28 Mart , 2024, 18:21:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

2956
http://lilypie.com/create_baby_days.php bu siteye gir bir cetvel seç step 2 ye tıkla bir bebek seç step 3 e tıkla bebeğinin doğacağı tarihi ya da son adet tarihini gir.create ticker a tıkla PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode  yazan yerin altındaki kodu bu sitedeki profil kısmındaki imza yazan yere yapıştır bu kadar :)
2957

hayırlı olsun canım ne kadarlık hamilesin cetvelin varsa ekle istersen
2958
Fundacım benim de kafam çok karışık bu konuda heryerde başka bişey yazıyor bi doktorun dediğini başkası onaylamıyo yaptırsan bi türlü yaptırmasan bi türlü
2959
Goncacım Pnömokok, özellikle 2 yaş altı küçük çocuklarda ve 65 yaş üstü kişilerde zatürrenin en sık görülen etkenidir. Ayrıca, sinüzit, orta kulak enfeksiyonu , menenjit gibi başka bazı ciddi enfeksiyonlara da yol açabilir. 2000 yılına kadar bu aşı ülkemizde yokmuş artık var ama hala yaygın değil sanıyorum
2960
Ceylin bugün tam 4 aylık oldu.5 gün sonra 2. karma aşısını olacak.Doktorumuz pnömökok aşısına gerek yok demişti ama öneren doktorlar olduğunu duydum.Bu ay doktor değiştireceğiz.İnşallah geç kalmamışızdır aşı için.Yaptıran var mı ?