27 Nisan , 2024, 15:50:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - uğurböceği

1

Ha bu arada, Ayça'cığım öptüm oğlanların ikisini de senin için....
Teşekkürler...
2
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum güzel karşılamanız için.... Benim oğlum da diş çıkarmak üzere ama bir türlü patlatamadı. Çok sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah daha fazla uzamadan çıkarır.
Siz de dua edin olur mu??
3

Arkadaşlar, yürüteç hakkında neler düşündüğünüzü merak ediyorum. Ben büyük oğlumda kullanmıştım ve hem o, hem ben çok rahat etmiştik. Şimdi küçük oğlumda kullanmayı da düşünüyorum. Henüz 6 aylık. Sizler ne zaman kullanmaya başladınız?
Son günlerde biraz sakıncalı olduğunu duydum ama büyük oğlumda faydasını bile gördüm. Yürüme refleksini çalıştırması nedeniyle erken yürümeye başlamıştı. (12 aylıkken)
Ama şimdi biraz kafam karıştı. Sizler de bu konudaki fikirlerinizi yazarsanız, bilgi sahibi olabileceğim.
Şimdiden teşekkürler...
4

Dünyada böyle iğrenç şeylerin yaşandığına inanmak istemiyoruuuuummmm !!!  :cussing: :BangHead:
Kesinlikle kınıyorum böyle anneleri... :protest:
5

Mehaba,
Benim oğlum da şu an 6 aylık. Biz de bu ay ek gıdalara başladık. Önce sırasıyla, elma, armut, havuç suyu, daha sonra yine sırayla hazırlanmış sebze çorbasına başladık.
Yalnız biraz kafam karıştı. Ben büyük oğluma hemen hergün muz yedirirdim, bu kez doktor bizim ufaklığa muzu yasakladı. Süt de yok, pirinç unu tarzı mamalar da yok. Herhalde kilo aldırdığı için. Ben de doktorların aşırı titiz davranmasında biraz huylanıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.??
6

Merhabalar,
siteye az önce üye oldum. Benim de temmuz 2006 da doğmuş bir oğlum var. İki erkek çocuk annesiyim. Aranıza yeni katıldım ama umarım fazla yabancılık çekmem.

Umarım beni de aranıza kabul edersiniz. Ve inşallah güzel paylaşımlar yaşarız.

Sevgiler...