Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gulsahcr

31
Saolun kızlar...  Kakası sarı renk, ek gıdaya da geçmedim daha 48 günlük bebeğim. İnşallah düzelir..
32
Merhaba kızlar,
Bebeğim arasıra biraz kesik kesik kusuyor, bazen de emdiği sütü çıkarıyo baya. ve kakasını yaptığında da çok kokmaya başladı. Üşüttü müacaba? ne yapsam?
33
Ben kullanıyorum çok memnunum canım
34
saolun kızlar...
35
Kızlar sağlık ocağından monovit d vitamini verdiler. 15. günden sonra kullanmak gerekiyormuş. Sizde kullanıyor musunuz? Günde kaç damla olarak kullanmak gerekiyor, nasıl kullanacağım?
36
Çok teşekkür ederim kızlar, inşallah sütüm olur. Söylediklerinizi  uygulayacağım. Çok ağladığı zamanlarda dayanamayıp mama verdim bir kaç kere, sonrasında da çok üzüldüm  :crybaby2: neden azaldı yetmiyor sütüm diye... İnşallah eski haline döner hatta çok daha çoğalır cop cop emer doyar minik kızım...
37
Merhaba kızlar, ben daha 10 günlük anneyim. İlk iki gün sütüm gelmedi, daha sonra da baya doldu göğüslerim hatta pompa aldım boşaltmak için, emzirmeye başlarken akıyordu göğüslerimden süt, ama son 3 gündür göğüslerim boş gibi zor bela 30 cc kadar süt pompalıyorum 2-3 saatte. neden böyle oldu anlamadım. Bebeğim daha çok küçük güçlü çekemiyordu o yüzden olmuş olabilrmi ki;  dünden beri, sağıp bibaronla veriyorum yeter ki içsin ve sütüm daha da azalmasın diye. Moralim çok bozuk. Acaba emziremeyecekmiyim bebeğimi????
38
Esincik canım hayırlı olsun; hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

Kızlar bu arada size bir şey danışmak istiyorum bir arkadaşım 5 buçuk 6 aylık hamile kan değeri 9'a düşmüş ve 1-2 kilo ve bir iki kilo vermiş sizce bu durum normal mi?
39
Kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım. Geceleri süt sağıp vermeye karar verdim. Ama sağılmış süt oda sıcaklığında ne kadar duruyo bilginiz var mı? 11 gibi sağsam diyorum 12 saat bozulmadan dururmu ki?
40
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: Kızım geldi...
16 Kasım , 2010, 15:25:42
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: Bu duygu çok başka çok güzelmiş. Rabbim kimseye aratmasın :nazar:
41
Bebeğim Doğdu :) / Kızım geldi...
13 Kasım , 2010, 20:30:34
Selam kızlar, 11.11.2010'da Saat 17:35'te minik kızım dünya'ya merhaba dedi:)
42
Ay günler yaklaştıkça heyacanım artıyo. Normal doğum istiyorum ben ve her an beklemedeyim artık  :) Bu arada benim 19 kasımda doğumum olacak diye hesaplı bu tabloda ama doktorum bana SAT a göre(12 şubat) bebek büyük erken yumurtlamış olabilrsin 14 kasımda olur doğumun demişti biz ona göre hesaplıyoruz. Yani aslında 6 günümüz kaldı  :muzz: :muzz: :occasion5:
43
benim bebişin gelmeye hiç niyeti yok sanırım... Artık kokusunu duymak istiyorum, kucağımda olsun istiyorum
44
Benim kızımın hiç doğası yok galiba, Ben normal istiyorum ama ne ağrı ne de başka bişey var. Artık gelsin istiyorum...
45
Canım benim de ilk başlarda lekelenmem çok olmuştu 10.haftaya kadar birkere de kanamam oldu ama çok şükür bebeğime bişey olmadı, bana da doktorum bebek ve kesesi ii diyordu hiç üzme kendini canım, bir şey olmaz bebeğine Allah ın izniyle...