28 Nisan , 2024, 01:36:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sukeyna

1
Evet umarım bende veririm  :suclu:
2
Arkadaslar merhaba kendi sayfamı yenilemek kısmetmis yine aynı konuyla. Oglum 2,5 yasında oldu ve biz yine tup bebege aynı hastanede başladık transferim oldu cok sukur, ayım 14 unde gebelik testim var, dua edin lütfen bana.
Su sıralar tup beek tedavisi gören var mı acaba burdan paylaşalım yaşadıklarımızı
3
Alıntı yapılan: dileeekdileeek - 07 Nisan , 2015, 11:17:04
türkiyenin her yerinde denedim olmadı. çok kötü zamanlar yaşadım. sonra kıbrısa gitmeye karar verdik. Dünya tüp bebek merkezi'nde Dr Berk Angün sayesinde tek denemede başarılı sonuç aldık. Çok başarılı ve deneyimli bir doktor, tüm çalışanlar çok ilgili, merkezleri çok güzel... onlar sayesinde anne oldum ben. her gün şükrediyorum...

Kıbrıstakinin farkı neymiş acaba ? ben memorial hastanesinde tek seferde olumlu sonuç aldım, şimdi de ikinci için başladım tedaviye aynı yerde.
4
önemli değil, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Benim ilk bebeğim de tüp bebekti, iki embriyo tranfer edilmişti, bir tanesi tuttu, bu ay da ikinci için tedaviye başlamayı düşünüyorum. Yumurta toplama işleminden sonra kaçıncı gün transfer ettiler?
5
Tanışma Bölümü / Ynt: yeni geldim
06 Nisan , 2015, 15:16:07
Hoşgeldiniz, nasıl bir tedavi görüyorsunuz, tüp bebek mi?
6
Alıntı yapılan: .:.Zamansız.:. - 18 Mart , 2015, 09:46:47
Herkese merhaba;
Uzun zamandır siteye giremedim. İlk hamileliğimde buralardaydım.
Şimdi 2. bebek için uğraşıyoruz. 1,5 senedir korunmuyoruz. Ama olmadı . Bu ay Kolomen+Glifor ve Çatlatma iğnesi kullandım. Beklemedeyim :)

merhaba, doktorunuz mu verdi klomeni ve çatlatma iğnesini? glifor nedir ?
bende ikinci için uğraşıyorum da  :D
7
merhaba, hoşgeldiniz aşılamanız hayırlı olsun.Bendeaşılama yaptırmıştım tutmamıştı ama burda bir çok arkadaşın tuttu, hakkınızda hayırlısı olsun beklemek çok zor ama umarım hamilesinizdir
8
evet her yerde öyle yazıyor, çiziyor ama ben henüz şahit olmadım, temennim benim öyle olur da yazarım buraya ::)
9
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 11 Şubat , 2015, 09:33:39
Alıntı yapılan: sukeyna - 10 Şubat , 2015, 10:43:13
:basardim: :basardim: evet işte o benimm , ikinci çocuğu istiyorum ama gelmiyor bir türlü..
dur bakalım birinci nasıl geldiyse ikinci de gelir. doktorum "çocuk isteyip pes etmeyen kadınların  büyük çoğunluğu hamile kalıyor" demişti. yeter ki olacağına inan. bana birçok arkadaşım "olmuyor zorlama kendini yıpratıyorsun çok şükür bir tane var" diyordu. bir tane olunca ikinci için uğraşmayı insanlar anlamıyor. oğlumun kardeşi olduğu için mutlu olduğunu ve onunla ilgilenişini görünce "iyi ki pes etmemişim ve çok şükür Allahım bebeğimizi göndermiş" diyorum.
inşallah senin de bebeğin en kısa zamanda gelir
Çok teşekkür ederim, moral oldu söylediklerin:)
ama benim birinci tüp bebekti, o psikolojiye girmek istemediğim için normal yollardan deniyorum, doktorumda herşey normal biraz daha bekleyelim dedi , oğlum büyüyor arkadaş gibi olsunlar istiyordum ama herşeyin hayırlısı tabi
10
 :basardim: :basardim: evet işte o benimm , ikinci çocuğu istiyorum ama gelmiyor bir türlü..
11
Biim aşılama yaptırdığımız doktor eşinin bozuk oloan spermi ile döllenirse yumurta çocuk down sendromlu olabilir ama bu bir ihtimal demişti, yani senin için uygun olan kaliteli sperm ile yumurtayı döllememiz demişti ve aşılama yaptırmıştık bizde, tutmamıştı ama olsun  :tongue3:
12
merhaba, iki bebişde tuttu mu acaba? birde hangi merkezde yaptırmıstın ?
13
merhaba gözde hamile misin??
benim eşimde de morfolojik bozukluk var, bende kendimi pkolu biliyordum ama doğum yaptıran doktoruma gittim geçenlerde yok öyle birşey dedi.

bizde 6 aydır korunmuyoruz ikinci bebeği istiyorum, ilki tüp bebekti, bunda acele etmek istemiyorum ama hemen de olsun istiyorum  :-[
14
Lütfen üzülmeyin, anne olmak dünyanın en güzel şeyi üstelik 3. kez mükafatlandırmış rabbim sizi.Ben çocuğuma tüp bebek tedavisi ile kavuştum, ikinci için uğraşıyorum 1 yıldır yine olmuyor, bakın bunları yaşayanlarda var, kendinizi şanslı görün, ikiz bebek gibi büyür giderler inşallah  :)
15
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: Baha Abi oluyor...
26 Kasım , 2014, 08:54:39
hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin,sanırım ayı dönemlerde doğum yapmıştık, 2 yaşında oldu mu Baha?