Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BEYAZGÜL

1
Alıntı yapılan: pinar79 - 16 Eylül , 2009, 15:40:45
arkadaşlar yine nereye kayboldunuz.benim bebiş 1 ekimde geliyo kısmetse. şafak 16  :hello2: ama korkuyorum dr amcamız 28 eylüle kadar izinli inşallah bebeğim daha önce gelmez.çünkü başka bir hastane ve başka bir dr istemiyorum.kendimizi öyle alıştırdık aylardır.normal doğum olsaydı 10 ekim gibi olacaktı.sezeryan olacağı için 1 ekim.Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım allah kavuştursun bebişine.benimde normal görünüyo doğum.ama bebek dönmüş, inşallah erken olmaz dedi doktor.36.haftadayım.çok kasılmalar oluyo.karnım taş gibi oluyo.eğilemiyorum.ayakları midemde.çok baskı yapıyo.allah hayırlı zamanda kurtarsın hepimizi.
2
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.3 ay sonra hamile kaldım.şimdi 8 aylık hamileyim.hiç canını sıkma.ben çok kafama takmıştım.şimdii hamileyim.
3
bende duphaston kullanmıştım.çok güzel bi ilaç.hemen düzene girmişti adetlerim.hiçbir yan etkisi yok.
4
canım gözün aydın.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.oğlan olursa kadir koyun adını bari. :k06:
5
kızlar çok saolun.bugün doktora gittim.bebeğin kilo alımı çok güzel dedi.iyiye gidiyomuş.ayrıca doğum tarihini etkilemiyomuş, bebeğin geriden gelmesi.doğum gecikirse bebeğin eşi yaşlanıyomuş.önerilerinizi dikkate alıcam.
6
merhaba ümmühan.pek giren olmuyo buraya.yalnız kaldı.  :-ooo
7
hoşgeldin çalıkuşu.  :flowers:
8
Alıntı yapılan: mavis.deryam - 05 Eylül , 2009, 20:42:35
mrb pinarcim mrb beyazgul  kizlar bisey sorucam sekerkiz vardi sitede ondan haberiniz varmi dogurdumu nasil durumu merak ettim hic karsilasmadim sitede .benim hazirlikar tamam bebegin herseyi hazir benimde artik yurumekte zorluk cekiyorum altim agriyo sizdemi boylesiniz oglusumla 34+3 olduk ,bisey sorucam hanimlar doguma yakin agda yaptiricam sizce bisey olurmu-
merhaba maviş deryam.bende yürürken çok zorlanıyorum.kalbim çarpıyo.göğüs kafesime ayaklarını dayadı.batıyo.nefes alamıyorum.valla ağda konusunda hiçbir bilgim yok.ama bence yaptırma derim.son ayın olduğu için çocuk kasılır.valla uzun zamandır siteye girmediğim için şekerkızdan haberim yok.
9
MERHABA PINAR.sanırım aramızda pek zaman yoktu.görüşmeyeli bayağı oldu.bende 35 haftalık hamileyim.doğuma az kaldı.sen neler yapıyosun hazırlıklarını tamamladınmı.
10
kızlar merhaba.35 haftalık gebeyim.fakat doktorum bebeğimin gelişiminin 2 hafta geriden geldiğini söyledi.böyle problemi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsunlar.aceba doğum tarihini etkilermi ???  GELİŞİMİ NORMALE DÖNERMİ.
11
 :wave: merhaba arkadaşlar.gerçekten bu sayfa ıssız kalmış.bende 22 haftalık hamileyim.doğum 20 ekim görünüyor.allah tüm hamileleri kurtarsın.bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin.her ay doktora gidiyorum ama bu ay gidemiycem galiba.zaten bir problemimiz yok.herşeyde normaldi.size sormak istediğim şeker testi yapılıyomuş.kaçıncı haftada yapılıyo aceba.  :dontknow:
12
merhaba arkadaşlar.bende 18 haftalık hamileyim.bebeğimin ilk hareketini 2 hafta önce,yani 16 haftalıkken hissettim.çok güzel bi  duygu.cinsiyeti oğlanmış.ve erkek çocuğunun anne karnında daha erken hareket ettiğini öğrendim.
13
merhaba elifcim gebelik var gibi görünüyoi bence bekle.benim 13 gün gecikince kanda 249 çıkmıştı.
14
varikosel olduğunu doktor muayenede anladı.% 70 hareketsizdi spermin.ameliyattan 3 ay sonra sperm sayısı düzeldi ama hareketlilik hiç artmamıştı.doktor ilaç tedavisine başlatmıştı.ama başlamadan hamile kalmışım.yinede ilaç tedavisine devam etti eşim.ileride tekrar problem olmaması için.hemen düzelme olmuyor. 6 ay kadar bekle hamile kalmak için.sperm 3 ayda kendini yeniliyor. sperm testleri genelde 3 ayda bir yapılır düzelme olup olmadığını anlamak için. kalıcı olup olmadığını anlamak için şimdi erken.zaten doktor size gereken bilgiyi verir.eşinin muayenesine göre.genelde kalıcı olmuyo diye biliyorum.ameliyattan sonra gebelik şansı yükseliyo.sıkma canını.
15
denizli benim eşimdde varikosel vardı.toplam hareket % 12 idi.ameliyat oldu ekimde.ben ameliyattan 3 ay sonra hamile kalmıştım.varikoselde önemli olan geç kalmadan, sperm sayısı fazla düşmeden,tedaviye başlanması.sıkma canını.bende çok ümitsizdim.1 sene sonra olursa olur diyordum ama kısmet.şimdi 3 aylık hamileyim.benim eşimde doktora gitmedi başta.1 sene sonra gittik,sonrada varikosel olduğunu öğrendik.eşinin fazla üzerine gitme bence.o da yaptığı hatayı farketmiştir.kendi canınıda sıkma.psikoloji çok önemli.çok çok geçmiş olsun.soracağın şeyler olursa yazabiilirsin.