Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - E N D E M İ K

1
Canim ya inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur mutluluğun daim olur. Darisi bizlere inşallah.   :amin: :opucuk:
2
Teşekkürler canlarim bu konu bende acabalara????? neden olyodu sayenizde çözdüm. Öpüyorum hepinizi :opucuk:
3
     Slm canlar,size bisey sorcam utuden sonra hemen kalkmadgm ve belime yastk koydugm halde ertesi gun bile spermler geri geliyo netten baktm bi miktar gelmesi normal diyo ama bence nerdeyse tamami gelyo.bu normal mi neden boyle oluyo ..boyle olup hamile kalan var mi. :icon_scratch: :opucuk:
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kalp atışları
07 Aralık , 2013, 23:23:52
Canim Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıklı al kucağına. Darısı bizlere.  :opucuk:
5
Alıntı yapılan: Mavish - 03 Aralık , 2013, 12:05:26
memnun oldum canim... aciklaman icinde tskler!
ve in saa ALLAH hayirlisiyla yavrularimiza kavusuruz...

sen ne zamandir istiyorsun bebek?
inşallah canım kavuşuruz bebişlerimize hayırlısıyla.ben yaklaşık 1 yıldır istiyorum evliliğin il yıllarında pek düşünmedim ama son 1 yıldır istiyorum ve genelde düşükle sonuçlanıyor :crybaby2: nedeni henüz belli değil araştırılıyor canım.
6
Alıntı yapılan: Mavish - 03 Aralık , 2013, 09:43:23
Alıntı yapılan: E N D E M İ K - 03 Aralık , 2013, 09:39:25
    kızlar az önce g.gidiyordan laboquick 30 ovulasyon testi + 10 gebelik testi 27,90 tl ye aldım hayırlısı artık.gerçi buay bebiş istemiyorum biraz kilo veriyim ;) hem buay bi kimyasal gebelik yaşadım biraz kendimi toparlıyım çok yıprandım :crybaby2:


canim hadi hayirlisi... ve cooook gecmis olsun.... bu kimyasal gebeligi hala anlamis degilim dogrusu... ne oluyor tam...  :icon_scratch: en azindan gebe kalabiliyorsun ... demek zamani bekliyor canim.. herseyin hayirlisi...
daha seninle tanismadik sanirim.. ben betül  :opucuk:
hoşgeldin betülcüm bende senem, kimyasal gebeliği bende anlamış değilim ama doktorlar embriyorun rahim dışında herhangi bir yere yerleşmesi demek kese oluşmadan düşerse kimyasal kese oluşana kadar bekleyip büyürse ki bu daha tehlikeli dış gebelik oluyor.kimyasal belli bir süre sonra adet görür gibi atılıyor ama dış gebelik dışardan müdahale enjeksiyon yada operasyonla gideriliyor. :opucuk:
7
    kızlar az önce g.gidiyordan laboquick 30 ovulasyon testi + 10 gebelik testi 27,90 tl ye aldım hayırlısı artık.gerçi buay bebiş istemiyorum biraz kilo veriyim ;) hem buay bi kimyasal gebelik yaşadım biraz kendimi toparlıyım çok yıprandım :crybaby2:
8
Alıntı yapılan: zen_s - 03 Aralık , 2013, 08:29:23
Gitti gidiyordan OVULA aldık canım  :icon_thumright:
hımmm tamam canım lubguick mi ne vardı g.gidiyorda cuma günü alcaktım pc dondu alamadım bende ovula alayım bari sağol canım
9
           kızlar ya hangi marka test kullanıyorsunuz bende almayı düşünüyorum da.bilmiyorum yumoşlarım ne zaman oluşuyor :icon_scratch: karambole çalışyorz.bari canımız istemediğinde mecburiyetten ütü yapmayız :k06:
10
Korkma arkadaşım Allaha sigin yeterki ol desin . hakkında hayırlı olsun inşallah. Hepimiz hayirli sağlıklı evlatlar istiyoruz rabbim isteyen herkese versin inşallah uzme kendini 5 ayda 3 kimyasal gebelik yaşadım ama umut ve dua eşliğinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz . herkese yazmasamda takip edip dua ediyorum canim.eminim hepimiz ayniyiz.korkma dualarimizla yanındayız.  :opucuk:
11
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 26 Kasım , 2013, 10:40:57
Canım eşinde de sende de problem olsa hamile kalamazdın öyle biliyorum ben..
umarım bağışıklıkla alakalı birşey değildir..kanla ilgili bi sorunun olsa en azından  iğne kullanırsın bebeğine kavuşursun.benim ilk gebe kaldığımda karnımda ölmüstü.sağlıklı gebelik değilmiş.9.haftada kürtaj olmuştum.sebebi araştırılmadı.
2.ye hamile kalınca baska doktordu bu sefer direk iğne baslayalım sana bebek düşmesin dedi doğuma kadar vurundum...sonra hep içimde bi tedirginlik.belki bi sorunum yoktu ben boşuna vurundum bu iğneyi diye..
3,ye gebe kalınca bu sefer hemen test istediler.kan testlerimde 10 gün süreyle çıktı ve pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı...yani iğne vurunmasam belki bende hiç bebek sahibi olamayacaktım....
böyle birsey denmez ama umarım kanla ilgili bi sorunun vardır da çaresine bakılır yavruna kavuşursun...
Canim benim bilgi icin tesekkur. O melekler senin nasibinmis rabbim korumus bi sekilde.darisi bize :opucuk:
12
               canım benim inşallah mutlu sağlıklı uzun bi ömür geçirirsiniz bebeğinle darısı isteyenlere hepimize  :amin:
13
        canım doktor genetikte ve kandada problem çıkmazsa bağışıklıkla alakalı bir durumdur. onun da dünyada şuan bi tedavisi yok nasıl bi problemin yol açtığıda belli değil yapcak bişey yok o zaman dedi. artık elimden geleni yaptım deyip Allaha sığınmaktan başka yapcak bişey kalmıyo ol derse olur. :amin:  sonrada eşimle ilgili tahliller yaptırcaz eşim istiyo ama onda bi porblem olsa zaten kimyasal da olsa ben hamile kalabilir miydim :icon_scratch:
14
Kizlar buarada merak etmediniz ama soyliym hormon testlrm iyi cikti.kanda pıhtılaşma ve genetik bakyolar simdide 1 ay sonra cikcakmis sonuclar.insallah hepimiz bebegimize kavusuruz  :opucuk:
15
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 25 Kasım , 2013, 12:01:52
Ben bir düşük, iki kimyasal gebelik yaşadım, bir tane de onuncu haftada kalbi durduğundan kürtaj oldum. Normal bir gebelik için iki yılı aşkın bir süre geçti. Aslında hala da içime sinmeyen bir şey var. Hamile kaldıktan sonra gittiğim bir doktor yapılan testlerime baktı ve kromozom testin mutlaka yapılmalıydı. neden yapılmadı diye sordu. Ben büyük ihtimalle ikinci bebeği düşünmüyorum ama düşünürsem mutlaka yaptıracağım bu testi.
Canim inşallah hayirlisyla ve saglikla al bebegini kucağına içini ferah tut :opucuk: