27 Nisan , 2024, 12:00:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Hayrun Nisa

1
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: KASIK AĞRILARI
06 Ekim , 2008, 00:54:51
Merhaba Arkadaslar
Lale Arkadasim cok gecmis olsun Rabbim sabir versin..amin

Rabbimiz Kerim kitabinda söyle buyuruyor

"Sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksiltmekle elbette deneriz. Sabredenleri müjdele!"Bakara sûresi (2), 155

Bu âyette, korku, açlık, mal, can ve ürün kaybı gibi müslümanların tâbi tutulacağı imtihan çeşitleri sayılmaktadır. Bütün bunlar karşısında sabırlı davranan ve Allah'a karşı güvenini kaybetmeyen, teslimiyetini bozmayan mü'min kazanacaktır. Bu kazancın niteliğini aşağıdaki âyet haber vermektedir.

Hayir bildiklerimiz ser ser bildiklerimizde hayir olabilir  ..
Dualarim seninle arkadasim  :love9:
Sevgilerimle

Sumeyya

2
Merhabalar kizlar

Sizlere bir sorum var :  (

Ben spiralimi cikardiktan bir kac gun sonra kendimi asiri yorgun hissediyordum ve mide bulantim vardi ve muaneye gittim doktor bana enfeksiyon olmus olabilir dedi  spirali  cikartirken. bana antibiyotik verdi bir haftalik  bir kur , tehlikeli degil ddi yumurtaliklara gitmedigi muddetce antibiyotikde yardim eder dedi, ultrasyon istedim bakmasi icin ama o sadece muane etti ve tahlil aldi,  sizler böyle bir sey yasadinizmi  tehlikelimidir acaba,  burdaki yazilari okudukca korkmaya basladim=)))   Rabbim gönlunuze göre versinn  öpuyorum hepinizi  guzel arkadaslar,
:love9:
3
Selamun aleykum Arkadaslarrr
Lale arkadasim sag olasinn , hosbuldum gercekten bu forumu cok begendim...
Bu gun muane oldum,Allaha sukurler olsun enfeksiyon felan yokmus spiralide cikardi.Birde test yapti negatif cikti, smdiye kadar hemileligi dusunmemistim ama insaAllah bundan sonra  Rabbim hayirlisini versin amin.
Hepinizi öpuyorumm
Iyi aksamlar :love9:
4
Merhabalarr
evet gercekten benimde kanim kaynadi  hehe, insaAllah guzel arkadasliklar kurariz.. Rabbimiz ne hayirli ise onu versin, dunyadaki riskimiz yazili  ablam, Allah  tum bebek isteyenlere nasib etsin aminn..
Dualarim sizinlee
Ben biraz diger bölumlere bakayim heheheh
:love9: öpuyorum
5
Merhabalar Arkadaslar cevaplarinizi gördum gercekten cok sevindim  :love9: ben 21 yasidayim ve  hic cocugum olmadi ama spiral taktirmamin sebebi ise basimdan buyuk bir amaliyat gecmisti vede hamile kalmam tahlikeli olabildiginden bu yolu secti gynekologum. Ama sukurler olsun su an sagligim iyi ve bu gun gidip spirali cikaracagim vede muane olacagim..
Bende kisaca kendimi tanitayim hehe =))
Ismim sumeyye yurt disinda kaliyorum yasim 21 simdiye kadar bebek dusunmedim ama  bundan sonra insaallah hayirlisi olur. Ne kadar cana yakin insanlarsiniz cok tsk ederim arkadaslar...
Buraya tam olarak alisamadim nereye ne yazacagimi bilmiyorum ama forumdaki diger bölumleride okumak isterim.
Rabbim tum cocuk isteyenlere nasib etsin,amin ya rabb dualarim sizinle...

:love9:
6
Merhabalar 
Sag olasin Allah razi olsun, hosbuldum bu forumu cok begendim.
Diger arkadaslarlada tanismayi cok isterim..
:love9: Sevgilerimle

7
Anne Olmak İstiyorum / Yardimci Olurmusunuz ?
11 Eylül , 2008, 03:40:46
Esselamu Aleykum, guzel Anneler, anne adaylari, ve anne olmak isteyen bacilar, bu siteye az evvel uye oldum....tum yazilari okuyamadim ama kafama takilan bir sey var,,, yardimci olursaniz seviniri insallah, ben 9  aylik evliyim vede simdiye kadar bebek dusunmedigimiz icin vede sipiralden baska korunma yöntemi vucuduma uymadiginda subat ayinda spiral taktirmistim,Agustosun  20 sinde son adet gunum adet oldum ama kanda bir anormallik vardi, kan demeye bin sahit =)))) heheheh simsiyahhdi ve koyuydu camuru andiriyordu.... 4 gun surdu ve sonunda acik renlo bir kanama olarak devam etti.
midem bulaniyor ve rahim bölgesinde kasiklarida sancim var, vede asiri derecede yemek yeme hissi basladi,, adet gunumde yaklasti bilemiyorum ama bu simsiyah kan beni endiselendirdi,, bunlar hamilelik belirtilerimidir ??
Insaallah tehlikeli bir sey degldir--

Allah sizlerden razi olsun, ve rabbim tum dileyenlere bir evlat nasib etsinn.Amin
Saygilarimla

:love9:
[/color][/i][/b]