Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bebeğimbenim(şerife)

1
NETE GİREMİYORUMM DURUMUMDANN DOLAYIII ARKAŞLAARRR ALLAHAA EMANETOLUNN İNŞALLAHHHH COK GÜZEL HABERLERLEEE TEKRAR GİRMEKKK NASİP OLURRRR :amin: :amin: :amin: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
2
 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:OGLUMM İÇİN YAPMADIGIMM ŞEY KALMAMIŞTII HAYATTA BIRAKAMAM DEDİGİMM SİGARAYI BİLEE BIRAKMIŞTIMMM BAŞINDAA :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:ALLAHIMMM SEN BÜYÜKSÜNN :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
3
 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:ARKADAŞLARRRR ALLAH HEPİNİZDEN RAZIOLSUNNNN COK SAOLUNNN HAYATIMIN KABUSUNU YAŞIYORUMMM ALLAHIM KİMSEYEEE YAŞATMASIN YAŞADIKLARIMIIIII :amin: :amin:
OGLUM KUVEZDEE MİNNACIK YAŞAMA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR BEN ÇARESİZ HARAB BEKLİYORUMMM KAPIDAA  :crybaby2: :crybaby2::crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:EVİMDENDE  UZAGIMMMM OLDUGUMM ŞEHİRRRDE YOKTU YENİ DOGAN YOGUN BAKIMMMMII SUYUM BOŞALDIIII BİRDENN O GECEE YAŞADIKLARIM HELEEE ÖMRÜMDEN ÖMÜRR GİTTİİİ :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

  DUALARNIZIII EKSİKETMEYİNNN ARKADAŞLARR :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
4
KIZLAR  BİKAÇ GÜNDÜR AKINTIM DEGİŞTİ PEÇETEYE SİLERKENN YUMUTLAMA ZAMANINDAA AKAN AKINTI GİBİ ASILINCA SÜNEN TARZDAA BİR AKINTI GELMEYE BAŞLADI NORMALMİDİR ACABAA BU DURUMU YAŞAYAN VARMI ? :dontknow: :dontknow:
5
 :hello2: :hello2:  :hello2::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:94 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
6
canım bende başından beri aynı sorunla ugraşıyorummm tesadüfen hamileligimi ilk ögrendigim zaman larda şekerimin yüksekcıktı 100 gr yüklme yapıldı tabikide yüksek cıktı bizdede şeker irsi kardeşim şeker hastalıgından vefat etti 5 sene önce+ babam şeker hastası :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:yani durum vahimm korkuyorummm bendeee :sad1:hamilelik öncesi şekerimm iyi cıkmıştı onada bakıldı,,diyet listesi verildi uymaya çalışıyorumm
geçen 50 gr yükleme 158 cıkktı kaçamak yapmıştım kaç haftadir :'(hamile oluncada negörürsen canı çekiyor öncesinde yemeyecegin şeyleri canın cekiyorr :'( tatlı hamur ekmek hiç yok yemicek sin diyecekdir senin doktordaa
açlık şekeerinin düşük cıkması cok önemliii :icon_thumright:
7

26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.

:nazar:   :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :amin: :amin: :amin: :amin:
8
 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :nazar: :nazar:99 :nazar: :nazar: :hieyt: :hieyt: :occasion5: :occasion5:

cok şükür iki haneleree düştükk :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
9
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 13 Şubat , 2012, 16:28:19
saglıklı gelsin bebegin inş. cnm  :amin:

rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.  :amin:
:amin: :amin: :amin: :amin:inşallahh canımm allahımmm nasipeder inşallahh ogünleriii :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar:

ALLAHIMM ENKISAA SÜREDE HAYIRLISIYLAA SANADA NASİPEDER İNŞALLAAHHHH :amin: :amin: :amin: :amin:
11
Alıntı yapılan: aydinays - 13 Şubat , 2012, 12:52:04
Kızlar şafakçılar hepinize hayırlı doğumlar. Bende en son 3 ay önde aranızda gün sayıyordum. Rabbim hepinizi tez vakitte kurtarsın. Sağ salim miniklerinize kavuşun inşallah. :amin: :amin: :amin:
AMİN CANIM aminnnnnn  :amin: :amin: :amin:allahımmm o günleride gösterir inşallahhh hayırlsıylaa bizedee  :amin: :amin: :amin:uzun zamandır görünmüyodun canımm nasıl gidiyor annişlikkk meleginee kavuştunnn melegin nasıl???
12

    :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :nazar: :nazar:102 :nazar: :nazar: :nazar: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz:
13

25 haftayaşındayım; anneciğime kramp denen bir şey gelip ağrı yapıyormuş o da ağlıyor, futbol topu kadar büyüdüm, anneciğim diyor ki beli ve bacakları zonkluyormuş, zonk ne demek? Zonk sesini duyunca bacaklarına buz koyuyor ya da duş alıyoruz. Yine de geçmezse doktorumuzun verdiği ilaçları alıyoruz. Babam çok heyecanlı bir şekilde geldi bu akşam. Anneme bağıra bağıra " biliyor musun üç boyutlu ultrason varmış" dedi. Yani benim çeşitli açılardan görüntülerimi alıyor, bu
görüntülerin arasını bilgisayar kendi dolduruyor, bana benzeyen bir görüntü ortaya çıkarıyorlarmış. Ama doktorumuz bunu bize söylemişti çok önemli bir şey değilmiş. Babacığım beni görmek için sabırsızlanıyor herhalde.


   :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
15
slm annişlerrrrrr  :flowers: :flowers:


gülümde kavuşmuş yavrusunaaaaaa :love9: :love9: :love9: :love9: :love3:

ne heycanlandımmm  allahımmmm zamanındaaaa hayırlısıylaaaaaaaa bizlereede nasipeder inşallahhhhh :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:önce saglıkkkk allahımm saglıklarını bozmasınnn :amin: :amin: :amin: