27 Nisan , 2024, 15:33:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - YASEMİNK.

1
EVET LOC ÇOK GÜZEL TEMİZLİYOR BEZİN HİÇ KİRLENMİYOR KİRİ SUYA HAPSEDİYOR L.O.C.™ Çok Amaçlı Temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.
Genel temizlik için,  Yeni L.O.C. geliştirilmiş, daha konsantre fomülü ile 5 lt suya 30 ml eklenerek kullanılır. Böylece eski LOC ye oranla 4lt yerine 5lt suya aynı miktarda ürün eklenebilmesi sayesinde kullanım başı maliyeti düşürülmüştür.
Spreyle püskürtmeli temizlik için, AMWAY™ Tabanca Püskürtücülü Şişeyi kullanın ve 9:1 çizgisine kadar 450 ml su ekleyin. Üstünü 500 ml çizgisine kadar Çok Amaçlı Temizleyici ile doldurun. Daha sonra yüzeylere püskürtün ve bezle kurulayın.
El temizleyicisi olarak, seyreltmeden kullanın ve kullandıktan sonra elleri yıkayarak durulayın.
2
KIZLAR GÖMLEK YAKASI İÇİN AMWAY ÇAMAŞIR SPREYİ VAR ONU DENEYİN AYRICA MUM ZİFT, SAKIZ VB ZOR LEKELERİDE ÇIKARIYOR FİYATIDA ÇOK PAHALI DEĞİLSA8™ Yıkama Öncesi Sprey, içeriğindeki benzersiz çözücüler ve yüzey aktif maddeler karışımı sayesinde,yağlı lekeleri çitileme veya ön ıslatmaya gerek olmaksızın çıkarır
Aerosol spreyin kullanımı basit ve mükemmeldir
Hafif bir narenciye kokusuna sahiptir
SA8 Yıkama Öncesi Sprey Ozon tabakasına zarar veren klofoflorokarbonlar (CFC) içermez
400 ml kutu ile yaklaşık 80 gömleğin yaka ve kol manşetlerine ön uygulama yapabilirsiniz!Bu kolay kullanımlı, hafif kokulu yıkama öncesi sprey, tereyağı, sıvı yağ ve çeşitli sosların bıraktığı lekeleri çıkarır. Mucize spreyi bir kez sıkmanız her türlü yıkanabilir, renk atmayan kumaşta mucizeler yaratır ve özellikle de yaka ve manşetlerdeki kirler için birebirdir.
3
beyazlar için amwayin her türlü kumaş beyazlatıcı var tül perde her türlü çamaşırda kullanıyorsun ayrıca fayans araların dada etkili Oksijenli ağartıcı içeren bu çok amaçlı toz deterjanla normal yıkamanın temizlik gücünü arttırarak lekeleri çıkarabilir, beyazlara parlaklık katabilir ve renklileri (ipekli ve yünlüler hariç) temizleyebilirsiniz. Mükemmel bir ön ıslatma ürünü olan bu deterjan evin her yerinde güvenle kullanılabilir; fincanlardaki ve çaydanlıklardaki lekeleri çıkarmada ve yüzeyleri ve karoları temizlemede bu üründen faydalanabilirsiniz. :hello2:http://www.amway.com.tr/user/yasemin142
4
amway ürünleri harika hayatımızı kolaylaştıran ürünler bu adreste        http://www.amway.com.tr/productset/uskax31JAjKnw4Yjg3RD3A==        http://www.amway.com.tr/user/yasemin142 
5
AMWAYİN WC VE BANYO TEMİLEYİCİS VAR KESİN ÇÖZÜM  :hello2: