29 Nisan , 2024, 19:55:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ayşen

61
selamlarrr, tuna birkaç gündür coştu resmen, 2. dişimiz de patladı ve tuna çılgın gibi. akşam erken yatmaya ve sabah erken uyanmaya başladı, gün içinde en fazla 2-3 saat uyuyo o da yarımşar saat falan, ve uyanık olduu tüm zamanı annesinin dibinde ve mümkünse kollarında geçirmek istiyo... oyun halısı, müzik , yürüteç , yatak, koltuk, kanepe, oyuncak... hiç birşey kar etmiyor. 2 dk duruyor ve hemen aaaaaaaaaaaaaaaaaa, bağırıyor... bir de duysanız sanki dövüyolar gibi bağırıyo, çığlık çığlığa, atak ve dişler bir araya geldi diye düşünüp sabretmeye çalışıyorum. tabii ayşegül kusmalar da  cabası... baazen büütün yedirdiğim aynen dışarı çıkıyor...

ayşegül çok geçmiş olsun minik kuzuya, bir an önce düzelir işallah  :amin: hasta oldular mı gerçekten huysuzlukları artıyor, bikaç gün içinde toparlanır canım merak etme. meyva suyu versen, ben demin tunaya portakal suyu içirdim, kaç gündür meyve öğünlerimiz hep çöpe gidiodu bu kez içti lıkır lıkır... biizm de her gün en az bir öğünü yemiyo tuna bey, bu son 1 haftadır 2-3 öğün yemedği sadece süt emdiği bile oluyor.

şeyda soğuk falan vermiyosun dimi yiyecekleri, ben hava ısındı diye aldanıp biraz soğuk vernmiişm yogurdu gecen gün, yavrum kustu durdu, normalde de kusuyo ama az az, hepsini çıkardı bu kez :(  cnaım ben de aynı senin gibi düşünüyorum bazen, bir de oturmasını kalkmasını falan öğrenemedi ya daha bizimki , diyorum ben öğretemedim çocuga, benim yüzümden gelişemiyo. ama kime desem, özellikle büyüklerden he p aynı şeyi duyuyorum, çocugun gelişimi, yemesi içmesi kendide hastır, ne zmaan ne yapacağını ne yiyeceğini o bilir, hazır değil ki yapmıyo , yemiyo vs... ha bu arada annem de kusmaalr için diştendir dedi. dişle birlikte arttı çünkü...

esra geçmiş olsun cnıam, eee hep diyoruz ya, bebiş bunlar düşe kalka büyüycekler  :sad1:

filizcim hoşgeldin canım, gerçi ben de pek görünmüyorum  ::)   bu arada çokkk güzel çıkmışsın resimde emreye de  :nazar: ısır benim için yakışıklımı  :hungry:
62
özlem ve ayşegül halinizi anlayanların arasına ben de katıldım, herkesin bebişi diş çıkarmadan huysuzlandı vbizimki diş çıkardı öyle huysuzluğa başladı  :cildir: kaç gündür var ya canıma okuyo sıpa, odadan 2 dk ayrılamıyorum anında çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor, uyku deseniz geceleri 1-2 kıprasıyo, sallıyorum yatagınıı da uyanmıyo gündğz uykularımız iyice azaldı, yarımşar-1 er saate düştü, bazen bi oluyo, uyumuyo emmiyo yemiyo içmiyo sadece bağırıyo ve ağlıyo. bişeyimi var diye düşünmeye başladım ama kucagıma alınca geçiyo ne hikmetse :caca: atak dönemi falanmıdır nedir anlamadım  :honk:

fatmacım ezgiye  :aferin: dillenmiş minik prenses :) geçmiş olsun ateşlenmişsniz ama neyse ki geçmiş  :) sen de dikkat et kendine canım, benim de durumum pek farklı değil, bazı sabahlar yataktan kalkamıyorum ağrıdan, belimden bir bıçak sokuyolar sanki teee ayak ucuma kadar. allah yardımcımız olsun...

defne ve eylül prensesler ne güzel hediye vermiş annelerine, incileriyle :)  :opucuk:  :aferin:

gonca sizin doktorunuzun  da mı adı hasan bey :) bizim de, farkettim de yazayım dedim  :tongue3: valla kızlar ayşene noldu saçmalamaya başladı falan dersneiz haklısınız, tunazede oldum  :toothy10:

ayşegül hayırlısı olsun cnaım, izmir de doktorla ilgili ciddi sıkıntı var sanırım, hepimiz kaç doktor değiştirdik başından beri. ben 4. de rahat ettim yani düşün, zaten 7 aylık tuna :) özkanlar migrosun orda bir doktor vardı, size yakın da, onu arastırdınız mı? diğer forumda önermişlerdi.

şeydacım çok geçmiş olsun, bu arada hediyenizi almışsınız, ,işallah begenirsnz.
63
teşekkürler kızlar, gerçekten de öyle, bne de niye uyuyo bu çocuk diyip duruyodum, her işte varmış bi hayır  ;)

ayşegül ailecek nice mutlu yıllara...

benim kocişin de yaşgünü bugün, yarın hem anneler günü hem de yaşgünğnü kutlayacağız tarkanın, annemler kahvaltıya gelcek bize sonra da pasta  kescez :D  :hungry:

goncam yerim ben o popuşunu eylül hanımın :) biz de görsek bi emekleyen popoyu :D daha onu bırak oturmuyo bile bizim paşa, rahatına düşkün sıpa, emsin yatsın gezsin dursun   :binkybaby:  :laughing7:

şu amin yapan ikon konusunda katılıyorum  :D emine benim msnde var  ikon, istersen göndereyim  :D
64
kızlar geldim, iyiyiz şüükür. duyduk sabah da anlamadık noldugunu. bizim tarafta deil de tam ters tarafta olmuş patlama, pazara çıkmam ben artık bugün  :y25: tuna geç uyandı bugun, erken uyansa hep o saatlerde çıkıyoduk pazara, allah korumus yarappim... merak etmeyin diye yazayım dedim. öptüm hepinisi...
65
anitacım biz kısa kol body üstüne bir tişört ya da hırka giydiriyoruz, ya da uzun kol body ve tek hırka. havanın durmuna göre. ama uzun süre kalmayacaksak dışarda genelde bu kadar. yanıma rüzgara karşı bir de battaniye alıyorum mutlaka, penye. tabii ki güneş ve rüzgara karşı bir de şapka. ya aslında benim çantada herşey oluyo yedekte. hava soğursa hırka vs , yedek çorap (ayakta tutmadıgımız için kaybedebiliyoruz  :D ) battaniye var çantamızda. ince giydirip kalınlaştırıyorum yani duruma göre :D
66
"Çocuğun olunca anlarsın"... 
   Bu sözü annesinden duymayan kimse var mıdır?   Anne olmak, anne olmadan tam olarak anlaşılabilecek bir durum değil galiba...  Anne olmak ne demektir sizce?

Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...

Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir...

Anneler Günü'nüz kutlu olsun.


modernanne.com dan alıntıdır.....
67
ayşegül bizim yoğurt ve meyve öğünlerimiz farklı,tüm liste uyanınca anne sütü,  sabah kahvaltı,, öğlen sebze çrb, ikindi meyve, akşam yoğurt, gece anne sütü şeklinde. sen de ayrı zmanlarda vermeyi denesen...

özlem geçmiş olsun cnaım, aman kontrol et sürekli, bişey olmamıştır ama sen merak etme ;) bi arkadaşın çocuu düşüp de hastaneye gittiklerinde orda bi amca ne ağlaşıp duruyosunuz dmeiş, ay sorma bebeğimiz düştü demişler, adam gülmüş, ooo daha çok düşçek o, hiçbişey olmaz merak etme demiş adamcağız da. içini ferah tut ;)

ayşegül benim direkt popo üzerinde çatlaklar, hiçbişey yapmaya da niyetim yok. geçeceğğini sanmıyorum. lazerle falan da uğraşamam. geçmiş olsun deyip unutuyorum ne yapayım :D
68
1 tane daha...

[eklenti yönetici tarafından silindi]
69
var gözdecim var yeni yükledim blg a :)

jbdun ben hala hacı şakir kullanıyorum ama en son aldıgım paket bitmediği için, bitince ben de geçerim heralde normal deterjana, baya da var zaten şimdilik. yumuşatıcı kullanmıyorum, kaldırdım raftan, makinanın içinde simsiyah kalıntıları oluyo yumusatıcı gözünde, en iyisinden de kullansam...  tenimize neler geliyo kimbilir. o nedenle kullanmıyorum, kocişin haberi yok mesela ama sert gelse, farklı gelse söylerdi mutlaka.

fundacım maşallah cihana da şevvale de, oyun arkadaşı olmuşlar :) isilik bizde sürekli oluyo ne yazık ki, sıcaklar bastıralı incecik de giydiriyorum ama gene de oluyo. her gün ve SABUNSUZ ılık duş çok iyi geliyor, vücuduna isilik varsa sabun ya da şampuan süürmemen gerekiyor. zaten hemen geçiyo banyodan sonra, bi dahakine yaparsın sabunu ;)

sema hoşgeldin aramıza, merak etme biz de hep uzun uzun yazıyoruz :D


veee maçtan resimler...

[eklenti yönetici tarafından silindi]
70
kızlarrrrrr dişimiz patladıııı :D bu sabah itibariyle elime keskin bişiler geldi bir de baktım kiii yarılmış dişetimizzz :D  :muzz: :muzz:

dün maç da çok güzeldi, uslu uslu durdu ve hatta 1 saat uyudu kuzuşum o gürültüde  :toothy10:

gene geleceğimmmmm öptüm hepinisiiiii  :flowers: :opucuk:
71
aslıcım burdan da teşekkür edelim, çok beğendik hediyelerinizi  :flowers: :flowers:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
72
aslıcım bizim de hediyemiz geldi çok teşekkür ederizz, tuna da bayıldı, resimden de belli zaten  :laughing7: hepsi de harika şeyler, yazlık ayakkabımız da oldu, işallah ayağında tutar sıpa, çok yakıştı, tekrrar teşekkürlerrr  :flowers: :opucuk: diğer resimelrimizi de hediye sayfasına koyayım ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]
73
arzu ben de çok tedirginim, bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum. eşim çok istedi, malum izmirli süper lig takımı yok ya,  bjk maçlarını senede 1 izliyoz bu bahaneyle. bir de izmirde ksk ve göztepe maçları dışında olay falan çıkmaz, e kalabalaık da olmayacak çok anladıgım, dün akşam satılmadı demiş  kocişin bileti aldıgı yerdeki adam. umarım sorun olmaz. zaten en ufak bi tedirginlikte çıkıcaz, öyle konustuk ;)
74
günaydınlarrrrrr,

teyzelerimize teşekkür ederis, tuna da  bayıldı zxaten şezlonguna :P :D bugün pek bi huysuz yalnız ne varsa  :dontknow: kahvaltısını da yemedi dogru dürüst, işallah diğer öğünler öyle olmas.

kızlar biz akşam beşiktaşın maçına gidiyoruzzzz, kupa finali izmir'de :D tabi korkmuyo değilim tunayla gitmeye ama gecen sene fener bjk maçında (hamiştim o zmaanlar :D ) bile olay çıkmadı bunda hiç çıkmaz , zaten çok da satılmamış biletler ;) doğuştan bjk li benim miniğim  :toothy10:

ayşegül mama ısısını sormuşsun ama marketlerde falan rafta duruyor, gerçi 25 dereceyi geçmemesi gerekebilir. üzerine bi baksan, saklama koşulları yazıyordur   ;)

şeydacım demiştin zaten canım haziranda geleceğinizi ama olsun, bi an önce halledeyim istedim. dün de gönderdim ;)

aslıcım bekliyorum sabırsızlıkla, tuna benden sabırsız, soruyo habire   :tongue3: :D  :k06:

herkese iyi ve mutlu bir gün diliyorus oğluşla....  :flowers: :opucuk:
75
 :k06: bu nasıl amaaaaa :sleepy1: baba oğul sızmış durumdalar  :k06:

2. resim de haftasonu sıcaklarda gezerkeneee :D

[eklenti yönetici tarafından silindi]