Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - __nil__

76
cnm özel bir sırrı yok benim sabah ile akşam arasında 1.5 kilo filan fark çıkıo biraz az yesem öyle oluyor.ekstra bişi yapmadım hatta dün durunun d.günüydü pasta ve lahmacun yedim ayıptır sölemesi ama diğer günler dikat etmiştim birz faydası olmuş sanırım
77
parçalı bulutlu akşam çok yağdı yollar ıslak havada rüzgarlı ılık gbii
78
hemen çıkarıp tartılıyorum:k06:
79
aaa olmaz ama ben kıyafetlev tartıldım :k06: bende 84.4üm yazarsınız
80
kilo verirsek ne zman sölücez buraya
81
gülüm canancım maşalllah sizlere harikasınız yaa süper göbüşlerr
82
benide yazın belki burda listede olunca gaza gelirim.zaten rekor bende boyum 1.72 kilom 86 şimdilik hedefim 75 olmak ama asıl hedefim 65 olmak.çokk çalışmam lazım çooookkk :( :( :( :( :( :( :(
83
hoşgelmiş bebekcik dünyaya.
sağlıklı güzel günler inş
84
tek çocuk tek torun önü arkası o cnm pek kıymette sanki bitek onlarda torun var.birde dillerine hiç maşallahı sürmezler nazar saçmaymış inanmazlarmış ben maşallah de dedikçe demiolar inanmıoz biz diolar.her yerde herkese durunun yaptıklarını abarta abarta anlatıolar nazar değcek diyorum artık ben devamlı arkalarından kızımı okuyorum.
ben inanırım nazara filan inanmıosanda maşallah de geç diline mi yapışçak

bu arada kurs günlerini azalttım bu 2 hafta da gitmicem bakalım görücez durumları
85
he birde işte o dönem bizim kucağımıza bile gelmezken eşimle konuştuk dedik tamam bikaç gün çocuğu annene bırakmayalım bizle vakit geçirsin alışsın dedik.bunuda yanlış anlamasın diye ona söledim.ayy sen bu eve gitmiş ağlamış zırlamış kocasına anlatmış çocuk bana alıştı diye bana göstermicekler demiş sanki ben öyle dedim? adam köpürmüş ertesi gün işte eşime siz ne sanıonuz kendinizi vs. diye söylemiş sonra eşim anlatmış öyle demedik diye.
sonra ben yanlış anlamış diye aradım izah ettim eşimde yanımdaydı yeterki mevzu uzamasın diye haksız olmadığım halde alttan aldım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim dedim.ama o özür öyle içime oturdu ki o zamandan beri çok soğudum onlardan.haksızlık yaptılar ama yine sustum rabbime sığındım içime attım.
etrafımdakiler şaşırıyor evliya sabrı varmış sendede diyorlar ama napayım ki onlarla sorun yaşasam eşimlede aram bozulcak evimde huzur kalmıcak.ama içime ata ata bende bigün neler çıkıcak kimbilir
86
edacım benimkide geçen gün eve geldim ismimle hitap ettirmeye çalışıo öğretiom ismini diyo bende dedim ne gerek var sonuçta ismimi kullanmıcak gerek yok öğretmene kafası karışmasın dedim.bi daha da öğretmedi.yok ya yaza filan göndermem tek benle istiolarsa giderim ama istemiolarsa kendileri bilirler..
biara kızım benim kucağıma gelmiodu ya ne eşime ne bana.neden dersende her dediği onlarda oluo ayıptır sölemesi bunların durumlarıda iyi biliyorum ilerdede devamlı her dediğini alcaklar yapçaklar ondan çocuk da o tarafa kaycak sonuçta eşim bile diyo.
87
ya benim annem diğer torununu bakıo ablmın k.validesi uzakta mecbur anneme bırakıo.ee bizde mecburen benim k.valideme kalıoz.bakıo kızıma ona bişi diyemem allah var yukarda ama bir havalar düzelsinde gezelim die can atıo normaldede hayatta durmaz evde.bende hayatta sevmem öyle küçücük çocukla sabahtan akşama sokaklarda orda burda gezen insanları bana ters yani.
ben öğretmenim atama için kursa gitmem şart temmuzda memurlıuk sınavına giricem.çalışmaya başlarsam gerçi yarım gün çalışıcam kızımıda kreşe vericem yaşı tutunca ama genede birinin götürüp getirmesi gerekicek.elim mahkum yani.
o nedenle zaten sesimi çıkaramıyorum birde o kadar alınganlar ki ben o kadar susuyorum ama tek laf etsem hemen alınıolar tavır alıolar sonra sorun oluo.anlatsam daha çok olay varda anlattıkça bende doluyorum onlara karşı ondan susuorum.hep susuyourm herkesi allaha havale ediyorum
88
ay maşallah cnm sıcakkanlı demekki benim ki kapıdan çıkan herkesin arkasından ağlıo o da dışarı çıksın diye ama onun haricinde pek öyle kimseye aşırı düşkünlüğü yok.ama kimseninde kucağıan gitmez uzaktan gülüo kucağa alınca basar çığlığı :k06:
89
cnm eşim bişşi demio işte sanırım onlarda yüz buluolar.bana dio kalsın onlarda nolcak yazın gider biraz filan takmıo adam.çok seviolar ondan filan dio.
hatta geçen hafta sonu benle tartıştı bu yüzden.biz alışverişe gidicektik annesi gelicekti bize.ben annesine tembihledim burnu akıo gece tıkanıo uyumuo çok uğraşıyorum balkona dışarı çıkarmayın diye.meğer bunlar benden önce eşime konuşmuşlar k.validem bize gelince gezdirsin çocuğu diye.sonra ben eşime dedim bana sormadan neden öle dion çocuk daha çok hasta olur çıkmıcak dedim.bana dio annem sıkılıo baktırıosan onun istediği gibi olcak çıkçak filan diye kafa tuttu bana.sonra k.validem gezdirmemiş çok ama ben çıkarma dememe rağmen kapının önüne filan çıkmışlar.akşam sonra çocuğumun burnu sicim gibi akıodu,eşim geldi aa bunun burnu çok akıo napçaz dio,tabi ben başladım sölenmeye bak görüon mu anneler bişi diosa doğrudur çıkmasa böle olmucaktı filan dedim ama sonuçta olan oldu.

yani eşimde yüz verio.2 hafta sonra arkadaşımın evde nişanı var çok kalabalık olcak çocuğu almayalım dedik k.validem bakıcak.eşim bana dio 11-12 gibi çocuk uyuyo.dönüşte kalsın orda almayalım dio çocuk uyyumuş olur dio.nedenmiş ya dedim uyursa uyusun araba var hem uzak da değiliz 10 dk mesafe ben alırım çocuğu diyorum ne var babanesinde kalsa filan dio hemen kötü anlıo tavır yapıo..

yani eşimde sinir edio bu konuda napıcam bilmiyorum.

kreş konusuna gelince yaşı gelince göndercem ama gene birinin gidip alması vs lazım.şimdiden onunda planlarını yapmışlar büyür o zamana kendi evimde bakarım okula götürüp getiririm bazende bizde kalır dio.yeni eve taşındılar kızıma oda yaptılar.özel boyattılar ona yatak şifonyer koydular sanki geldimi 1 ay kalcak çocuk orda.offffff
çokk sinir oluyorum yaaaaa
90
cnm güzel bitarife benzio ben yaparım bunu kızıma çok teşekkürler