Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gulsahcr

1
Merhaba kızlar bende Ağustos annesi olacam inşallah, 15+4 günlük hamileyim. 2. Hamileliğim
2
Kızlar merhaba, benim 2. Hamileliğim ilk çocuğumda da takip ediyordum şimdi tekrar aranızdayım ;) mutemel doğum tarihim 10 Ağustos
3
Kızım 11 kasım doğumlu bir yaşında. ve boyu 72cm., kilosu 8500.  10 aylıkken demir eksikliği varmı diye test yaptırdık 26 çıktı değeri alt sınır 10muş. yani değerler pek iç açıcı değil. ama yediremiyorum bir türlü, tüm çorba tariflerini deniyorum tepsisine koyuyorum bişeyler kendi yesin diye herşeyi deniyorum ama yok yok yok yemiyo. bazen kahvaltısını güzel yiyo bide meyvalı cicibebeli yoğurtu güzel yiyo bir öğün. bir de gece yatmadan evvel milupanın gece sütlü tahıl karışımını yediriyorum. başka da hiç bişey yediremiyorum. İçim yanıyo iyi annelik yapamıyorum diye... hindistan cevizinin ve dut kurusunun iştah açtığını okudum az önce, kahvaltısına eklesem işe yararmı dersiniz
4
Ben 9 aylık olduğunda kontrole götürecem berra ekin'i. Gittiğimizde paylaşırım bilgilerini sizinnle. Ama benim ki minikk minik büyüyo biraz  :icon_scratch: ya kızlar bu arada be spral taktırmıştım 4 ay önce hiç sorunum olmuyodu kanamanın uzun sürmesi dışında ama bu ay daha adet olamadım. Hİç gecikmemiştim, hamile kaldığım ay hariç tabi  :k06: çok korkuyorum yaa
5
Çok teşekkür ederim canımmm
6
Merhaba kızlar,
3 ay sonra kızımın doğum günü çok güzel bir elbise almak istiyorum. Haftaya İstanbula gideceğim, nereden bulabilirim bir öneriniz var mı?
7
saol canım ay kaç gündür düşün düşün nasıl yapacam diye bi hal oldum. elma suyu verdim bikaç kere. bugün armut suyu verecem.  sabah akşam falan veremem farkeder mi?
8
kızlar merhaba kızım 5 büçük aylık doktor ek gıdaya başla deid ama kafam çok karışık ne yapacağımı vereceğimi bilmiyorum... nasıl sağlıklı besleyebilirim yavrumu?? bana yardımcı olun lütfennnn
9
canım ellerine sağlık hepsi ayrı ayrı çok güzeller... kızıma battaniye örmek istiyorum ama model bulamadım açıklamalı bir şey bulmam lazım çünkü pek bilmiyorum örmeyi..
10
Kızlar beni de ekler misiniz listeye 58 kiloyum 50 olmam lazım... Adet de oldum ama tık yok  :crybaby2:
11
maydanoz kürünün çok işe yaradığını duydum ama emziriyorum sütü kesiyormuş yada azaltıyormuş...
12
ay ben adet de oldum ama hala gram gittiği yok :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: gece abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi ay ne yapacam ben yaaaaaa :cildir: :cildir:
13
Kızlar maydanoz ane sütünü azaltıyormuş dimi? Ben bu kürü denemeyi çok istiyorum ama boyle duymuştum, doğru mu?
14
Kızlar kızım yüzüstü düştü az önce, kızarık şiş biryeri yok, hareketlerinde de bir anormallik yok, çıngırağını da gözleriyle takip ediyor. uykusu geldi korkudan uyutamıyorum bişey olur mu acaba? Daha 3 buçuk aylık. Nasıl odu anlamadım :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
15
Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen!!! - 27 Şubat , 2011, 19:16:25
Alıntı yapılan: gulsahcr - 27 Şubat , 2011, 19:10:47
kızlar kızım üç buçuk aylık oldu ve ben dün adet oldum :hieyt: :hieyt: :hieyt:

oh ne guzel hayırlısı olsun :D darısı basıma  :k06:

amin canım inşallah, inşalah kilo vermeye de başlarım artık