Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - (¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

1
Kızlar bebeklerinizin ismine göre ninniler var bu sitede çok hoşmuş  :D

http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
2
Arkadaşlar bi kaç gündür takip ediyorum forumda daha önceden mevcut olan konular tekrar tekrar sürekli açılıyo. Benim önerim Bir konuyu açmadan önce site içinde arama yapalım ve konu açmadan bu konudan devam edelim. Bu şekilde o kadar çok konu kalabalığı oluyo ki aradığımızı bulamıyoruz ve sitenin çalışmasını yavaşlatıyoruz. Lütfen herkes merak ettiği konuyu önce forum içinde araştırsın eğer bulamazsa konu açsın...
3
Kızlar akşam sevdiğim bi arkadaşım bahsedince okudum başka bir forumda açılmış bi konunun linkini ekliyorum lütfen bi göz atın. Okuyunca sinirlerim bozuldu. bir sürü insan bir bebek sahibi olabilmek için çabalarken bu vicdansızın yapmak istediğine bi bakın.

http://gebelik.org/smf/index.php/topic,8144.0.html
4
Kızlar allahıma şükürler olsun tekrar hamileyim. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla bu sefer kucağıma alayım bebeğimi  :amin: :amin: :amin:

ayy inanamıyorum ben yaaaa  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
5
Adaçayı düşük riskini arttıran 4 madde içeriyormuş okuduğum verden aynen alıntı yapıp aktarıyorum. Gebelik planlayan ve yeni gebe olan arkadaşlar sanırım dikkatli olmamız gerekiyor bu konuda.

Adaçayı, memleketimizde son yıllarda sıkca tüketilmeye başlanmış bir çaydır. Ancak, hamile bayanların hamileliklerinin ilk üç ayında adaçayını temkinli kullanmaları gerekir. Eğer düşük tehlikesi söz konusu ise kesinlikle adaçayından uzak durmaları gerekir. Çünkü, adaçayı yaprakları, dört tane düşük yapma riskini artıran madde içermektedir. Bu maddelerin adları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hamile bayanların hekimlerine danışmadan, kendi başlarına ilaç almaları ve yine kendi başlarına bitkisel tedavi yöntemlerini seçmeleri yanlıştır.

Tablo: Adaçayında,  hamile bayanlarda düşük yapma riskini artıran aktif maddeler
Kimyasal maddenin adı Bulunduğu kısım Miktar ppm [mg/kg]
alpha-thujone yapraklarında 200 - 10 172
beta-thujone yapraklarında 200 - 9 968
oleanolic asit yapraklarında 140 – 786
thujone yapraklarında 1 453 -12 636


6
Kızlar geçen gün nette dolaşırken görmüştüm. Kısırlık (infertelite) ve azosprem tedavisinde Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun Nohut kürü varmış. Eklemek istedim birinin işine yarar faydalanır diye ..


İbrahim saraçoğlu kısırlık ve azosperm için nohut kürü

Bazı erkeklerin testislerinde sperm üretimi yoktur.Buna azosperm denilir.Fakat bu kişilerin kök hücreleri bir miktar sperm üretebilmektedir.

Bu kişiler nohut kürünü uyguladıklarında başarı oranı %35-40 oranında artmaktadır.

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun azosperme karşı nohut kürü :

Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir.

Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kürün başarı oranını arttırmak için üzerinde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.
7
Doğum / elif_06 Nihayet Doğum Yapıyor...
20 Ocak , 2009, 19:40:10
Kızlar Elif'in dün akşamdan beri doğum belirtileri vardı. Şimdi hastanede ve doğuma almışlar. Allah yardımcısı olsun bir avazda doğurur inşallah. :amin: Ben onun için dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Eliiiiifffff nihayet doğuyon bacım. Bebede rahatlıycak, sende. E tabi dolayısıyla bizde...  :k06:
8
Bilmece / Bulmaca / Gıcık Olduğunuz Reklamlar
05 Ocak , 2009, 19:55:06
Arkadaşlar gıcık olduğunuz reklamlar hangileri ve neden ?  :k06:

Ben başlıyorum;

Calgon reklamı. 10 senedir aynı içerik baydı artık. Makine bozulur tamirci gelir bilmem ne. Makineniz Uzun yaşar Calgonlaaaa......  :caca:  :caca:  :caca:

ya senin ki?
9
Merhaba herkeslere. Dün üye oldum ama yazmak bugün kısmet oldu  :) 29 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim. Hamiş değilim ama en kısa sürede olmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum.  :wave: