27 Nisan , 2024, 21:39:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ❤ հმzεlἶო ❤

1
Huhuu kizlar kimse yokmu bebisler buyudu artik girin yahu. Ben ikinci bebisi bile yaptim 7 aylik oldu :)) neler yapionuz herkes anlatsin bakim.
2
Merhabalar. Merak eden arkadaslara guncelleme yapmak istedim. Kizimiz kayla 14 agustosta dogdu simdi 6 aylik ve cok saglikli. İkili testi yuksek risk cikan kisilere onerim umudunuzu yitirmeyin ve amniyosentez veya cvs yaptirin. İkili testin yanlis cikma ihtimali cok yuksek cunki makina hesapliyor yuzdeleri. Ve bebek buyudukce ense kalinliginin incelme ihtimali cok buyuk bunuda ogrenmis oldum. Dua eden arkadaslarima cok tesekkur ederim. Opuyoruz sevenlerimizi.
3
Benimki 44 olcak yanlis yazilmis :p
4
Cvplar icin tesekkurler. Kizimiz iyiymis cok sukur doguma iki ay kaldi. İkili testi cogu kadin yaptirmiyormus cunki yanilma payi cok. Uclu testi direkt yapsaymisiz o kadar uzulmezmisim. İnsallah dogum sonrasida iyi hbr ler veririm. Herkese saglikli bebisler dilerim.
5
Alıntı yapılan: (A)yşe (D)eniz (A)da - 20 Nisan , 2012, 23:50:07
Alıntı yapılan: ❤ հმzεlἶო ❤ - 20 Nisan , 2012, 17:08:29
Kizimizin ismi KAYLA OLACAK  eklermisinis ltf. Tsk  :nazar:

ekledim canım ismi çok güzelmiş kızının maşallah ismiyle yaşasın inşallah... bu arada stresli günleri geride bırakmanıza çok sevindim Allah kızlarına uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah :amin:

Amin canim iyi dileklerin icin saol. Cumlemizin bebislerine uzun omurler  insallah   
herkese hayirli dogumlar.
6
Kizimizin ismi KAYLA OLACAK  eklermisinis ltf. Tsk  :nazar:
7
Alıntı yapılan: ●๋:        ●๋:  ήẽz  ●๋:        ●๋: - 19 Nisan , 2012, 10:05:59
Alıntı yapılan: ❤ հმzεlἶო ❤ - 30 Mart , 2012, 16:19:10
Selam kizlar umarim herkesin hamileligi iyi gidiyordur. Benimki bol bulanti ve istifra ile geciyor cok sikinti cekiyorum. Birde guncelleme yapim bebisimiz cok sukur normal gorunuyor her testte. Bosa korktuk. Insallah dogum sonrasida ayni sekilde normal sonuc cikar.
Ayyyy Canım Çok Şükür  :opucuk: :opucuk: Sen İçini Ferah Tut İyi Çıkacak İnşallah. Bulantılarında Olsun varsın Bebişin İyi Olsunda Geçer Onlarda İnşallah  :amin:

Saol canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Simdilik hersey yolunda Masallah.  Sanada guzel bi hamilelik dilerim
8
Alıntı yapılan: <<<peri masalı >>> - 09 Nisan , 2012, 12:02:02
ya kızlar ben bişi sorucam dün akşam çok kötü karnım ve kasığımda ağrılar vardı ve bugün iyiyim

ama sanki dü ağrıdan önce karnım daha çok şişti gibi geliyor ama bugün karnımdaki şişlilk inmiş gibi geliyor korku bastı acba bişimi olduki dicem ama

sizdede oldumu böyle birşey  birde kızlar normalde benim karnım çok aşırı sertti ama bugün çok yumuşak bilemiyorum bir sorun olurmu


Bebegin harekeylerinde azalma yoksa ve asiri akintin yoksa sorun olmaz bence. Su gibi bol akintin varsa delik olabilir suyunda benimkinde suyum azaldiginda yumusamisti bebegin vucudunu hissediyordum dokununca.
9
Selam kizlar umarim herkesin hamileligi iyi gidiyordur. Benimki bol bulanti ve istifra ile geciyor cok sikinti cekiyorum. Birde guncelleme yapim bebisimiz cok sukur normal gorunuyor her testte. Bosa korktuk. Insallah dogum sonrasida ayni sekilde normal sonuc cikar.
10
Cvp yazan herkese tesekkur ederim cvs( placenta dokusu) orneginin ilk sonucuna gore down sendromu yokmus cok sukur. Simdi testlerin kalan sonuclarini beklioruz baska bir kromozom anomalisi varmi diye. Eger yoksa ense kalinliginin ve kan testi kotu cikmisti bunlarin baska sebeplerini 16. Haftada ultrason ile organlarini inceleyip bakacaklar. İnsallah bir sikinti yoktur varsada dermani vardir insallah. Placentada sagliksiz demislerdi cok kafam karisik bekliyoruz. Bu arada kizimiz olacakmis insallah.   :amin:
11
Kizlar beni listeden cikarabilirsiniz. Down sendromu nerdeyse kesinlesti haftaya en gec hamileligimi sonlandiracagiz. Allah kimseye bu aciyi yasatmasin uzun omurler versin hepimuzin bebislerine. Cok uzgunum  :crybaby2:
12
Saolun destekleriniz icin. Nerdeyse kesinmis bu olasilik. Bebegin boyu kisa ensesi kalin ve kan tahlillerimde kotu cikmis. Yarin placentamdan doku alinacak birkac gune belli olur. O kadar kotuyumki kendimde deilim basimda agriyor. Bulantilardan 6 kg verdim zaten cokk kotuyum. Allah hayirlisini versin   :amin:
13
Selam kizlar 13 haftalik hamileyim down sendromu riskimiz 4 te 1 cikti cok sinirlerim bozuk. Boyle riskli olup amniyosentez sonucu iyi cikan ve saglikli bebegi olan kisiler varsa yazsin lutfen   3 hafta beklemek cok zor olacak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN  :amin:
14
Alıntı yapılan: toprakk - 07 Ocak , 2012, 12:12:17
Alıntı yapılan: ❤ հმzεlἶო ❤ - 07 Ocak , 2012, 11:55:07
Uff bende bugun yere dustum :( 8 haftalik hamileyim. Mutfaga serildim walla.  Dizlerim ve sag bilegim aciyor karnimin ustunede dustum:( insallah bisey olmaz
insallah birtanem sıkıntı etme birşey olmaz allahın izniyle

:amin:
15
Uff bende bugun yere dustum :( 8 haftalik hamileyim. Mutfaga serildim walla.  Dizlerim ve sag bilegim aciyor karnimin ustunede dustum:( insallah bisey olmaz