Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SEVİNÇ

106
Canım,böyle kafaya takarsan rahatsızlanırsın.Bırak gittiği yere kadar.Sıkma kendini herşey olacağına varır.Onurunu kırıcı lahlar sarf ederse tabiki cevabını ver. Yoksa  sabret .Densiz işverenleri bilirim,ukala olurlar.Bu arada sitedeki yazışmalarımızı da okuyabilir,dikkat et.
Şeydacığım,evet çok zor bi durum.Halen etkisindeyim.
107
İkinci seçeneğin yani hazırda bi işin varmı şuan yoksa dişini sık derim.Oralı olmamaya çalış,açıkca ömer bey niye yazmadın mı dedi nasıl oldu. Saygını koru ve bekle.Ama üzmelerine izin verme,moral çok önemli ona göre.
108
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
25 Mayıs , 2007, 15:07:30
Alıntı yapılan: ayşegül - 25 Mayıs , 2007, 10:59:35
seviçcim, bu şekil bildiğimiz italyan mantısı gibi mi oluyo? yoksa hani üçgen yaptığımızda birleşen iki ucu tekrar birleştiriyoruz, öyle mi oluyo, hani yanılmıyosam adanaya özgü bir mantı var, onun gibi mi? bi de tuzlu yoğurt nasıl bişey?  süzme yoğurt gibi mi? ayyy ne çok sordum.  ::)
yok canım bu hatay mantısı.Yoğurtları süzmeden daha kalın oluyor baya tuzluda oluyor.Önemli değil bende sorarım bu şekilde  ;D
109
iki gün önce migrosta kampanyadaydı huggies halen devam ediyor sanırım 3-6 kilo 70 lik bez 14,90 dı.Benim birde indirim çekim var bulsam alacam ama bulamadım halen.
110
ooo çekilişler,hediyeler ha.Kolay gelsin bayanlar.
111
hayat-acımasız
112
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
25 Mayıs , 2007, 10:46:56
Canım şiş börek bildiğimiz mantı hamuru ve içini hazırlıyoruz.Mantı üçgen şeklinde olur ya.Bunda üçgen yapıp,iki uçunu birlşetiriyoruz.Şekli mantarın başı gibi oluyor. Birde tuzlu yoğurtları var,bilmem sizin oralarda olu mu.Hatay yöresine özgü sanırım.
7 yemek kaşığı tuzlu yoğurda,10 su bardağı su ve 1 çay bardağı prinç koyup,haşlıyorsun.Pirinçler pişmesine yakın ,burada su iyice kaynayacak.300 gr hazırlamış olduğun mantıyı  içine döküyorsun.Ayrı bir tavada yağı,naneyi ve kırmızı biberi kavuruyorsun.Mantılar suyun yüzeyine çıkmaya başlayınca ve tadına bakıp,pişip pişmediğini kontrol edip en son tavadaki karışımı döküp karıştır ve sıcak sıcak afiyetle yiyorsun.

Aslında birazda vicdan azabı çekiyor eltim.Oğlana hamileyken bir gecede 9000 dolar para istediler ve de saat 20:00-24:00 arasında o parayı bulduk. Evlenirken ev alındı bize parası istendi sonrada. Offffff. Şimdide eşimin o kadar ieyden sonra onun babasıyla ilgilenmesi,dr a götürmesi falan kimsenin bu denli samimi olmadığını görmeleri değiştirdi onları.Ama genede sağolsun tüm işimi yaptı.
113
hiç sorma elbise 120-150 ytl arasıydı.Bluzler düzgün olanı 70-100 Ytl arası. Aslında pantolon diktirmek daha uygun oluyor.
114
haklısın canım,abartıyorlar resmen fiyatları
115
Alıntı yapılan: pelinim - 24 Mayıs , 2007, 18:21:33
herkese merhabalar..

sevinç benim kızımda beni taklit ediyor..güya onun karnında da bebek varmış..hişştt uyuyor diyor açıp gösteriyor karnını ,ninni söylüyor :D ben kıskanacağını düşünüyorum doğduğunda..inşallah beni yanıltır..

annem ve kızımla Çanakkale-Biga'ya anneanneme gidiyoruz yarın..9 gün yokum..inşalah güzel bir değişiklik olucak pelin içinde..yeşillikler içinde büyük bahçeli bir evi var anneannemin..

kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın..hepizini öpüyorum.. :-*
Canım,inşallah dediğin gibi kıskanmazlar. İyi olur pelin içinde,umarım eğlenirsiniz. İyi yolculuklar.
116
SEZERYAN kemeri takanınız varmı?
Kızlar korse kaç günden sonra giydiniz?
117
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
24 Mayıs , 2007, 15:04:55
eltim geldi dün şişbörek yaptı ,şam tatlısı yaptı.Bugüne sarma sardı.
fakat diğer eltim bizi yemeğe davet etmiş ee sarmalar yarına kaldı.
118
canım,evet taa 1 aylık hamileykenden beri oğluma alıştırmaya başladık.Bazen kardeşi abisine oyuncaklar,balıklar gönderiyor.Kendinede geçende ana kucağı gönderdi.  :D  bir ay sonra doğum günü anne kardeşime söyle bana bundan alsın diyip duruyor. O da yalan olduğunu anlıyor gibi ama olsun.
119
AY KIZLAR,öğlen şöyle bir kıyafetlere bakayım dedim. satıcı kız zorla bir tunik ve tayt giydirdi süper oldu ama çok hoşuma gitti ya,parası da süperdi ama tereddütte kaldım resmen.
120
ilksen