04 Mayıs , 2024, 10:11:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - askinihali

1
Amin herkesinkini inşallah...
2
plesenta sanırım halk agzında genelede son dıye tabır edıldıgı ıcın bende tıbbı adını bılemıyorum bebekten sonra gelen sey  sanırım bıraz cahılım acıkcası ogrenmek ıstemıyoruym ınsan bılmedıgı seyden daha az korkamısya :/ o yuzden ısıme gelmıyo sanırım!!
3
Selam kızlar benımde normal dogumla ılgılı sorum olucak bende normal ıstıyorum aslında ama bu son denen şey çıkmadığı zaman ölüm riski oluyormus ben bu yuzden cok korkuyorum ve sezeryan istiyorum bi bilgisi olan varsa aydınlatabılırmı???
4
offf o evham yokmu o evham :/ nasıl dogurcam saglıklımı  gecmek blmıyo gunler..
5
 :honk: Allah nasip ederse 29 nisan 2012 daha çok yani...
6
benımde belim co agrıyodu canım korkma dakıka bası tuvalete gıdıyodum hatta bisişymi oldu acaba dıye ılk haftalarda simdi 4 aylık!
7
selam kızlar.. Allah nasip ederse benimde tahmini doğum zamanım 29 nisan cinsiyeti haftaya belli olucak inş..
8
selam kızlar bende Allah nasip ederse nisan sonu annesı olucam.. fakat benim bulantılarım çok fazla nerdeyse ılacsız duramıorum daha tadına varamadım!!  ne zaman gececeği hakkında fıkrı olan varmı su an 7 haftalık..
9

çok düşük yüzde 10 falan bence korkma psikolojik hepsi...
10
tebrık ederımmm umarımm saglıkla alırsın bebegını kucağına...
11
tesekkurler ınss Allah herkesın gonlune gore versın
12
beni 28 hazırandan sılersenızz ıkı gun erken geldı bende anlamadım hıc olmadı boyle bısıy daha once bırazda pembemsi :( herhangı bı fıkrı olan varmı acaba? ustune gorme konusunda?????
13
benide 28 hazirana eklermisiniz...  dün internette rastgele forumu gördüm fakat ortam o kadar sıcakki direk kayıt olma ıhtıyacı hıssettım birbirinizle hıslerınızı paylasmanız gercekten cok hoş.. :)
14
arkadaslar merhaba sakın korkmayın benım bı tanıdıgımda sızın gıbı korkuyordu ve operasyon sırasında kendını cok fazla sıktıgı ıcın basarısız oldu kendınızı rahat bırakın ben gırmedım ama gırenlerın yorumları bu sekılde stres olumsuz etkılıyor..
15
selamlarr bende aranıza yeni katıldım.. bebek istiyorum ikinci ayımız.. kısmet