Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - nermin

1
İlişkiler / ask herşeyi affedermi???
20 Ocak , 2009, 18:40:33
bu konu üzerinde konuşalım istedim.cvbı açıklamalı olsun arkadaşlar.bence aşk herşeyi affetmez.şahsen ben kocama her nekadar aşık olsamda aldatılmayı affedemem.
2
Hemşeriler :) / slm kırşehirliler
14 Ocak , 2009, 13:51:58
ben aslında yozgatlıyım ama kırşehir geliniyim.kırşehiride biraz bilirim.aranızda kırşehirli varsa tanışalım.
3
merhaba arkadaşlar benim bebegim çok iştahsız.ne yapsam yemiyo.ve çok hareketli bu yüzden pek kilo almıyo.bebegimin iştahını nasıl açabilirim?bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
4
slm arkadaşlar benim bi sorum olacak.aranızda hiç bebegi peygamber sünnetli dogan varmı.varsa ameliyatını yaptırdınızmı?bu konuda konuşmak istiyorum.
5
Hemşeriler :) / nerde yozgatlılar????
04 Ocak , 2009, 17:47:22
arkadaşlar ben yozgatlıyım ama istanbulda oturuyorum
6
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / herkese merhaba
31 Aralık , 2008, 12:41:37
merhaba benim oglum hiç emzik kullanmadı,çokta önemli degil zaten ama biberonda kullanmıyo.ben kullanmasını istiyorum.çünkü uzun süre dışarı çıkacak oldumda açlık ihtiyacını gidermek için lazım.herzaman emzirebilecegin yer olmuyo.herşeyi kaşıkla yiyo.herşeyi bardakla içiyor.aslında güzel ama dışarıda zor oluyo.biberon daha pıratik.bu konuda ne önerirsiniz bana?nasıl alıştırabilirim?herkesi n bebegini öpüyorum
7
:nazar:slm arkadaşalr ben 32 haftalık hamileyken dogum yaptım oglum umut şimdi haftaya 8 aylık olacak,oglumun kanı düşük çıktı kan şurubu ferro sanol ve devit3 vitamin damlası kullanıyorum.sizce ek olarak daha neler yapabilirim?
8
slm bende premature annesiyim yeni katıldım yardımlarınızı bekliyorum.
9
Tanışma Bölümü / slm
22 Aralık , 2008, 18:04:37
slm bende aranıza yeni katıldım.ileti gördermemde bana yardımcı olursanız sevinirim.