28 Nisan , 2024, 09:50:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gulsahcr

61
sugarwoman'ın daha 23 günü vardı ama. Baya aceleciymiş miniği. Gözün aydın canım, Maaşallah... :nazar: :nazar: :nazar: darısı başımıza kızlar. Amanin 5. sıradayım.
62
veeeee 6. sıradayım...
63
Ay son bir buçuk ayım kaldı, heyecan dorukta valla... Nasıl sabredecem bilmiyorum. Bu aralar bebişlerin 38. haftada doğduklarını duyuyorum hep, bakalım bizimki ne zaman gelecek... Allah hepimize bebişlerimizi sağlık içinde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
64
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: prensesim kucağımda:)))
30 Eylül , 2010, 13:49:58
Canım gözün aydın, Hayırlı olsun...  :nazar: :nazar: :nazar:
65
Kızlar teşekkür ederim. Bir iki gündür çok şükür eski haline döndü bebeğim  :) çok mutluyum :k06:
66
ben 31 haftalığım ve sekiz buçuk kilo aldım sürekli şişiyorum. Buarada sizinde selülitleriniz arttı mı? benim bariz bir şekilde çoğaldı. Önceden sıkınca belli oluyodu artık bakmam yeterli ne yapacam bilmiyorum. Doğumdan sonra biberiye yağı falan sürüp sarsam emzirirken zararı olurmu ki?
67
Merhaba kızlar... Ay bebeğime kavuşacağım günler yaklaşıyo :hieyt: :hieyt: :hieyt:
68
Bende 30+1 31 haftalık hamileyim. Ama bebeğimi eskisi kadar hissedemiyorum. Pek hareket etmiyo bu aralar. İnsallah bir sorun yoktur...
70
Kızlar merhaba, iyi bayramlar herkese. Kızlar ben 31. haftaya girdim. Bebeğim pek hareket etmiyor gibi geliyor. Acaba bana mı öyle geliyor yoksa sizin de böyle oluyor mu?
71
Anne boğa burcu ise;
çocuk akrep burcu Anlayış mükemmel; çocuk kendisini güvende hisseder.

İyi anlaşacaz kızımla :hieyt: :hieyt:

Bu arada akrep burcu kadınları nasıl oluyorlar bilgisi olan var mı
72
Alıntı yapılan: afra024 - 02 Ağustos , 2010, 13:03:03
bugün dr gittim keseyi gördüm çok şükür 7 mm kan değerim 1000 i geçmiş..doktora sordum kaç haftalıktır die kalp atışını duymadan bişi diyemem dedi saçma değil mi...arkadaşımın kan değeri daha 9 ken söylemişti doktoru kaç haftalık olduğunu..acaba doktorum temkinlimi davranıyo anlamadım... :cussing:

sizin bilginiz varmı kese 7mm iken ve hcg 1000 küsürken kaç haftalık gebelik oluyo


canım benim eltime de geçen hafta kan testi yaptırdık ve kan değeri 8280 çıktı. Son adet tarihi 6 hazirandı ama 26 haziranda oldu düğünleri:). Keseyi gördük ama onun da kalp atışlarını duymadık sadece kese vardı. Doktor 5 haftalık gibi görünüyo keseye göre, iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Bu çarşamba gidecek doktora bakalım ne olacak:)
73
sibelcim gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin...
75
Alıntı yapılan: klmasm - 24 Temmuz , 2010, 10:54:35
Alıntı yapılan: gulsahcr - 24 Temmuz , 2010, 00:43:02
Kızlar merhaba bugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 23+4 çıkması gerekirken bugünkü kontrolde 22+4 çıktı. Sİzce neden olabilir doktor normal dedi geliişimi iyi dedi ama ben çok üzgünüm:(
takma tatlım.benim önceki haftalarda 2 hafta kadar geri çıkıyordu.hatta amniyosentez yapalım dediler ben izin vermedim.şimdi maşallah kuzucum.31 haftalık ve haftası haftasına uyumlu çıkıyor.yakalar haftasını beslenmene dikkat et ve stres yapma.bende boşuboşuna üzülmüştüm.

canım benim çok teşekkür ederim...