(http://3.bp.blogspot.com/_g9kyPW7j_I4/R8Q8MeN75XI/AAAAAAAAAjc/D7NwCZK7rzA/s320/AYVALI+KRUSAN.JPG)
MALZEMELER :
10 MILFOY HAMURU
HARCI ICIN :
AYVA
1 BARDAK TOZSEKER
YARIM BARDAK CEKILMIS CEVIZ
TARCIN
UZERINE :
PUDRA SEKERI
YAPILISI :
MILFOY HAMURLARINI TEK TEK SER BUZU COZULSUN.AYVALARI SOY, RENDELE, SEKERLE BIRAZ KAVUR, CEVIZINI KAT IYICE SUYU CEKINCEYE KADAR PISIR. EN SON TARCINI ILAVE ET VE HARCI SOGUT. SONRA HARCTAN HAMURLARIN UZERINE KOY VE KRUASAN SEKLINDE SAR.
ARZUYA GORE UZERINE YUMURTA VEYA SUT SUR VE ONCEDEN ISITILMIS 175 DERECELIK FIRINDA RENK ALANA KADAR PISIR.
SERVIS YAPARKEN UZERINE BOL PUDRA SEKERI SERP.
(http://4.bp.blogspot.com/_g9kyPW7j_I4/R8Q8UuN75YI/AAAAAAAAAjk/rFqdMBi5bV4/s320/AYVALI+KRUSAN+1.JPG)
(http://1.bp.blogspot.com/_g9kyPW7j_I4/R8Q8g-N75ZI/AAAAAAAAAjs/hOVa_a61U3E/s320/AYVALI+KRUSAN+2.JPG)
(http://3.bp.blogspot.com/_g9kyPW7j_I4/R8Q8seN75aI/AAAAAAAAAj0/w_4B2_dqBTQ/s320/AYVALI+KRUSAN+3.JPG)
Alıntı
milföy hamurunu bos yapiyorum bazen, o da cok lezzetli oluyor.
Ben milfoylu talas boregine bayiliyorum :hungry:
Buda cok guzel gozkuyor tskler.. :flowers: