27 Nisan , 2024, 10:45:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - seydamm

136
Alıntı yapılan: güneşş - 29 Eylül , 2010, 14:20:49
Alıntı yapılan: seydamm - 29 Eylül , 2010, 14:19:19
Alıntı yapılan: güneşş - 29 Eylül , 2010, 14:05:17
selam kızlar ben geldimm :hieyt:
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canım iyi değilim belim ağrıyor çok hastalandım sonuda :k06: öldürdü bu ay beni beklerken.sen nasılsın bebiş nasıll bebiş annesi :hello2:
geçmiş olsun canım yaaa bebişte iyi bende iyyim canım biraz hareketli ama bizimki sürekli karnımda ağrı oluyo yaa oturup kalkarken baya bi kramp giriyo
137
Alıntı yapılan: güneşş - 29 Eylül , 2010, 14:05:17
selam kızlar ben geldimm :hieyt:
hoşgeldin canım nasılsın
138
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 14:03:00
Alıntı yapılan: seydamm - 29 Eylül , 2010, 14:00:29
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 13:57:06
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 13:53:40
Alıntı nasıl yapacağımı göremedim. Çok teşekkür ederim cevapladğınız için. Hoş bulduk bu arada. Benim ilk adet günlerim araında 25 gündür fark. Bazen azalır, 22 ye kadar düşer. Bu gün 28. gün.

Bu arada avatarındaki bebek resmi ne kadar da tatlıymış. Sizin bebeğiniz mi yoksa Şeydam?
yok canım değil bizim bebişimiz daha 5 hafta 2 günlük yani daha yeni hamileyim

Çok güzel. Darısı bizim başımıza inşallah. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Umarım size güzel bir haberle dönerim. Sevgiler.
inş canım bişi değil bildiğim bi konu olursa her zaman yardım ederim inş güzel haberler veirirsin bize
139
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 13:57:06
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 13:53:40
Alıntı nasıl yapacağımı göremedim. Çok teşekkür ederim cevapladğınız için. Hoş bulduk bu arada. Benim ilk adet günlerim araında 25 gündür fark. Bazen azalır, 22 ye kadar düşer. Bu gün 28. gün.

Bu arada avatarındaki bebek resmi ne kadar da tatlıymış. Sizin bebeğiniz mi yoksa Şeydam?
yok canım değil bizim bebişimiz daha 5 hafta 2 günlük yani daha yeni hamileyim
140
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 13:53:40
Alıntı nasıl yapacağımı göremedim. Çok teşekkür ederim cevapladğınız için. Hoş bulduk bu arada. Benim ilk adet günlerim araında 25 gündür fark. Bazen azalır, 22 ye kadar düşer. Bu gün 28. gün.
canım bi, kaç gün daha bekle sonra idrar testi yap bakalım sonuç ne olucak
141
Alıntı yapılan: sunflower - 29 Eylül , 2010, 13:40:44
Arkadaşlar merhaba, size daha önce bir sitede yayınladığım mesajın aynısını yazacağım. Orada bir cevap alamadım, umarım burada cevap bulurum.
Merhaba kızlar,
Ben daha biraz önce üye oldum. Belki aktive bile edilmemiştir henüz üyeliğim, bilemiyorum.
Ağustos 16 da adet oldum. Sonra 11. gün ilişki. Normalde iki adetimin ilk günleri arasındaki süre 25 gündür.Ama 2 Eylül'de yolda yürürken ıslaklık hissettim. Halk WC lerinden birine girdim, bir de baktım ki adet olmuşum. Ama adetim sanki parmağını bıçak kesmiş te kan akıyor gibiydi.Adet kanamasının o koyu rengi yoktu. Allahım dedim, bu ne daha 18.günü. Daha önce bekarken olmuştu böyle erken gelme. Normalde 22 güne kadar düşer ara sıra ama hiç 18 güne düşmemişti. 22 güne düştüğü zamanlarda da daha az olur.Daha erken biter. Ama bu sefer 5-6 gün sürdü. Ve dediğim gibi kan hep, pembe kırmızı idi. Koyu değildi. Acaba dedim, hamileyim de düşük mü yapıyorum, vücut kendisini mi yeniliyor, ama bir yandan da sevindim erken geldiğine. Çünkü daha önce de 1-2 kere gecikme oldu(5 yıl içinde) umutlanıp hayal kırıklığına uğramak söz konusu olmadı hiç değilse. Neyse Bu gün 25. günü ve henüz adet olmadım. Acaba geçen sefer olan kanama yerleşme kanaması mıydı?
Adet dönemimden önce bende çok bariz belirtiler olur, göğüslerde acıma ve şişkinlik. Bu sefer de büyüme, acıma oldu ama 2-3 gün önce söndüler. Uff, daha mı gizli bir dil kullansaydım bilmem ki. Neyse şu anda o dolgunluk hissi yok. Evelsi gün sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı ve geçti. Şimdi bir şey yok. Başım da ağrıdı, ki adet olacağım gün baş ağrısı olur bende. O da geçti. Bir de bilmiyorum ne kadar geçerli ama, adetten önce vajinada bir açılma hissederim ben hep. O da oldu geçti. Yani sanki bütün adet belirtilerini, yaşadım, tek eksik kanama gibiydi.
ve bu gün sabahtan beri karnımın alt bölgesinde pıt pıt bir şeyler atıp duruyor. neyin nesi anlamadım. Hani ishal falan da değilim. Akşam üzeri de çok feci şekilde başım döndü, hala biraz var. Ama mide bulantısı falan yok. Bir de 10 gündür ara ara sıcak basıyor, annem geliyor aklıma, menapoz döneminde sıcak basardı onu hep, Allah korusun erken menapoz falan olur mu diye de korkuyorum.Karnımdaki kıpırtı da gaz olabilir mi acaba. Bu gün 25. günü. Yani normalinde bu gün adet olmalıydım. Kaç gün daha bekleyeyim sizce test yapmak için. Önceki kanamadan bahsettim size. Sizce o kanamanın yerleşme kanaması olma ihtimali var mı. Yerleşme kanamaları 4-5 gün sürer mi?
Eğer o kanama düşük belirtisi idiyse 5 gün kanama sürüp te düşük olmaması mümkün olur mu. Ve kaç gün sonra doktora gideyim sizce? Gidip te hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Hamile olabilir miyim acaba? Neyse çok soru sordum. Sevgiyle kalın hepiniz.
Ve 28. gün oldu hala adet olmadım. Ama öyle bahsedildiği gibi aşırı baş dönmesi, çok fazla akıntı gibi şeyler hissetmiyorum. Hissetmem gerekir mi sizce. Yukarıda anlattıklarıma göre erken gelen ilk kanama yerleşme kanaması ise, 16 Ağustos son adet tarihi, yok değilse 2 Eylül son adet tarihim oluyor. Göğüslerimde batma var ama dolgunluk hissi falan yok. Ara ara karnıma da btmalar giriyor. Özellikle öksürdüğümde falan, sizce eğer hamileysem, hissedilir mi, bu göğüslerde şişlik, karama, karın çizgisinin kararması, mide bulantısı gibi belirtiler ne zaman başlar. Test yapmak istemiyorum, çünkü daha önce 2 kere yaptım, böyle gecikmişti. Negatif çıkınca çok ağlıyorum.O yüzden biraz daha bekleyip direct olarak doktora gideyim diyorum. Ama şayet test yapmak istersem, (idrar) ne kadar süre sonra yapayım.
Yani aslında kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum,( hoş, daha önce negatif çıktığı zaman da sanki hamileymişim gibi hissediyordum) ama bilemiyorum sonuçta kendimi öyle çok teskin ettim ki, 'Aptal aptal ümitlenip hayal kırıklığına uğrama, yoktur gene, takma kafana ' diye. Takıyorum tabi ki ama gene de sorayım dedim, anlattıklarım konsunda sizler ne düşünüyorsunuz. İlk belirtileriniz, gerçekten bariz ilk belirtileriniz ne zaman başladı. Çünkü bazı belirtiler sanki adet belirtisi gibi anladığım kadarıyla, mesela ben adet dönemimde mide bulantısı yaşarım, tavuk falan pişiremem, canım turşu çeker, gece yatağımdan kalkıp turşu suyu içerm. Şimdi hiçbir şey yok. Ne düşünüyorsunuz, yazarsanız gerçekten mutlu olurum. Sevgiyle Kalın.
aramıza hoşgeldin baya uzun yazmışsın okudum hepsini 10 günden beri ara ara sıcak basıyo demişsin hamileliktede ara ara sıcak basar insana bide geceleri bazen titreme gelir baya kış gününde gibi titrersin bunlar hamileliğin iki belirtisi sadece ama daha başka belirtilerde var senin adetin geçeli kaç gün oldu
142
kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kendinize iyi bakın sonra grş hepinizi öptüm byyyy :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
143
Alıntı yapılan: bebeğimbenim - 29 Eylül , 2010, 12:39:51
seydamm canımm senin hamiş kalmak için bir tüyon varmı hiç yumurtlamana takip ettinmii
hayır hiç takip etmedim bizimki kazayla oldu diyebilirim yani hiç beklemediğimiz bi anda oldu zaten ama sana tavsiyem ilişkiden sonra hemen kalkma ve belinin altına bi yastık koy ve yarım saat filan kalkma yerinden bide altta olan sen ol bu işe yarar
144
Alıntı yapılan: bebeğimbenim - 29 Eylül , 2010, 12:30:43
Alıntı yapılan: seydamm - 29 Eylül , 2010, 12:20:01
saolun arkadaşlar sanki bi arkadaş aktardan aldığı bazı bitkilerle geçirmişti yaaa öle bişi varsa bizim için daha iyi olur
hayıtt tohumuda faydasının oldugunu duymuştummm
tmm canım saol
145
saolun arkadaşlar sanki bi arkadaş aktardan aldığı bazı bitkilerle geçirmişti yaaa öle bişi varsa bizim için daha iyi olur
146
Alıntı yapılan: >>>Gök_ŞeN<<< - 29 Eylül , 2010, 12:07:58
slm bende var o kistten.genelde kiste baskı yapmak için hiç aralıksız 4 yada 5 ay kullandırıyolr bu hapı.bende kullandım  testler yapıldı birçok hamileliğe endel değil  ve ne ilerleme ne gerileme olmuş denildi alınmasınada gerek yok dedi... ana herkeste baska olabilir
canım ablam iki aydan beri adet görmüyodu bu ay gitti doktora ve çikolata kisti var demiş doktor doğum kontrol hapı kullanmak istemiyo ilerisi için o yüzdenbaşka bi tedavi yöntemi varmı bilen varmı
147
Alıntı yapılan: bebeğimbenim - 29 Eylül , 2010, 12:05:49
Alıntı yapılan: seydamm - 29 Eylül , 2010, 12:01:39
Alıntı yapılan: bebeğimbenim - 29 Eylül , 2010, 11:59:22
hoşbuldukk şeydammm nasılsın iyimisin nasıl gidiyor hamişlikkkk :occasion5: :occasion5: :occasion5:
canımm benimm iki gündürrr sagkasıgımda ara bir batma oluyorrr kistden desemm daha öncee hiç böyle olmamıştıı artı benim kist sol yumurtalıktaymışş ilişki sırasındada batma daha cok oluyorrr neden olabilir acaba canım m sende hiç kasıgında batmalar oluyormu  ??? :icon_scratch:
saol canım iyi gidiyo bebiş biraz hareketli ama ara ara kramp giriyo karnma ve kasıklarıma. çok nadir batma giriyo kasıklarıma
bende hamişmiyimmm kiii  :toothy10: :toothy10: :toothy10:buna cok gülerim ozamannn bir hafta önce ultrasonda baktı doktorrr olsa görürdü herhaldee demiii kist gördü benimkindee cocukk görsen saşırım zaten dedim içimdennn :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: aglanacak halimle geyik geçiyom işte:y25: :y25: :y25:
ben sana hamişsin demedim ki canım hamişliğin bazı belirtileri var sadece kasıklara batma değil ki belirtileri
148
kızlar şı çikolata kistiyle ilgili bişiler söleyin bana yaaaa doktor ablama doğum kontrol hapı vermiş ama pek kullanmasını istemiyorum o yüzden bana biraz bilgi verin yaaa
149
Alıntı yapılan: ♥♥♥♥--ilkay♥♥♥♥ - 29 Eylül , 2010, 12:00:56
kızlar ben kaçar.okula gider.hepinizi öptüm.akşam görüşürük:))
tmm canım kendine iyi bak koay gelsin sana
150
Alıntı yapılan: bebeğimbenim - 29 Eylül , 2010, 11:59:22
hoşbuldukk şeydammm nasılsın iyimisin nasıl gidiyor hamişlikkkk :occasion5: :occasion5: :occasion5:
canımm benimm iki gündürrr sagkasıgımda ara bir batma oluyorrr kistden desemm daha öncee hiç böyle olmamıştıı artı benim kist sol yumurtalıktaymışş ilişki sırasındada batma daha cok oluyorrr neden olabilir acaba canım m sende hiç kasıgında batmalar oluyormu  ??? :icon_scratch:
saol canım iyi gidiyo bebiş biraz hareketli ama ara ara kramp giriyo karnma ve kasıklarıma. çok nadir batma giriyo kasıklarıma