Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ayışığı_

1
merhaba arkadaşlar.dün kontrole gittim.bebeğim ters duruyodu hatırlıyosanız.size güzel bi haber.bebeğim dönmüşşş.kilosu 2600 sağlıklı bi sorun yok dedi.normal doğum görünüyo son hafta çatı muayenesi yapıcak.çok heyecanlıyım arkadaşlar artık bebeğimi istiyorum.
2
merhaba arkadaşlar.size bi sorum olacak.arkadaşımın bebeği 6 haftalık.ultrason sonucunda xgs:23.4 yazıyo bu boyumu eğer boyu ise sizce büyük değilmi.Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
3
canım ben 34.haftamdayım.benimde bebeğim ters duruyomu.eğer dönmezse sezeryan olacağım.çok korkuyorum inş döner.
4
merhaba arkadaşlar.34.haftama girdim.okadar heyecanlıyım ki artık bebeğimi görmek istiyorum.hemen günler geçse bebeğimi kucağımı alsam.öle merak ediyorum ki.bebeğimin giysilerini aldım yıkadım özene özene.sadece yatağı kaldı alınacak.herşey hazır.oğlum seni çok özledim.arkadaşlar Allah herkese nasip etsin böle bir duyguyu.
5
merhaba arkadaşlar.eltimin bebeği 50 günlük.gaz problemi ve tuvaletini yeşil yapıyor.ayrıca bir türlü uykusu düzene girmiyor.bütün gece ayaktayız.yardımcı olursanız sevinirim.
6
Hamilelikte Bebekle İlgili Konular / grip oldum
24 Aralık , 2008, 23:08:26
merhaba arkadaşlar.yardımcı olduğunuz için sağolun.ben grip oldum öksürük var naptıysam geçmiyo.doktorum ilaç vermedi.yapabileceğim bişiyler var mı?
7
Hamilelikte Bebekle İlgili Konular / Ynt: of of
23 Aralık , 2008, 15:34:58
evet canım sağlıklı olsunda ben bişiy istemiyorum.Allah kaderini güzel yazsın gerisi olur gider.bazen kafama takıyorum işte.beşik alıncak yatak odama koycam.gece ağlar falan duymam.3 4yaşlarını gelince genç odası almayı düşünüyorum.hastane çıkışı 5 li set.zıbın tulum iç çamaşırı battaniye aklıma gelenler bunlar.kendime boydan gecelik alayımmı?
8
Hamilelikte Bebekle İlgili Konular / of of
23 Aralık , 2008, 15:03:01
slm arkadaşlar.size bi sorum olacak.32 haftalık hamileyim.vücudumda çatlamayan bi yer kalmadı.çok moralim bozuluyo.napıcam bilmiyorum.bana yardım edin lütfen moral verin.ayrıca bebeğe ve kendime artık neler almalıyım nerden başlamalıyım.
9
Hamilelikte Bebekle İlgili Konular / slm kıslar
20 Aralık , 2008, 14:02:45
merhaba arkadaşlar.ben normal doğum yapmak istiyordum eğer bebek dönmezse doktorum sezeryan yapacak.bide arkadaşlar kasıklarımda ağrı oluyo dün gece çok ağrıdı sanki kasılıyo gibi.ayrıca sizleri tanıdığım için çok mutluyum iyki varsınız.
10
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.yazılarınızı hergün okuyorum.ben 32 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak.bugün doktordan geldim.doktor bebeğin ters durduğunu söledi.çok korkuyorum.yardım edin.