Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - myhope

1
O zaman sorun biz de deil sonradan katılanlarda zira içlerinden birkaç tanesiyle sohbet etmişliğim var o zamanlar gayet iiydi.Kırılma noktasını bulmalı ve o noktadan tamamen kesilip atılmalı bence ...
2
Aşkolsun ama Kardelen ne oldu da böyle kanlı bıçaklı oldunuz?Hepimiz sohbet etmedik mi senle!Esefle kınıyor ve üzüntülerimi belirtiyorum.Böyle olmamalıydı.
3
 Aramıza yeni katılan çaylaklara biraz saygı !lütfen!diyorum(en azından bu siteye yüzlerce konu ve mesajla can verenlere).Ve yatıyorum.Ben öğretmenim tamam ama işim eğitim çağındakileri eğitmek sizleri de eğitmek zorunda kalırsam vay bana ve benim gibilerin haline!
4
bazen yatıp uyumak gerekir..................
5
Füsun canım çok geçmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşallah.Benzer şeyleri ben de yaşadım ve burdaki birçok arkadaşımız da yaşadı canım.Zaman tüm yaraların ilacı Allah sabırlar versin...
6
Alıntı yapılan: LALE24 - 20 Mart , 2009, 06:41:15
SAGOLUN RABBIM CUMLEMIZDEN RAZI OLSUN AMA OKUDUKLARIM DAHA GELIP DUALARINI BILE YAPMAMSI ONA UZLUDUM SADECE OLSUN RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN  :amin: :amin:
AMİN!!!!!!!!Canım benim Allahım senden ve Gülaydan razı olsun tüm muratlarınızı versin inşallah.Bugün sabahtan öğlene kadar okuldaydım öğleden sonra da yola çıkıp annemlere geldim tatlım.Annemler yatınca öylesine bi bakayım diyince gördüm.Lütfen haklarınızı helal edin kusura bakmayın.
7
Bilmece / Bulmaca / Ynt: O'nu seviyorum çünki;
17 Mart , 2009, 16:40:20
Eşimi seviyorum çünkü özellikle bu aralar tüm mızmızlıklarımı çekiyo.....
8
Ben geldiiim şimdi Tülin gelcek
9
Ben geldim ama kimse gelemez çünkü şimdilik kimsecikler yok....
10
Canım benim üzülme çoooooooook sakin olman lazım bu aralar.Sorun yoksa bile ki inşallah bi sorun yoktur! böyle yaparak sen etkilersin bebişini sakin olmazsan.Bol dua et ve ümidini kesme tatlım.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
11
Hayııııır ben geldim!!!Şimdi hımmmmmmmm özge gelsin sabaha bakalım.
12
GELDİM CANIMCIM GELDİM.ŞİMDİ SEN GEL YİNE...
13
Çok tebrikler canımcım dualarımız seninle.Sen de bizden esirgeme dualarını.Asıl mesajım bizim sayfada oraya bak bakalım. Çok öptüm seni nazlı anne!
14
Ben geldiiiiiim şimdi hıııııııım yarın hafta sonu ne desem bilmem ki Shekerim mesajlarını okumaya gelir buraya da uğrar bence.
15
Yuppi heyyaaaaaa ilk ben geldim!!!Şimdi buyursun Özgem...........