Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - keyameya

2
eltimin yengesi

buğra ;D
3
mrb arkadaşlar.dün kontrole gittim ve çok mutluyum :hieyt: Allah'a bin şükür herşey gayet normal.dün ilk defa nst ye bağladılar beni.gerçekten harika bişe.daha önce kalp atışlarını duymuş ve ağlamıştım mutluluktan.ama dün yine gözlerim doldu :) hatta cihaza bağlıyken bebeğimi hıçkırık tuttu onu bile duyduk :k06:

sonra ultrasona girdim tabi.bebeğim 2 kg 50 gr olmuş.gelişiminin 2 hafta ileride olduğunu söyledi doktorum :occasion14: gayet sağlıklı olduğunu ve çok şükür normal doğum gibi göründüğünü belirtti.ve ilk defa yüzünü çok ama çok net şekilde görebildik.ağzını açtı dilini çıkardı yavrum.görünüşe göre çok güzel bi bebekti.burnu küçücük, gözleri kocaman ve dudakları dolgundu.doktor bana benzediğini söyledi :k06: eşim de inadı ve sakarlığı hariç herşeyi benzeyebilir dedi tabi :laughing7: tek problem vücudumdaki aşırı çatlak ve aldığım kilo :-\ sanırım 28-30 kiloyla tamamlıycam hamileliğimi.napalım artık bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli deil.vermeye çalışıcam :suclu:
4
HAYAT BU!..
geçmişe elhamdulillah ve geleceğe elhamdulillah diyebilmektir hüner, keşke dememektir hayatın diline prangalar vurarak.ve ömrün geçici ve faniliğinin idrakinde olup sonsuz yolculuğa baş koymaktır.güzeller güzelinin (sav) ifadesi gibi, ağaçta bir gölgeliktir hayat,
fani ve geçici.sonsuz yolculukta RABBİM seni karşılaştırdığı için şükürler olsun..

ömrünün her anı iyilik ve güzelliklerle dolsun..

ALLAH'IN razı olduğu bir ömür ve HABİBİNİN tebessüm ettiği sıcacık bir gülücük olsun ömrün, gittiğin her yerde O'NU hatırlatsın güzel siman ve hatırlattığın her simalarda bir huzur essin yanan yüreklere.afiyetli ve hayırlı bir ömür seninle olsun.Dostluğumuzun bir ömür boyu sürmesi duasıyla sana hayırlı, mutlu, huzurlu, uzun ve en önemlisi RABBİNİN rızası doğrultusunda bir hayat yaşamanı diliyorum..

İyiki doğdun..
5
ayyyy maşallah hadi hayırlısı :hello2: bayılırım tombiş bebişlere yaa Allah nazarlardan saklasın :nazar: çok da güzel bi günde doğuyo.hayırlı bi evlat olur inş :love9:
6
herkese çok ama çok tşkr ederim.beğendiğinize sevindim.buraya eklemek ne kadar doğru bilmiyorum ama o kadar heycanlanıyorum ki odaya girince..öyle güzel bi duygu ki anlatılamaz..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.tabiki hayırlısıyla..

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 05 Aralık , 2011, 17:04:48
hepsi birbirinden güzel canım ya allah sağlıcakla bu odada mutlu mutlu büyütmeni nasip etsin inş inş bende bu günleri görürüm

amin inş arkadaşım.sen yeter ki gönülden iste.Rabbim doğru zaman gelince sana da nasip edicektir.inş. en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız :flowers:

Alıntı yapılan: asya81 - 05 Aralık , 2011, 17:17:12
canım hepsi çok tatlı güle güle kullansın bebişin.bu arada göğüs pedi gözümden kaçmadı vallahi bebek besinden sonra en çok kullanılan şey bol bol stokla bende seninkinden aldımdı hiç memnun kalmadım gögüste tüycük bırakıo :cildir: :cildir: bebedor ve nukunki güsel tavsiye ederim

çok tşkr ederim.ben fresh'n soft u iyi bi marka sanıyodum değilmiymiş :icon_scratch: diğerleri de vardı ama ben bilerek bunu almıştım :dontknow: neyse bidakiler bebedor olur artık.tavsiyeniz için ayrıca tşkr ederim :flowers:[/b]
7
Mobilya / Ev Tekstili / Bahçe / bebek odamız..
05 Aralık , 2011, 17:02:08
vee işte uzun uğraşlar sonucu montajını tamamlayabildiğimz bebek odamız.. (internetten aldığımız için parçalar halinde geldi.puzzle gibiydi tek tek birleştirmek zorunda kaldık :-\ )

bu kapı süsümüz.. (ortadaki et bebek ve kenarlardaki tüller benim eklemem)





bu sallanan beşiğimiz..



şifonyerimiz..



henüz yapım aşamasında olan lohusa şerbet takımımız.. (kurdalenin ortasına porselen bebek figürleri eklenicek)



dolabımız..



odamızın genel görünüşü..





hastane çıkışları, mevlüt takımımız, zıbın ve çoraplarımız..



çıtçıtlı badiler, switler ve patikli donlarımız ;D



battaniye, tulum ve pijamalarımız..



yazlık takımlarımız..



battaniyemiz..



yorganımız.. (babaannemiz dikmiş saolsun ama neden pembe renk dikmiş bilmiyorum.hep kız hayal etmişti ondan olsa gerek :laughing7: )



bornozzz.. çok şeker bişe.terliklerine bayıldım :k06:





küvet ve filemiz.. (bunun siparişini de int ten vermiştik ama kalite açısından iyi çıktı çok şükür :) )



vee son olarak temizlik ve sağlık ürünlerimiz..



şimdilik bu kadar.hazırlıklar bitti sayılır.yatağımız, duvar kağıdı döşememiz, tavan aydınlatmamız ve halımız kaldı bitek.onlarıda yavaş yavaş tamamlıycaz Allah'ın izniyle.heyecanla YUSUF BUĞRA'mızı bekliyoruz.Rabbim bana da bütün annelere de sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.     :flowers:
8
Alıntı yapılan: __nil__ - 05 Aralık , 2011, 16:30:21
ayy harika bunlar bizler de kullanabilcezmi bunları peki

valla forum görevlileri cevap bölümüne eklerlerse neden olmasın :icon_thumright: ;)
9
                                           
10
Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 05 Aralık , 2011, 15:20:11
öncelikle kendin için gecelik pijama sabahlık emzirme sutyeni çorap ve bol iç çamasırı eger hastaneden vermıyolarda ped ayna makyaj cantası tarak v.s de cabası :D gerki kullanıyorsan :D


bebegın ıcın badıler tulum hastane cıkısının ıcınde zaten hepsı bulunur ıslak mendılı bezı emzikleri  biberonları v.s  aklıma gelenler

pijama, iç çamaşırı vs.. tamam zaten de doğumdan sonra makyajı falan düşünücek halim oluımu ki :dontknow:  ;D zaten fazla makyaj sevmem ama kullandığım 3-4 parça şey de zaten kol çantamdadır hep.deodorant, parfüm falan da attık mı tamam o zmn sanırım :icon_thumright:
11
bi insanın hayatı boyunca alacağı belki de en güzel haber.. hayırlı olsun.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :amin:
12
Allahımm çok korkuyorumm :sad1: nedendir bilmiyorum ama doğumdan hiç korkmuyorum.tek korkum doğumu anlayamamak :honk: yaklaştıkça bi stres basıyo beni.Rabbim doğumu yaklaşan herkese yardım etsin :amin:
13
Doğum / Doğum çantasında bulunması gerekenler
05 Aralık , 2011, 15:11:43
mrb arkadaşlar.bazı nedenlerden dolayı uzun zamandır nete giremedim ama bugün itibariyle tekrar kafama takılan bazı konuları burdan takip edebilicem inş.

doğumuma yaklaşık 2 ay kadar bi süre kaldı.fakat (Allah korusun) olası erken doğum ihtimaline karşı doğum çantamı şimdiden hazırlamak istiyorum.

bebişimin herşeyi tamam çok şükür.bebek odası takımını aldık.kıyafetlerini dalin deterjan ve yumuşatıcımızla yıkadık.şampuanı, sabunu, pişik kremi, bezi vs.. vs.. herşeyi hazır.fakat doğum çantasına hangisinden kaç adet koymam gerektiğini bilmiyorum.tecrübeli annelerden yardımlarını bekliyorum :flowers:

14
arkadaşlar çok tşkr ederim yorumlarınız için.ben bikaç saat önce dediğiniz gibi muz yiyip kanepeye sırtüstü uzandım.bikaç dakika bebeğimle konuşup hareket etmesini bekledim ama tık olmadı malesef.sora da uyuyup kalmışım :sleepy1: ben zaten uykuyu aşırı seven bi insanım bide bugün çok halsizim ondan sanırım.az önce uyandım ve yemek yemeye bile üşendim.en son dün değil evvelki sabah çok hareketliydi.babası ilk defa bu kadar çok hissetmişti bebeğimizi.ama ondan beri çok nadir ve çok az.günde 1 kere falan.o da 2 tekme 3 tekme şeklinde :'( evimize çok yakın bi sağlık ocağı var ama ben henüz hiç gitmedim.gerçekten bütün sağlık ocaklarında kalp dinletiliyomu yaa? hiç böle bişeden haberim yoktu o yüzden daha kayıt bile olmadım sağlık ocağına :dontknow:
15
mrb. arkadaşlar.23+2 haftalık hamileyim.son 2 gündür bebeğimin hareketlerinde aşırı azalma var.acaba bunun belli bi sebebi var mıdır? yoksa normal midir? yardımlarınızı bekliyorum