28 Nisan , 2024, 21:42:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - MASAL38

1
kızlar eşimin sperm sonuçları iyi değil ileri hareketli çok az doktor proxeed diye bişey yazmış şimdi onu sipariş ettik ama benim tüplere hiç bakılmadı sadece hormon tahlillerim iyi çıktı bide pko dediler ama hormonların iyi çıkması çok önemliymiş bide ben kiloluyum 95 filan onun için klomen kullanmaya korkuyorum sizce ben klomen alyım da kocam ilacına başlayınca bende onu içeyim mi? yoksa ilaç işe yaramazsa aşılama demiş doktor ama aşılama için yatmak gerekiyor dimi yani bebek düşmesin diye   :dontknow:
2
kızlar hadi paylaşalım nette çok fazla biligi yok bu konuda benim gibi merak edenleri aydınlatalım hadi bi laf atın bu soruya?

benim eşime sol varikosel teşhisi kondu teşhisten önceki 3 semen testinde de ilkinden itibaren sperm sayısı düşmeye başladı.morfoloji %2,ileri hareketli ise her seferinde düştü,sperm sayısı ise en son 27 milyona kadar indi.yalnız 27 milyon varikosel ameliyatından sonra çıkan değer ameliyattan önce daha çoktu.yani ben ameliyatın bi halta yaramadığı kanaatindeyim.çünkü eşim gibi 2 tanıdığım daha aynı sonucu aldı.en son prof.bize proxeed plus diye bişey önerdi.sgk karşılamıyormuş.bir kutusu toz halinde içinde 30 kullanımlık varmış 128 lira yani 15 günde sabah akşam olmak üzere bir kutu bitecek ayda 250 lira.değermi bilmem 4 ay kullanılacakmış işe yaradığını ancak o vakit görebilecez.ama kullananlar yazarsa hem bana hemde benim gibi biçarelere faydası olur belki.eğer 4 ay sonra işe yaramazsa aşılama yapıcaz demiş prof. o nedemek bilen varmı? tüp bebek gibi bişeymi bu :dontknow: nolur cevap kıslar :amin:
3
 :icon_scratch: kızlar bişi sorucam üstüne görme diye bişey varmış nasıl oluyor bu benim adetlerim düzenlidir normalde 28 günde bir 5 gün olurum 15 yıldır adet görüyorum ya 2 ya 3 tür bugüne kadar gecikmem yada kesilmesi ama bu ay tuhaf bişe oldu hiç bir belirti vermeden adet oldum 2 gün gecikti sonrada 1 ped batacak kadar oldu ve kesildi 2 günde 1 ped battı sadece ve bugün 3.günü hiç bişe gelmiyor böyle bişeymi acep diye merak ettim ayyyyyyyyy inşallah filan diye heveslenmiycem olursa sevinirim ama olmazsada üzülmem çünkü alışığım negatif sonuç görmeye ama yinede kafama takıldı ne dersiniz?