28 Nisan , 2024, 17:36:23

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - __nil__

6166
tamam canım çok teşekkürler beklicez artık insan sabırsızlanıyor ya hep kendimi dinliorum bi belirti var mı diye,sonrada diyorum psikolojik de olabilir diye,beklemek zor ama napalım artık...
6167
Muhabbet Odası / Ynt: Kızlar Hadi Kafeye
22 Şubat , 2010, 13:47:09
kesinlikle bebek düşündüğümüzü belli etmememk gerekiyor yoksa çekilmez sürekli bebek var mı diye,biz öyle yaptık kimse bilmiyor çünkü insan baskı altında kalınca etkileniyor, soran olunca da daha düşünmüyoruz ddiyoruz.
6168
merhaba arkadaşlar,benim adetime daha 1 hafta var ancak 2-3 gündür akıntım çok arttı özellikle sabahları çok fazla oluyor.bel ağrısı filanda var.acaba hamilelik belirtisi olabilir mi, hamilelik belirtisi olması için akıntının nasıl olması gerekiyor,bir de hamilelik belirtileri en erken ne zaman görülmeye başlanır ki,adetime 1 hafta varken görülebilir mi??
6169
hoşbulduk hoşbulduk :)  ya bu siteye girdim gireli kendimi hiçbir konuda yalnız hissetmiyorum çok güzel bi durum.birde herkes o kadar pozitif ki,insan moral buluyor.
6170
merhaba arkadaşlar iyi geceler, uyuyamayan yazısını görünce hemen geldim  :flowers:
6171
hasyet içimi okudun resmen bende bundan korkuorum işte test yaptırcam soorada doktor deilsin derse daha çok üzlürüm die korkuorum. kuzenimle konuştum o hamileliğinde idrar testinde gözükmemiş,dış ultrasonda da gözükmemiş,içten bakınca gözükmüş sadece...ondna o da bana kan tesine git dio,bilemedim.bide kan testine sabah gidilio dimi,aç olma gibi şartı varmı hiç bilmiorum da..
6172
evet bende öyle düşündüm 1-2 gün daha beklicem bekleyebilirsem tabi:(  ondan soora kan testine gidicem. hayırlısı artık.teşekkür ederim sizlere gerçekten insanın morali düzeliyor,kendini yalnız hissetmior   :flowers:
6173
erkek ismi olarak alp yada sarp düşünüyorum,ikisininde anlamı ulu yüce vb.
6174
merhaba arkadaşlar,adetim 4 gün gecikmişti,bende dün test yaptım,sonu negatif çıktı,sizce umudumu yitirmelimiyim,ama olsa çıkardı ya dimi, moralim bozuldu :'( :'(
6175
hadi ya ne kadr beklemişsin.nasıl dayandın o kadar..peki sen gittin mi kan testine?
6176
merhaba arkadaşlar ben bu ayın 24ünde adet olmam gerekiyordu ancak hala olmadım.test yapmaya da korkuyorum daha öncede  1-2 gün gecikince hemen yapmıştım negatif çıkınca insan hayal kırıklığına uğruyor,biraz daha beklesem mi ki?? bekleyebilirsem tabi...
6177
merhaba arkadaşlar,daha önce yazmıştım,bel ağrısı,aşırı uyku gibi belirtiler yaşıorum demiştim ama o zaman adetime daha vardı,şimdi yarın yada diğder gün adet olmam lazım,bu arada akıntım da oldukça arttı.adet belirtileri olabilir diye pe umutlanmak da istemiyorum ama sizce ne zaman test yapmalıyım.bazen de geç döllenmeden dolayı testte gözükmüourmuş ya acaba doğruca doktora mı gitsemm??? bilemedimm  bi türlü,sizce napmalıyım????
:dontknow:
6178
sanırım haklısın. insan hevesleniyor hemen,özellikle eşimin heveslenip sonra üzülmesini hiç istemem.en ufak bişeyde umutlanıyor çünkü.sanırım adeti beklesem daha iyi olucak.teşekkürler. :flowers:
6179
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.önceden sadece dışardan okuyordum biilgilenmek için.ama artık anne olmaya karar verince geldim bende..açıkçası pek tecrübeli olduğum sölenemez.sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. 7 aylık evliyim.bu ay ilk defa göğüslerimde aşırı gerginlik ve hassasiyet, aşırı uyku hali ve bel ağrım oldu. adetime de 4 gün var.aklım da karışmadı desem yalan olur? acaba hamile olabilirmiyim?? :binkybaby: