Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - xxcansuxx

121
canım gecmış olsun rabbim sabır versin hakan sana güç kuvvet hemn toparlanırsın inş. :amin: :amin:
okurken gozlerim doldu meleklerin var evet bekleyen bizim şer gördüğümüzde hayır var...hep hayırlısı dedin inş. bir toparlan sağlıkla rabbim yine verir :amin: :amin: :amin: :opucuk:
122
Alıntı yapılan: asya81 - 14 Ekim , 2013, 14:28:30
Alıntı yapılan: nelss - 14 Ekim , 2013, 03:08:25
Slm kızlar nasılsınız  :hello: :sleepy1:
Son zamanlar uykusuz geceler basliyor
uyu kız gerekirse zorla uyut kendini :caca: :ehi: sonra çok ararsın uykuyu demedi deme  :laughing7:
bencede uyu yada uykusuz gecelerde bo dua et uykucu bebem olsun dıye
123
cnım Allah yard.olsun zor vazgeçmk ama seninde sağlığını tehdit eden durum var sana muhtaç evladında  :y25: :y25: sen guclusun hakana bagıslasın rabbim  :amin: :amin: :amin:
124
Burç Yorumları / Ynt: BEBEK BURÇLARI
13 Ekim , 2013, 13:46:11
BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.

Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.

OĞLAK BURCU ÇOCUĞU (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak çocukları azimli, sakin düzenli, kararlı fakat inatçı çocuklardır. Azimleri sayesinde sakin olmalarına rağmen istediklerini alan ve başarılı olan çocuklardır. Aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler, düzenli ve planlı olarak yaşarlar. Okul hayatında, derslerinde ve sonrasında iş hayatında sorumluluk sahibi ve başarılıdırlar. Övünmeyi çok sevmezler, romantizm çok gelişmiştir, daha çok küçük romantik deneyimler yaşarlar.

Oğlak çocukları üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme istekleri kuvvetlidir, bir işe başladığında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.
125
edam konuyu yeni gördüm annelik senin yerine koydum kendimi her dk ağlamamak üzülmemek elde değil :crybaby2: :crybaby2: ama derdimiz varsa Allahımızda var bol dua edelim rabbim gönlünü ferahlatsın guzel haberler ver  :amin: :amin: :amin: zaman geçtikçe belki küçülür  :amin: :amin: :amin:
126
12 ekim 2013
meleğim 21 aylık oldun  :nazar: :nazar: :nazar:
bazı kelimeleri söylesende konuşamıyorsun hala ama derdini anlatmayı beceriyorsun daha mı olmadı kendi işini kendin yapıyorsun  :aferin: :aferin: :aferin: el yıkatmaya,banyo (bıcı bıcı) yapmaya bayılıyorsun lifini vücuduna kendin sürtüyor su sıcakladığında elini silkeleyip üfff üfff sıcaaaa diyorsun  :k06: :k06:

köpek dişlerin patlayacak 3 gündür sıkıntılısın iştahın kesildi  :sad1: :sad1:
kardeşini belli etmesende kıskanmaya başladın gelen giden hrkes beni sevsin diye kendini yırtıyorsun  :honk: :honk: :honk: yarın akşama ananen gidiyor evine nasıl yapacağız kardeşinle seni bilmiyorum :suclu: :suclu: Allah yardımcımız olsun  :amin: :amin:

minnak kuzu elyesam sende büyüyorsun masallah ilk aşımız yapıldı 5 gün önce... gülücükler saçıyor dinliyor başını dik tutyor evi tanımak için dikkali bakıyorsun... yalnız kalmıyorsunvuykunda bile sallanmk istiyorsun... kuzularım akşama kadar türlü şeylerinize gülüyoruz ananeniz kokunuza hasret kalacağından üzgün  :'( :'( iyiki  varsınız rabbime emanet  :amin: :amin: :amin: 
127
Alıntı yapılan: kuzucuk - 09 Ekim , 2013, 20:43:56
slm kızlar bugün doktor bebeğin baş seviyesi yukarda olduğu için sezeryan dedi yarın sabah 10.da doğuma giriyorum dua edin ...
canım sağlıkla kucağına alcaksın inş.  :amin: :amin: büyük gün yarın demek :love9: :love9: :love9: Allah yardımcın olsun  :amin: :amin:
128
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
07 Ekim , 2013, 00:06:57
bende paylaşayım 1 ay gecikmeli  :k06: :k06:
4 eylül çarş. aksam üzeri biz k.valide ve kızımla yürüyüşe çıktık biraz abartıp 1buçuk saat yürümüşüz ki benim ara ara sancım ve 2.5 cm açıklığım vardı...

o gece yine düzensiz sancılarım oldu hiç düzene girmedi 20 dkda 1 geldi uzun süre gelmedi 10 dk geldi falan... gece 2 gibi eşime hast.gidelim dedim 2.bebekte böyle 4-5 sancıyla açılman olabilir demişti dr korktum... eşimle giyindik ama bende tık yoktu sancı falan gitti  :k06: :k06: eşime yat geri gitti sancı dedim eşim o haliyle geri yattı  :ehi: :ehi: :ehi:  benim sancılar yavaş yavaş yine geldi bir ara uykuya dalmışım yarı uyanık rüya gördüm kanamam gelmiş bebeğe bir şey olmuş eşime diyorum karşımda gülüyor falan ben onunla fırladım yatatan eşimi uyandırdım saat 5buçuk kalk hast.gidelim hem sancım var hem kötü bir rüya gördüm dedim... eşim annesini uyandırdı kızıma baksın diye evde bıraktık...

tam evin kapısından çıktık benden bir şey düştü pat diye iç çamaşırım ıslandı eşime geri dönüp değiştireyim dedim boşver neyse ebe görür işte dedi  :k06: :k06: :k06: korktu vakit kaybetmekten... yolda arabayla hem gidiyorum hem midem bulanıyor  :igrenc: :igrenc:

dogumhaneye geldik ebeye anlattım sancımın düzensiz vs olduğunu muay.etti 5 cm açıklığın var iç çamaşırımı sümüksü bir sıvı kahv.batırmış onada  suyun gelmiş dedi... beni doğumodasına aldılar yeşilleri giydim nst bağlandı serum falan az az gidiyor drum ordaydı şansıma... tel.eşimden istettim onunla epey oyalanmışım burdaki ark.ve eşime msjlar atıyorum dr gelip gidip muay.edip güle güle doğuracaksın canan dedi  :k06: :k06: 7 cm oldu bana suni sancıyı iyice açtılar o andan sonra elimde ne tel vardı nede yüzümde gülümseme ecel terleri döküyodum  :ehi: :ehi: :ehi: dr saat 10da doğum biter az kaldı dedi 8 cm oldu sevindim ama takatim kalmadı ebeler dr muay.ederken çok geride deyip iyice  bastırıyorlardı parmklarını  :icon_pale: :icon_pale:en sonunda bir anda açılma oldu başımda kimse yoktu nefesim kesiliyordu aralıksız sancıdan tüm kuvvetimi toplayıp ebeye hemşireye seslendim gelip baktılar hemen dr çağırdılar artık tamamdı oğluşuma kavuşmama çok az kalmıştı  :love9: :love9: :love9: dr geldi ıkınmamı istedi bebeğimi görüyormuş ama benim alt tarafımda acayip acı vardı dr eliyle o yolu açtığını hissettim ki kızımda bunu hissetmemiştim  :dontknow:  ıkınmayı bile bırakasım vardı o acıyla... kendiliğinden ıkınma hissi olmadan onlar ıkın dedikleri için ıkındım bir ara yapamıcam dedim druma.. hayır oluyor vs derken oğluşumun cılız sesini duydum  :love9: :love9: saat 8.58di  :love9: :love9: dr bak 1 saat erken bile geldi dedi tahmininden... bitmişti sıkıntılar onu istedim hemen temizleyip verelim dedilerben onun o haline öyle hasrettim ki kızımdada göğsüme hemen vermemişlerdi neyse aldım kucağıma öptüm kokladım  :love7: :love7: :love7: canımdan can bir oğluş bağışladı rabbim :amin: :amin: :amin: gerisi dikişim dikildi uyuşturulduğum halde hissede hissede... babamıza götürdü hemşireler eşim bakmış sevmiş ama alamam annesiyle kalsın demiş dikişler atılırken oğlum  kucağımda güç verdi bana dinlendikten sonra 2mizi odamıza aldılar...

şimdi evimizde 4 kişiyiz veee 1 ay önce çektiğim sancılar dikişlerin acısı geride kaldı... ( 2.olmasına rağmen çok farklı ve zor geldi bana bunada şükür  :amin: :amin: )   rabbim herkese nasip etsin :amin: :amin: :amin:
129
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
06 Ekim , 2013, 23:27:10
canım ya cok gecmiş olsun neyseki şükür evdesin kuzularınla anneler güçlüdür bebeler sağlıklı olsunda dimi
o dr da tam sopalık  :caca: :caca: :caca: nasıl göz varsa kesmiş  :violent1: :violent1: :violent1:
130
5 EKİM 2013
canlarım epey oldu yazmayalı her günümüz sizlerle dopdolu geçiyor  :love9: :love9:

cennetin mis kokulusu minik yavru prensim bugün 1 aylık oldun  :nazar: :nazar: :nazar: 1 ay önce renk kattın evimize senle kocaman olduk o minik halin bizi kocaman etti  :love9: :love9: :love9: gazlısın yanından ayırmıyosun bizi uykunda bile yokluyorsun nasıl iş yapılır senle bilmiyorum  :dontknow: :dontknow: :dontknow: ananen haftaya yolcu  :'( :'( bu arada maşaallah çok lafcısın dinleyip dinley,ip gülüyorsun  :nazar:

minik prensimin minik prenses ablası sende 21 aylık olcaksın 6 gun sonra Allahım öyle büyük hareketlerin var ki şaşıp kalıyorum  :love7: :love7: :love7: kardeşini öpüp öptüüü öptüüü diye zıplıyo seviniyorsun... kardeşinin eldivenlerine gıcıksın ellerini görmek istiyorsun  :k06: :k06: :k06: kardeşin ağladığında gelip dürtüyor anna baba bebe ağğğğ diyorsun  :aferin: :aferin: arada sıkıştırıyorsun kardeşini   :-ooo inşaallah bir zarar gelmeden büyütürüz  :amin: :amin:

en çokda elimin b.kdan kurtulmamasına gülüyorum  :k06: :k06: çok tatlısınız ya babişinizi batıracağız el birliği ile  :ehi: :ehi: canlarınız sağolsun kuzularım iyiki varsınız yıpratıcı uykusuz günler beni bekliyor olsada çok şükür gülüşünüz yeter A.E.OLUN Allahım herkese nasip etsin  :amin: :amin: :amin:
131
didişmek nasıl olur onu öğrendim  :cildir: :cildir: :cildir: :caca: :caca: :caca:
israf nasıl olur kocanın ocağına nasıl incir ağacı dikilir  :violent1: :violent1: :violent1:

132
Alıntı yapılan: °♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥° - 03 Ekim , 2013, 15:42:42
cansucum ne ara hamis kaldin dogurdun  :-ooo
masallah ya cok tatli oglusun  :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasin  :amin:

boncuk gozlum senin oglusuna m,asallah cok tatli  :love9:
dünürüm nerelerdesın sen o kaybolduğun ara hamiş kaldım doğurdumb :k06: :k06: :k06:
Allah razı olsun  :opucuk: :opucuk:
134
Alıntı yapılan: kuzucuk - 28 Eylül , 2013, 20:47:28
selam kızlar  :hello2:  :hello2:  :hello2: zaman ne çabuk geçiyor şafak listemizde sıra bana gelmiş   :love9:  :binkybaby:  :love9: geride kalan hepimize hayırlı doğumlar versin Rabbim  :amin:  :amin:  :amin:
daha dun gibi hamiş olmayı beklediğin dimi bak şimdi şafak bitti sağlıcakla kucağına alcaksın  :amin: :amin: :amin:
darısı diğer bekleyenlere  :amin: :amin: :amin:
135
gül :-ooo :-ooo :-ooo
inanmıyorum ya nasıl dr  :caca: :caca: :caca: şükür iyisiniz keşke böyle yasanmasa ama napcan...
canım bende dr kontrole gıttım şok oldum idrar torbam sarkmış normal doğumlarda olur dedi rahatsızlık verirse kaldırma opr. ve daraltma operasyonu yaparız dedi... inş.bir sıkıntı vermez alt tarafda içte hala acı var neyse  :dontknow: :dontknow:

kadın olmak ne zor ya  :sad1: :sad1: doğum hiçde basite alınck bir şey değil rabbim kimseyi darda koymasın