Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cananyakut

121
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah birbirimize faydamız dokunur:)
122
ben de http://minirome.com/Lierac-Phytolastil-Jel-catlak-onleyici-Krem-100-ml-2-li-Paket_1693.html#0 yada zeavital ürünlerini almayı düşünüyorum.Herkes memnun kalmış.aranızda bu ürünleri kullanan yada bu markaları bilen var mı? Fiyatı da bayağı makul geldi.
123
Vücut Bakımı / Ynt: Laser Epilasyon Hakkında
31 Ekim , 2013, 02:37:51
bundan 4 yıl önce kayserinin en iyi yerinde yaptırdım.Fakat bu yıl tekrar tüylenmeye başladı.Bana ömür boyu çıkmaz demişlerdi.bir daha yaptırmayı düşünmüyorum.Bunun yerine tüy dökücü çok güzel kremler var kıl köklerini de zayıflatıyor azaltıyor iyice. Kardeşim kullanıyor. Ben de krem kullanmaya başlamayı düşünüyorum.Umarım yardımcı olmuşumdur.
124
Arkadaşlar zeavitalin çatlak kremini almayı düşünüyorum.Araştırdım herkes bu ürünü öneriyor.Bir de size sorayım. Sizin önerebileceğiniz daha iyi bir ürün var mı?
125
Merhaba arkadaşlar ben Canan Yakut 86'lıyım 10 aylık bir bebeğim var. Sivas'da yaşıyorum tek amacım sizlerden nasıl bilgi sahibi olabilirim ve sizlere nasıl yardımcı olabilirim.Umarım bu sitede çok güzel paylaşımlarda bulunur birbirimize yardımcı oluruz.
126
Medya / Ynt: ALIŞVERİŞ SİTESİ ÖNERİSİ
31 Ekim , 2013, 02:18:44
Geçen hafta birkaç ürün aldığım bir siteyi söyleyim. Yeni açılmış ve bayağı da indirimler var.En ucuz 60 liraya bulduğum ürünleri buradan 46 liraya aldım ve siparişimden birgün sonra da elime geldi. Bebelac devam sütü ile bebek bezi almıştım.Bayağı memnun kaldım yani.Site adresi http://www.minirome.com Bir de e-bebek.com web sitesine bakın orası da iyi diyorlar alışveriş yapmadım ama arkadaşlarımdan duyduğum orası da iyi.
127
Valla bizim bebek de çok tombik 10 aylık tam 13 kilo :) Her gören geliyo öpüyo seviyo gidiyo bu hoşuma gidiyor fakat sağlık konusunda biraz tedirginim doğrusu sizce normal mi bu kiloda olması.