olcan 10 gün içinde ..3 öğün 6 tane yanı içtim.. adetin besinci günü klomen dedi baslıcan...
9
hiç adet olmadan başlayan bile var canım direk..okuduklarıma göre..ama bildıgım ya 3.günü yada 5.günü genelde..demekki senın doktor o şekılde uygun gördü herkesin bünyesi farklı..hayırlısı olur inş.. :nazar:
10
BENDE EVT KLOMEN KULLANIOM KISMETCİM AMA BEN DAHA YENİ BAŞLADIM BAKALIM BİTSİN DOKTORUMA GİTCEM...İNŞ.OLUMLU BİR SONUÇ ALABİLİRİM İLK SEFERDE...HAYIRLISI DİYORUM ALLAH BÜYÜK...RABBİM BEBEK İSTEYEN HERKEZİN YÜZÜNE BAKSIN..KUCAKLARIMIZ DOLSUN BEBİŞLERİMİZLE.. :love9:EN ÇOK MERAK ETTİĞİM NE BİLIOMUSUN KISMET..BEBEĞİMİ İLK HİSETTİĞİMDE ONUN KALP ATIŞLARINI DUYABİLMEK... :crybaby2:O AN AĞLARIM SANIRIM SEVİNCİMDEN..OFFF OFFF
11
teşekkürler gercekten morel oldu...böle bilgi almak güzel oluor...inş.hayırlsı dıyorum...insan birasda olsa umutlanıo böle..
12
KISMETCİM KLOMEN OVULASYON SAĞLAYICI YANİ YUMURTALARI OLGUNLASTIRMAYA YARIOMUS HATTA YUMURTLAMA FAZLA OLURSA ÇOĞUL GEBELİK BİLE OLABİLİYORMUS..KLOMEN KULLANP İLK SEFERDE HAMİLE KALANDA OLUOMUS  2.NCI YADA ÜÇÜNÇÜ DENEMEDE BASARILI OLANLARDA VARMIS..ARTIK BİLMIORUM KISMET MESELESİMİDİR.. :ADIN GİBİ...İNŞ.HAYIRLISI OLUR BENDE BU AY BASLADIM BAKALIM...BENDEDE ARA ARA AGRI OLUO KASIKLARDA.MİDEMDE BULANMA OLUO..İLÇTAN SANIRIM..
13
böle düşünme MUCİZEM YA.. tıp çok ilerledi artık herşeyde bi hayır vardır...Rabbin senın için en uygun zamanı beklıodur beklıodur belkı allah büyük üzülme o ol derse olur..merak etme..kendını umutsuz düşünüp etkileme öle..Kurandaki meryem suresını bilıomusun onda şöle yazıo  Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."

5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."

6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."

7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."

8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.

9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

10 - Zekeriyya şöyle dedi: "Rabbim! Bana alâmet ver." Allah: "Senin alâmetin, sapasağlam olduğun halde, üç gün, üç gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.

14
slm doktorum banada progestan ve klomen verdi...cocuğum olmadı cocuk istedımı söledım...yumurtlama tembelliği var bende klomen yumurtlamam için verildi bölelıkle hamile kalmama yardımcı olcakmıs..bakalım hayırlsı inş.. :)
15
slm bende yeni katıldım buraya..bende kloen kulancam senın gibi tedavıebasladım ama sen daha yenı evlıymıssın olur yanı takma kafana allah yardımcın olsun..ama erkenden tedavını alman bence güzel gec olmadan üstesınden gel..hayırlısı inş.senınde benimde olur bir bebiişimiz..