Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - tuana16

1
Bebeğim Doğdu :) / paşam artık benimle :)
03 Eylül , 2013, 17:00:19
merhaba arkadaşlar forumun eski üyelerindenim eski üyeler tanır beni  ::) 4 yıllık pcos mücadelesi sonunda bebişimi kucağıma aldım hamdolsun. 33 haftalık erken doğum oldu 10 günlük küvez ve yoğun bakım süresinden sonra paşamızı evimize getirdik. 1 aylık olduk anca girebildim. rabbim isteyen herkeze tatdırsın bu güzel duyguyu  :love7:
2
arkadaşlar ben önceden çok yoğun adet görürdüm fakat bu ay kahverengi ve az oldu bugün 8. gün azar azar arada artarak fakat kahverengi şekilde devam ediyor bu neden olabilir  :-\
3
arkadaşlar yardım lütfen!!
karın ağrım olmasına rağmen adet günüm bi kaç gün geçmişti doktora gittim ultrasonla  bakıp yumurtan çatlamış bekle adet olursun diye eve yolladı.doktordan sonra 15 gün bekledim adet olmayınca kan tahlili yaptırdım o değerde negatif çıktı.tekrar doktora gittiğimde ise, doktor ultrasonla bakıp burda kese gibi bişey var ama değerin negatif çıkmış hamile değilsindir dedi ve progestan verdi eğer ilaç bittikten sonra 10 gün içinde adet olmazsan bana gel dedi.şuanda ilacı kullanıyorum bitmesine 2 gün var ve ben çok merak ediyorum... size sormk istediğim kan tahlili negatif çıkıpta hamile olan var mı?? yada kan tahlili yanlış sonuç verir mi??
4
mrblar puregon ve ovitrelle ile hamile kalan var mı arkadaşlar
5
arkadaşlar progestan kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyo bilen arkadaşlar cvp yazarsanız sevinirim...
6
bu soruna çözüm bulursanız sevinirim
7
arkadaşlar bildiiğiniz gibi herşeyin başı stres bebişlerin olmamasındada en önmli nedenlerden biri....bi karar verelim ve bu günden itibaren hiçbişeyi kafaya takmayalım inanın böyle bebişlerimiz daha çabuk merhaba dicek hayatı...bu sayfada birbirimize destek olalım  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
8
doğum günümde eşim yeni cep telefonu alcak internetten araştırma yaptım ama bi türlü karar veremedim önerebileceğiniz cep telefonu var mı?
9
Anne Olmak İstiyorum / kızlar bişi sorcam
03 Aralık , 2009, 11:46:44
adet günümden 15 gün sonra 4 gün kanamam oldu yumurtlama günüme denk  :honk: geliyo sizce neden olmuş olabilir
10
arkadaşlar aranızda bitkisel karışımlar yada kürler kullanarak hamile kalan var mı?
11
ben pcoslu bi bayan olarak doktora gittiğimde hormonlarımın çok yüksek olduğunu söyledi ve bu hormonlar yüksek olduğu sürece bebiş olmaz dedi. 5 ay doğum kontrol hapı kullandım yarın yine hormon testi yapılcak vede hormonlar yine yüksekse tüp bebeğe yönlendircem seni dedi  :crybaby2: :crybaby2: bu hormonların başka tedavisi var mı?
12
slm herkeze ben pcosluyum doktorum 6 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi bu hapı 6 ay kullan ondan sonraki 6 ay içerisinde hamile kalırsın gelmene gerek yok eğer bu süreç içerisinde bebiş olmazsa o zaman bana gel dedi....şuan 5. ayın içerisindeyim ilacın kullanım süresi dolmak üzere ama çok korkuyorum bu tedaiden sonra bebiş olmaz diye aranızda böyle ilaç kullanıpta hamile kalan pcoslu varsa lütfen paylaşalım....
13
mrblar ben pcoluyum doğum kontrol hapı kullanıyorum 5. ayın içerisindeyim fakat ialcı kullanmaya başladığımdan beri adette pıhtılaşma oldu ilaçtan kaynaklanıyo olabilir mi? :icon_scratch:
14
slm millet ben bundan 10 gün önce adet düzensizliği için doktora gittim ve polikistik over olduğum ortaya çıktı :y25: ve doktor 6 ay kullanmam için bana hap verdi şimdi ilacı kullanıyorum ama çok korkuyorum çocuk olmaz diye böyle bi tedavi görüpte hamile kalan var mı?
15
Hemşeriler :) / BURSALI YADA ERZURUMLU YOK MU?
22 Nisan , 2009, 15:06:01
slmmm millett