Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - E N D E M İ K

1
     Slm canlar,size bisey sorcam utuden sonra hemen kalkmadgm ve belime yastk koydugm halde ertesi gun bile spermler geri geliyo netten baktm bi miktar gelmesi normal diyo ama bence nerdeyse tamami gelyo.bu normal mi neden boyle oluyo ..boyle olup hamile kalan var mi. :icon_scratch: :opucuk:
2
 :dontknow: :dontknow:    kızlar yaaa dün gecikmem var sancım var diyordum ya sizin ısranızla ve desteğinizle test yaptırdım 3 gün gecikmiştim sadece 48.54 çıktı.doktor gebesin ama değerin düşük 1 hafta bekle ya devam eder ya sonlanır dedi. benim yine hevesim kırıldı.eşimde çok üzüldü.dua edin nolur. inşallah bu sefer hamileliğim devam eder :amin:  :amin:
3
Anne Olmak İstiyorum / ümitlenmekten yoruldum
19 Kasım , 2013, 08:41:40
             kızlar sat 17 ekimdi bi önceki 22 eylül şimdi yine kasımın 17 sinde hastalancam diye bekliyodum ayın 12 sinde kahverengi bi leke ayın 15 indede aynı leke geldi ama benim sancılarım var arada gelip gidiyor, ama hala hatlanmadım gebelik testi yaptım evde herzamanki gibi koca bi negatif bhcg baktırsam erken mi eğer hamile değilsem niye bozuldu yine bu adet düzenim. önceden gününe gün olurdum bebek istemeye başladıktan sonra hepsi değişti  :dontknow: :'( :y25:
4
Anne Olmak İstiyorum / hormon testi karmaşası
24 Eylül , 2013, 09:01:17
         Herkese günaydın arkadaşlar, benim FSH yüksekti bide geçen ay BHCG m yüksekti ama hamile değilmişim hasta olmuştum. onlar için 3. gün test yaptır dedi doktor ama bazıları lekelenmeden itibaren 3. gün bazıları tam olarak hastalandıktan sonraki 3. gün diyor. bide bu ay inadına olur gibi 2 gündür azcık gelyo lekelenme gibi ben şimdi yarın doktora gidiyim mi? tam olarak hastalanmayı mı bekliyim? her ay aşırı sancılı hastalanırdım buay hastalandığımı bile anlamadım napyım şimdi ben!!!  :(
5
          merhabalar arkadaşlar artık kafalarımız iyice karıştı, yok şu fazla gebeliğe engel bu az engel, yok şöyle yok böyle, hep dikkat ettiğimiz için mi bunlar bizi buluyor. şimdide D vitamini eksikliği gebeliği ve kilo vermeyi zorlaştırır diyor uzmanlar. ölçtürdüm benimkide çokkkk düşük çıktı.bilgisi olan var mı?
6
          kızlar merhaba benim adetim 1 hafta gecikti prediktörle test yapıyorum negatif çıkyo. kan testi yaptık bhcg 8 lerde falan çıktı yani 3 haftalık görünyo.doktor her bhcg yüksekliği gebeliği belli etmez, başka bi hastalıkta olabilir dedi yarın tekrar bakcak test yapcak, ben bişey anlamadım yorumlarınızı bekliyorum :sad1: :dontknow:
7
 :'( :y25: :y25: merhaba arkadaşlar ben siteyi bir süredir takip ediyordum. aranıza katılmaya karar verdim.soğan kürünüde bu siteden öğrenip uyguladım.her zaman düzenli 29 günde bir olan adet döngüm 35 e çıktı ben kendimi hamile sandım test yaptırdım negatif  :sleepy1: bekledim tekrar yaptırdım yine hüsran... durduk yerde mens dengemi bozdum. bu arada ben 1 yıllık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz kısmetse, fsh değerim 12,5 çıktığı için panikledim ve soğan kürü uygulamıştım.şimdi regl tarihlerim karıştı ovulasyon hesaplayamadım.