Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ceren1

1
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: BIR SORUM OLACAK
14 Mart , 2010, 00:47:12
cnm eger doktorun klomen verip yumurtalarını geliştirecekse klomene adetin 3. günü başlanır.eger sadece yumurtlamanı takip edecekse ilaç vermeden ozaman adetini beklemene gerek kalmaz.ama klomen kullancaksan dedigim gibi.ben aşılama yaptırmadım ama klomen kullandım eger olmasaydı öyle yapcaktı aşılamayı doktorum.klomen verip sonra çatlatma ignesi vurulcaktım.ama çok şükür gerek kalmadı.
2
gözün aydın canım.kaç haftalık hamilesin?
3
cnm hayırlı olsun.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin uzun ömürler versin.
4
hayırlı olsun cnm.
5
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: hamileyimmmm
13 Mart , 2010, 19:13:55
hayırlı olsun cnm allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah.
6
hayırlı olsun cnm.allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah.
7
cnm benimde eşim kullandı evicap 400lük.kalite ve hareketlilik için.şuan 6 haftalık hamileyim bende.
8
berencim 1 hafta sabah ve akşam yatarken bir haftadan sonra gece yatarken içicek.kür 6,7 tane keçiboynuzunu kırıp kaynayn yarım litre suya atıyosun.3 dk kaynatıp 20 dk sonra keçibynuzlarını çıkarıyorsun.soguyunca içicek.ayrıca eşim e vitamini kullandı.biz daha kürün 2. ayında oldu 3 ay yapmadık bile yani.bizde 1 yıldır istiyoruz.şimdi hamileyim çok şükür.
9
berencim benimde eşimde sperm hareketliligi düşüktü.eşim e vitamini ve keçiboynuzu kürü kullandı faydasını gördük şimdi hamileyim.keçiboynuzu kürü 3 ay yapılıyo biz ikinci ayda başarılı olduk yani daha kür bitmeden.gerçekten tavsiye ederim hem sayısını hemde hareketliligi artırıyormuş internette yaziyo kür.hareketlilik çok önemliymiş zaten onlardan bitanesi gitse yeter.inşallah seninde olur bizde bir yıldır istiyorduk çok şükür hamileyim.
10
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum
11
yagmurcugum evt dogru tahmin etmişsin yumurtlama akıntısıdır o.ogün ve o akıntıyı gördükten 36 saat sonrası çok önemli ozamanlar ilişkiye girin.evt sonra kesiliyo adet tarihi yaklaşınca tekrar bi akıntı geliyo sarı bi akıntı.bendede olmuştu yumurta akı şeklindeydi.zaten doktor bana çatlatma ignesi vurmuştu 3 gün ilişki dedi igneden sonra,sonrada günaşırı dedi ALLAHA şükür şimdi hamileyim.ALLAH sizede nasip etsin inşallah
12
teşekkürler cnm.amin inşallah herkesinkini kucagında görmeyi nasip etsin
13
TEŞEKKÜRLER.İNŞALLAH.http://www.urbia.de/services/eisprung/ BURASI YUMURTLAMA GÜNÜ HESAPLAMA
14
SAGOL CNM.İNŞALLAH AMİN. :amin:
15
TEŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞALLAH.SABAH AKŞAM FARKEDERMİ BİLMİYORUM AMA DOKTOR ÇATLATMA İGNESİ VURULDUKTAN SONRA ÜÇ GÜN İLİŞKİ ÖNERMİŞTİ YANİ OGÜNLEDE HERGÜN.BİDE BURDA Bİ SİTE VAR ALMANCA YUMURTLAMA HESAPLAMA O SİTEDE DOGRU GÜNLER YAZIYO YANİ DOKTORUN BİZE ÖNERDİGİ GÜNLERLE AYNI.ORDAN TAKİP ET YUMURTLAMA GÜNÜNÜ