28 Nisan , 2024, 12:08:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nermin

1
evet canım son hali
2
eyy küre hep merak etmişimdir ben saat kaçta dogdum acabaaa???
3
hoşgeldin canımm benim çok begeneceksin bu siteyi
4
slm canım bebegini saglıklıca alırsın inşallah kucagına bende o haptan çok kullandım hatta dogum yapana kadar diyebilirim.kullan bence vitamin o bi zararı olmaz sana ve bebegine.
5
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba
21 Ocak , 2009, 12:11:00
slm esra hoşgeldin canım aramıza .bebegin hayırlı va saglıklı olur inşallah canım.bebegine hemen mamaya başlamana çok üzüldüm.her annenin mutlaka bebegine yetecek kadar sütü vardır.sen bol bol emzir.benimde 8.5aylık oglum var.6ay sadece süt verdim.15gün küvezde kaldı bebegim osüre içinde dahi hep süt sagıp gönderdim.sütünü arttırıcı şeyler dene canım.benimde başta bebegim emmeyince sütüm az geliyordu.emdikçe çogaldı.
6
İlişkiler / Ynt: ask herşeyi affedermi???
21 Ocak , 2009, 12:03:19
peki kızlar aşk aldatılmanın dışında herşeyi affediyormu???diyosunuz??? ???
7
herkese merhaba ben bebegimin resmini koydumda.yanlız ben slayt şeklinde bikaçtane resmi nasıl koyabilirim deniyorum ama olmuyo.bana yardımcı olursanız sevinirim.
8
İlişkiler / ask herşeyi affedermi???
20 Ocak , 2009, 18:40:33
bu konu üzerinde konuşalım istedim.cvbı açıklamalı olsun arkadaşlar.bence aşk herşeyi affetmez.şahsen ben kocama her nekadar aşık olsamda aldatılmayı affedemem.
9
doktor kesinlikle sünnet yaptırmayın ameliyetla olacak dedi.bende acaba hiç bu şekilde yaptıran varmı?nasıl geçti?nekadar sürede iyi oldu?bunları merak ediyodum da...
10
okey oynarım
11
tubişcim kansızlık anne sütünden degil.ek gıdalara başlandıgında inek sütünün fazla verilmesinden oluyor.handan çok kötü bi durum senin için anlıyorum seni.benim bebegimde bu ara çok iştahsız oldugu için bende bayagı zorlanıyorum.çok mızmızlandı.ne yapsam yemek istemiyo.bazen beni dahi zor emiyo.songünlerde çok moralim bozuk hep böyle olacagından korkuyorum.allah yardımcımız olsun.
12
canım korkutmayalım seni okadarda kötü degil ama ben dogumda çok problem yaşadıgım için şimdi bukadar korkuyorum.inşallah sizde olmaz öyle bişey.
13
benimki normal dogum degildi.sezeryandı ama erken oldugu için o masaya çok yatırıp açılma varmı diye kontrol edildi.bu yüzden.artık dayanamıyodum.doktorlara yalvarır oldum yinemi yaa diye  :honk:
14
teşekkürler canım
en önemliside adeti düzenlemesi.adetim 15günü buluyo.çok canım sıkılıyo ama çıkarttıramıyorum.o masa korkusu var bende.
15
yaz güzelim ama degiştiremem bidaha o masaya yatamam.korkuyorum.