29 Mart , 2024, 08:37:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ayfer

1
herkese iyi geceler uzun bi süredir giremiyodum röntgeni çektirmedim başka bi doktor buldum :) önce klomenle deneyelim olmazsa çekeriz röntgeni dedi benimde canıma minnet :) klomeni 2.ci defa kullanışımda oldu çok şükür :) şu an 3 aylık hamileyim :) umarım isteyen herkes bi an önce kavuşur bebişine  :amin:
2
Alıntı yapılan: s_k - 17 Ocak , 2010, 18:18:24
Alıntı yapılan: ayfer - 16 Ocak , 2010, 20:56:31
slm kızlar ben de bugün başlıyorum folik asite eczaneye gittim folik asit yok dedi bi folbiol varmış bi de bitkisel olan... dedim ilk kez kullanıcam folbiol verdi... aç tok farkediyo mu ya :S günde bi tane içecekmişim doktorcum öle söyledi...
hamile misin yoksa hamile olmaya çalışıyormusun..yok saat falan aclık tokluk farketmez ne zaman istersen günde bikez içebilirsin..hem folbiol işte doktorların söylediği..hiç bi zararı yokmuş sadece folik asiti sağlıyormuş bebişin gelişimi için
canım bebiş istiyorum daha yok bişi umarım olur hayırlısıyla tez vakitte :amin:
3
slm kızlar ben de bugün başlıyorum folik asite eczaneye gittim folik asit yok dedi bi folbiol varmış bi de bitkisel olan... dedim ilk kez kullanıcam folbiol verdi... aç tok farkediyo mu ya :S günde bi tane içecekmişim doktorcum öle söyledi...
4
mrb benim de 31 aralıktı son adet tarihim umarım bu ay sevindirenler listesinde benim de adım olur hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda alırız inş bebişlerimizi kucagımıza  :amin:
5
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba
07 Ocak , 2010, 12:51:42
h.b. :) mrb arkadaşlar bi süredir pek giremedim pc ye format atıldı herşey silinmişti onunla uğraştım... bu arada doktorumu değiştirdim... eski doktorum adetin son günü gel röntgen çekicez demişti ve nette okudugum tüm yazılarda adetin bitiminden 2 gün sonra çekildiği yazıyodu şimdi gittiğim doktorumda önceki tahlillere baktı eksikler var dedi FSH-LH-E2 sonuçlarımı istedi sonuçları eşim götürmüştü klomen yazmış cmt gitcem iğne vericek sanırım :)
6
bu konuda en iyi biz birbirimizi anlarız sanırım korkularımı endişelerimi sizinle paylaşmak iyi geldi bana :) hep olumlu pozitif düşünüyodum önceden... her ay bu ay olacak diyodum... bi keresinde 10 gün gecikti artık kesin hamileyim diyodum başlayınca o kadar kötü oldum ki artık şartlamıyorum kendimi ve mümkün oldugunca saçma sapan sorular soran canımı sıkan tiplerle biraraya gelmemeye çalısıyorum :)
7
sağol ayçacım :) umarım gerek kalmaz  :amin: ya çevre baskısı da bunaltıyo kimseyle görüşmek istemiyorum bu konu açılacak diye evleneli 4 yıl oldu ilk yıllarda biz istemedik erken diye 1.5 yıldır da olmuyo :( ya psikoloji de çok etkili diolar tamm etkilidir de gel de takma kafana  :'(
8
ben tıp merkezinde yaptırcam çok şeker bi doktorum var... bi röntgenci bi de ben olucam dedi... lipiodol die bi ilaç (ampul) yazdı iki tane... onları içeri enjekte edicez dedi o anda bi yutkundum :)
9
:) daha ablan çektirirken bayılmışsın umarım sen yaşamazsın yeşil zeytin :) ben eşimle gidicem...  halam çektirmişti bu röntgeni seneler önce... çıktıgımda çok kötü midem bulandı çıkardım falan dedi...
10
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba
09 Aralık , 2009, 18:25:44
h.b. sağolun arkadaşlar :) bebiş için değer canım zaten o acıya sancıya ama insan gene de korkuyo... inş gerek kalmaz da önümüzdeki ay hamilelik testi yaptırmaya giderim doktoruma :amin:
11
sağol duygu :) eşine de bakılsın demişsin sperm tahlilinden bahsediyosan o yapıldı zaten bi sorun yok onda da... tiroid yumurtlama hepsinin tahlili yapıldı hepsi de çok iyi durumda bi sorun yok sıra bu röntgende... inş adet başlamaz da gerek kalmaz bu röntgene de :)) sen ne zaman yaptırdın ??
12
mrb arkadaşlar bende yakında rahim röntgeni çektireceğim ve çok korkuyorum tüm yazıları okudum... açıkçası kafam çok karıştı (acı konusunda) bi kaç soru soracagım bu işlem aç karnına yapılıo die duydum aç karnına iyice tansiyon düşmez mi :SS bi de doktorum adetin son günü gel dedi rahmin açık olması gerekiomuş... siz adetin son günü mü yaptırdınız bittikten sonra mı ?? çünkü internette bi yazı okudum : HSG prensip olarak adet kanamasının bitmesini takip eden birkaç gün içersinde uygulanır.
Bunun nedeni bir yandan adet kanamasının rahim içinden tüplere ve buradan da karın boşluğu içine dolmasının yaratacağı sorunlara engel olmak, öte yandan rahim içindeki muhtemel bir gebeliğe zarar vermemektir.
13
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba
08 Aralık , 2009, 19:16:26
merhaba bende aranıza yeni katıldım 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bi bebişimiz olsun istiyoruz ama olmuyo :( yakında rahim röntgeni çekilecek çok korkuyorum :honk: internette onu araştırırken buldum siteyi ve çok hoşuma gitti