28 Mart , 2024, 13:00:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - elif durmaz

1

çektiğin damarlar kurusun e mi
sarımsağı gelin etmişler 40 güne kadar kokmamış
Seni alan adamın aklına yanayım adam yandı gitti
Sen anne olucan da bende görücem
2
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah banada sürpriz olur.
3
Öyküler / Ynt: KABUL OLUNAN DUA...
12 Ağustos , 2011, 13:05:38
harika bir öykü... paylaşım için sağol.
4
Öyküler / Ynt: Bu gerçek aşktı.
12 Ağustos , 2011, 12:27:36
Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 07 Temmuz , 2011, 17:46:08
evet güzelmis gerçekten

bazi kadinlara rahatlik batiyo ya bence bu kocanin yaptiklari ders olmus  :icon_thumright:


aynen katılıyorum uçurumda ki çiçekmiş! Akşam eve gelirken bahçeden koparsa o da yeter ama nerdeeeeee.... Ama hikayeye bayıldım harikaaa.
5
ooohhhhh bütün işleri ben yapayım bütün evrakları ben hazırlayayım akşama kadar benim canım çıksın sabah 8 akşam 5 sen ne güzel 11 de gel 15 te çık bütün yapılan işleri kendin yapmış say etrafa da öyle göster evraklar mükemmelse sen hazırlamışsındır yanlışlık varsa kesin ben hazırlamışımdır senin bu yaptığın varya insanlığa sığmaz birde sözde hoca kesilirsin başıma sen ancak şeytanla sütkardeş olabilirsin senden başka hiçbir şey olmaz haram olsun sana verdiğim bütün emekler tüüühhhh
6
Mrb. ben Elif Neslihan. 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. 27 yaşındayım. Nasipse bizde 2. düşünüyoruz 3 aydır bu ay 1-2 gün gecikmeli regl oldum hamileyim sandım ama malesef şimdilik bir şey yok inş. isteyen tüm anne adaylarını bekletmez yumurcaklar. Ramazan hediyesi olarak göbişimizi çalarlar.
7
Alıntı yapılan: happines - 10 Ağustos , 2011, 15:51:36
inşallah bebişlerimiz fazla bekletmez


İnşallah cnm hayırlısı ile bi an önce gelirler.
8
Alıntı yapılan: happines - 10 Ağustos , 2011, 14:44:43
Alıntı yapılan: elif durmaz - 10 Ağustos , 2011, 14:07:10
Mrb bayanlar siteye yeni üye oldum. Ben 6 yıllık evliyim ve 4 yaşında bir kızım var. 3 aydır 2. çocuğu düşünüyoruz ama malesef olmadı henüz. İlk kızım tedavi ile olmuştu inş. bu defa kendiliğinden olur. Allah isteyen herkese bekletmeden bir an önce kalbindekini versin.
amin. olumsuz düşünmen için çok erken ben de altı aydır bekliyorum

Olumsuz düşünmekten ziyade olacak mı diye endişeleniyorum. Olsun da 1 yıl sonra olsun önemli değil. Beklemeye alışığım.
9
Mrb bayanlar siteye yeni üye oldum. Ben 6 yıllık evliyim ve 4 yaşında bir kızım var. 3 aydır 2. çocuğu düşünüyoruz ama malesef olmadı henüz. İlk kızım tedavi ile olmuştu inş. bu defa kendiliğinden olur. Allah isteyen herkese bekletmeden bir an önce kalbindekini versin.
10
benim bir arkadaşımın annesi de öyle. Kadın normal adet görüyomuş bebek 4 aylık olunca karnında ki hareketlerden anlamış doktara gidince de 4 aylık hamile olduğunu öğrenmiş. Doktor ilaç vermiş adet görmemesi için. Şimdi oğlu 9 yaşında. Bana çok ilginç gelmişti.
11
Mrb arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Epeydir yazdıklarınızı takip ediyorum. Ben bu ay kendimi biraz kötü hissediyodum. Acaba dedim? test yaptım negatif 1-2 gün gecikmeyle regl oldum. Fakat çok kötü uykum var sürekli kendimi yorgun hissediyorum, kasıklarım taş gibi. Merak ediyorum normal regl olup ta sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?