Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - forumqwert

21
Moda / Destekli sütyen nedir?
31 Aralık , 2015, 00:22:52
Destekli sütyen nedir?



Sarkık ve/veya küçük göğüsleri sütyen kabı içindeki push-up denilen yardımcı destekler sayesinden bir beden daha büyük ve daha toplu gösteren sütyen ürünleridir. Silikonlu, push-up ve dolgulu sütyenler olarak adlandırılabilirler. Yarım destekli ve tam destekli olmak üzere 2 çeşit destekli sütyen türü bulunmaktadır. Push-up sütyen destekli sütyen demek olduğu için Push-up sütyen nedir? sorusuna da aynı cevabı verebiliriz.

Yarım destekli sütyenlerde, sütyen cup içindeki push-up desteği tam destekli sütyenlere göre biraz daha küçüktür. Normal destekli sütyenlerde push-up desteği göğsün hemen altında olacak şekilde ek parça yada cup içine dikili şekilde satılır. Bazı destekli sütyenlerde cup içinde göğsün yanlarında da push-up desteği vardır. Böyle sütyenler göğüsleri sütyen kabından taşırarark olduğundan 2 beden daha büyük görünmesini sağlar. Göğüsleri bir beden daha büyük ve dik gösteren sütyenler için destekli sütyen linkindeki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Blog; http://www.hafifeal.com/destekli-sutyen-nedir
22
Moda / Gecelik Takımları
19 Aralık , 2015, 14:56:40
Gecelik Takımları

Her kadının kendine özgü gecelik tercihleri var. Bazı bayanlar saten gecelik modelleri tercih ederken, bazılarımız dantelli gecelik ürünlerini tercih edebilir. Kadının kişisel tercihlerine ve vücut tipine göre bayan gecelik tercihi değişebilmektedir. Misafirlikte, hastanede yada evimizdeki gibi rahat hissedemeyeceğimiz yerlerde daha çok klasik penye gecelik ürünleri yada uzun gecelik tercih edilebilir. İçindeki zerafeti çıkarmak isteyen bayanların tercihi ise saten gecelik çeşitleridir. Saten gecelik takımları giyimi kdınlara kendine güven, rahatlık ve lüks hissettirir. Ayrıca renk renk, desen desen saten gecelikler çeyiz alışverişlerinin vazgeçilmez parçalarındandır. Kilolu bayanların imdadın yetişen ve doğru seçim ile büyük beden gecelik ürünleri ise battal beden giyen kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Her yeni sezonda gecelik modelleri üreticilerinin en güzel gecelikler koleksiyonu arasında kırmızı gecelik ve babydoll gecelik ürünleri yer almaktadır. Kırmızı gecelik satın alırken kırmızı tonuna dikkat edilmelidir. Ten rengine uymayan cırtlak kırmızı rengi hoş olmayan görüntü ortaya çıkarabilir. Kendine güvenen ve daha şık görünmek isteyen bayanların tercihi ise dantelli gecelikler. Kadınların vazgeçemedeği gecelikler arasında ayrıca gecelik sabahlık çeşitleri yer almaktadır. Uyandığında geceliği ile aynı modelde gecelik takımı olmasınısını isteyen bayanlar bu gecelik takımları tercih ederler.


Çeyizlik Saten Gecelik Sabahlık Takımı 2565


Nbb iç giyim, Penye Gecelik ve Sabahlık Takımı 3212



Nbb iç giyim Saten Gecelik Sabahlık Takımı 3820







23
Moda / Çift pijama takımları
14 Aralık , 2015, 19:59:02
Çift pijama takımları

Yeni sezon çift pijama takımları örnekleri;



Mod Collection Sevgili Pijama Takımı 3010


Yeni İnci Sevgili Pijama Takımı 1188-630

Kaynak http://www.stildepo.com/e/sevgili-cift-pijama-takimlari
24
Moda / Sevgili pijamaları
29 Kasım , 2015, 20:21:52
Her yaşa her bedene uygun renk renk, desen desen kadın ve erkek sevgili pijamaları alışverişlerinizde kullanabileceğiniz %10 indirim kupon kodu; sevp10

Çift pijamaları, çift pijama takımları, sevgili pijama takımları, sevgili pijamaları



Feyza Kareli Çift Sevgili Pijama Takımı 3125-3126


Mod Collection Sevgili Pijama Takımı 3010

Kaynak http://www.stildepo.com/e/sevgili-cift-pijama-takimlari
25
Mecit Pijama Yeni Sezon Lohusa Pijama ve Gecelik Koleksiyonu;

Hamile pijama, hamile pijama takımları, lohusa pijama takımı modelleri


Feyza Hamile-Lohusa Pijama Takımı 3152


Spor Triko, 3lü Hamile-Lohusa Pijama ve Sabahlık Takımı 1739

Kaynak http://www.stildepo.com/k/lohusa-pijama-takimi
26
Moda / Sütyen Modası
10 Temmuz , 2015, 23:40:31
Sütyen Modası



Göğüslerinize doğal ve formda bir dolgunluk ve biçim veren, kıyafetlerinizin daha düzgün durmasını sağlayan, aynı zamanda sarkma gibi sorunlarınıza çözüm sunan sütyen modelleri, farklı ihtiyaç ve beklentilere göre hazırlanmış birçok özelliğe sahiptir. Pierre Cardin, NBB, Diamond, Yeni İnci gibi birçok sütyen markaları, kadınlara özel olarak oluşturdukları koleksiyonlarda dikişsiz, dikişli, balenli veya balensiz, toparlayıcı etkiye sahip minimizer, göğüslerinizi daha dolgun ve büyük gösteren destekli, silikonlu ve dolgulu sütyen çeşitleri yer verilmektedir. Kalitesi ile de oldukça sağlıklı olan bu sütyen modelleri bahsi geçen özelliklerinin yanı sıra dantelli, taşlı, işlemeli süsleri, mor, kırmızı, yeşil, sarı gibi zengin renk seçenekleri ile de göz alıcı bir güzelliğe kavuşmanıza olanak sağlıyor.





27
Moda / Emzirme sütyeni
02 Temmuz , 2015, 23:49:35
Emzirme sütyeni

Lohusa sütyenleri olarak da bilenen, emzirme sütyenleri, önden açılabilir özellikleri ve kolay açılıp kapanabilen askılarıyla emziren kadınlara büyük kolaylıklar sağlamaktadırlar. Emzirme sütyeni seçerken, annenin ve bebeğin sağlığı için en dikkat edilmesi gereken nokta, yapım malzemesinin pamuklu olmasıdır.

Emzirme Sütyeninin Faydaları

Emzirme sütyenlerinin, en bilinen faydası emzirme işlemi gerçekleşirken annenin sütyenini çıkartmak zorunda kalmamasıdır. Çünkü bu sütyenler, cırt cırt ve kopçası sayesinde kolay açılır ve kapanırlar. Bu sütyenlerin bir özelliği de göğüs uçlarında tıkaç görevi görerek sütün istem dışı akmasını önlemektir. Göğüs uçlarında tahrişi önlemesi ve hijyen sağlaması da emzirme sütyenlerinin avantajları arasındadır. Ayrıca bu sütyenler, hamilelik sonrası göğüslerdeki şekil bozukluklarını önlediği gibi kadınlarda rahatlık hissi de uyandırır.