29 Nisan , 2024, 01:14:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - >Gülbade<

46
benim gögüslerim zaten kocaman  :ehi: :ehi: :ehi: siserse bide vay halime :toothy10: :toothy10: :toothy10: ama oda yok. gecende anlatmistim sana, arada bir bi mide bulaniyor bide dün biraz belim agrida. allah hayirlisini versin. insallah hamileyimdir fistik. kocamdan önce size söylerim varsa eger :opucuk: :amin: :amin: :amin: :nazar:
47
sagol tatlim benim, ama biraz da korkuyorum ben. sogan suyuna baslamadan önce, kendiligimden adet olamiyordum, hep adet sökücü kullaniyordum. simdi yeniden basa döndüm diyede korkuyorum bi tanem. ama hic bi belirtim yok aslinda, bi dün biraz belim agridi o kadar. sivilce kalmadi cikmadida yeniden, arada bir bi kasigma igne batar gibi oluyor. ah ah insallah hamileyimdir degilsemde insallah kendiligimden adet olurum, gec olsun güc olmasin :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar:
48
tatlim üzme kendini bu kadar. senin gibi ne kadar cok kadin var ah bi bilsen. bak ben bile 3 ay klomen kullandim, hic bi ise yaramadi, yumurta büyümedi catlama igne vurduramadim bi türlü. simdiyse bitkide sifa ariyorum, allahdan hayirlisi diyorum. sende ümitsizlige kapilma canim benim yaaa. bak sana bi örnek daha vereyim, esimin is arkadasinin hanimin tüpleri kapaliymis, doktor doktor gezmisler ama hepsi amelyat gerek tüpler acilmaz baska sekilde hayatda cocuk olmaz, demis hepsi onlara. amelyat icin istanbula gitmeleri lazimdi 2,500dola mi tutuyormus amelyat....neyse 1-2 ay böyle gecti canim. bi gün sabah hanim uyanir kocasini uyandirir ve der ki, ille beni hastaneye götür test yaptircam diye. gidiyorlar, yaptiriyorlar ve hamile cikiyor. allahin isi iste, allah nasip etti....doktorlar hayret icinde kaldi. tüpleri kapali oldugu hale kadin hamile kaldi bi tanem. hic ummadigin bi anda sende insallah hamile kalirsin bir gün bi tanem. üzme kendini :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
49
aysecigim günaydin sekerim  :opucuk: :opucuk: insallah dedigin olur, sen bolca dua et tatlim benim icin hamilelilerin dualari kabul olur derler, ben hergün dua ediyorum. bugünde adet olmadim güzelim, yarin sabah tekrarda test yapma niyetliyim. allahdan hayirlisi. bare hamile degilsen adet olsam, yeterince adet olamama derdini cektim ben cünkü
50
Alıntı yapılan: Sivaslim - 21 Eylül , 2009, 12:42:54
adet tarihin ne zamandi cnm ???

ben olsam dayanamazdim yapardim testi...

tatlim benim adet tarihim 17siydi o gün test yaptim negatifdi. yumurtlama tarihimde 9-10-11 di. hani belki erken diye biraz daha sabrediyorum, yada hava degisikliginden gecikti bilemem:D az bisey daha sabir.
51
Alıntı yapılan: •.♥.•ąყş૯•.♥.• - 21 Eylül , 2009, 10:58:09
sanada gunaydın hayatım...

kız senı kaldıra kaldıra yukarı lısteye alırım benn..

inş olmazsın
nasıl
sabredıyon yaaaaaa yap test


ne bilim hayal kirikligina ugramak istemiyorum ondan biraz daha sabrediyorum. 17de test yaptim negatifdi, belki erken yaptim diyerek biraz daha sabretmek istiyorum. belki bi kac gün sonra hormonlarim yükselmis ve ben cift cizgi görürüm diye ümit ediyorum. testim hazir evde, ama bekliyorum.carsamba yada persembe günü yapicam testi eger halen adet olmadiysam
52
aysecigim günaydin  :opucuk: nasilsin bugün ? adet günümü güncellemek isterdim ama henüz tik yok bende, halen daha adet olmus degilim,2-3 gün daha sabredip tekrar test yapicam. beni listeden kaldirma canim :opucuk: :opucuk:
53
Alıntı yapılan: simass - 20 Eylül , 2009, 23:45:06
hee clearblue işte benimki..onun yedekleri yokmuş ama eşim sordu yok demişer..aslında güzel bi alet..çubukları varsa ben memnun kaldım..canım senin mide bulantın piskolojik de olabilir tabi..bence düşünmemeye çalış tatalım..inşallah olmazsın da hamiş listemiz kabarır.. :amin: :amin:

tatlim ben alman sayfalarina bakmistim bu ovulasyon testleri arastirirken. baze clearblue larin yederkleri, dijital monitörlü falan varmis, ama bana pahali geldi acikcasi, bi ovulasyon testi icin o kadar para dökmek istemedim. bende piskolojik diyorum ama öyle takdigim ve düsündügüm yok acikcasi. bazen bi koku duydugum zamanda midem bulanmaya basladi, ama dedigim gibi pekde kafaya takmadim bu ay cok rahatim. insallah hamileyimdirde liste kabarir. dedigim gibi 2 gün önce test yaptim negatifdi, belki erken diye göstermemistir ne bilim. ben ayin 8-9-10 gibi yumurtladim yani varsa bile bi kac günlük dahadir
54
nasil gidiyor peki tedavin tatlim... :opucuk:
55
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: adet olamıyorum
20 Eylül , 2009, 23:43:02
tatlim 3 ay adet göremiyorsun bu normal degil. istersen bi hormonlarina baktirt, belki onlarda sorun vardir. bu arada aramiza hosgeldin tatlim :opucuk:
56
Alıntı yapılan: simass - 20 Eylül , 2009, 23:30:44
benim akkılı kociş almıştı bana 100 liranın üstünde para ödemiş.. :toothy10: :toothy10: :toothy10:eczacı vermiş buna gazı almış bizimkide..bi de içinde 7 çubuk var..e yedek çubuk da yok :ehi: :ehi: :ehi: bi sürü para bayıldımızla kaldık..ucuz markalar da ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi

clearblue mi ne diye bi marka var o cok pahali, yedek cubuklarida bi o kadar tutuyor. ben kiyamadim o kadar paraya. ben 25tl ye aldim gecen sonra internetdekini gördüm ve daha uygundu. valla ben bi yumurtlama günümü yakaladim. bu ayda herhalde o internetden satilani alicam. bi adet olaydim alacakdim, ama insallah almama gerek kalmaz. hic bi belirtimde yok aslinda. ara da bir midem bulaniyor o kadar.
57
evet ovulasyon testi al canim cok faydadsi var, ya eczaneden al ( oda biraz zor oluyor ellerinde genelde bulunmiyor) yada gittigidiyor.com dan al hem orasi daha uygun. eczaneden aldiginda 5 test cubugu oluyor, internetden aldiginda 25 tane var ayna paraya
58
nazli bebegim yumurtlama gününü hesaplasana tatlim.

Alıntı yapılan: simass - 20 Eylül , 2009, 23:05:06
inşallah canım..yok ben isyan etmiyom...Belki de benim şu an çocuğumun olmamasında bilmediğim bi hayır vardır..Bunu ancak Rabbim bilir..

bende kendim icin öyle diyorum tatlim. belkide bizim bu tasinmadan dolayi olmadi, allahdan hayirlisi canim hayirlisi. kendimizi deli etmenin bi anlami yok. cok istiyoruz anne olmayi ama kendimizi üzüp deli edipde olcak is degil
59
tatlim zaten derler ki, sen önlemini al taktiri allaha birak. sen yine güzelce git doktora al önlemini yap yapacagini takdiri allaha birak. isyan etmek yok biliyorsun.zor olsada... allah insallah hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah :amin: :amin: :amin:
60
canim sen iyisin o zaman en azindan klomene yanit vermisin bende oda yok. igne tadavisine devam edicektik ama simdilik mola yapiyorum sogan ve incir kürü icerek. artik hayirlisi.... zaten tasinma durumum var ondan dolayi yeni doktorda bulmam gerekecek yeni tasindigimiz yerde.