Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - >Gülbade<

31
merhabar kizlar, merhaba aysecigim.... adet günleriniz güncelleyin demissin tatlim ama halen fossss bende halen daha adet yok halen daha bebek yok :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: biraz daha sabredicen sen tatliim :D:D:D:D
32
ilkaycam tatlim sagol yazdigin icin. aslinda ben stres yapmiyordum bu ay. simdi benim asil stresim adet olup olamicagim aslinda:D pkolu oldugum icin normal adet göremiyordum. gecen ay ilk defa hapsis adet oldum sogan suyu kullanipda, bu ayda faydasini görcegimi saniyordum. bu ay olmadi napalim diyorum zaten, bugün olmazsa yarin olur yarin olmazsa elbette bir gün olacak diyorum kendime. eskisi gibi kendimi strese sokmuyorum. sadece ufak bi umut vardi icimde arkadaslar böyle diyince, yoksa ben adet olamamami gayet normal karsiliyorum ;D
33
aysecigim sagol tatlim cevabin icin. valla kan testi yaptirma sansim yok bu günler icin, benim icin yine en kolayi 4-5 gün sonra halen adet olmadiysam testi tekrarlamak. peki hic olmus ki böyle bisey, yani duydun mu en azindan, adet gününde negatif cikip 10 günden sonra pozitif olani?
34
hmmm ben henüz adet olamadim ama test yok yok yok diyoooo ;D ;D
35
döllenmeden kac gün sonra idrar tesinde gebelik cikar kizlar ????

kizlar hem icime kusku düsürüyorsunuz, sonrasina kaybolup gidiyorsunuz, bu böyle olmadi ama....aliniyorum bak ;D ;D ;D ;D soruma cevap verecek hic mi kimsecik yok :y25: :y25:
36
insallah kizlarda, simdi ben halen yazlikdayim, tatilim bi türlü sona ermedi. hastanede carsida, poliklinikde yok, arabayi kayimvalidelerim aldi ankaraya geri döndüler. simdi hastane cok sapa düsüyor. gebelik testi bile daha önceden alip sotalamistim :D insallah hamileyimdir de, ama pek ümit kalmadi.

baharcigim bak ben ilk ay sogan suyu ictigimde, ayin 3de lekelenme olmustu ben adet oldugumu düsünmüstüm, meger yumurtlama olmus ondan lekelenme olmustu 17de adet oldum o zaman. bu ay 8-9-10-11 de lekelenme oldu ve yine yumurtladigimi düsünüyorum, hatta son ovulasyon cubugumla bi gününü yakaldim. 17de adet olmam gerekirdi,6-7 gün olmus, off off anlamadim ki bende.
37
valla canim ben pek ümitli degilim artik cünkü adet günüm 6 gün gecti ve 2 ci testde negatif cikti. yumurtlama günlerim 9-10-11 gibiydi. zaten kasigimdaki agri sürekli degil canim, yani arada bir.
38
valla adet günüm gelmeden önce sag kasigimdi ama dünden beri tam iki yumurtlagin arasi yani ortalamada agri oluyor. yani tam agrida degil, girip cikan minik bi sanci gibi bisey.... off offf. neden sordun ki bi tanem
39
Alıntı yapılan: °·٠•●ßãHã®●•٠·° - 23 Eylül , 2009, 15:11:55
gülbade cnmm adetin nekadar gectiki senin.........

baharcigim adetim tam tamina 6 gün gecti. ama kasiklarima arada bi hafif agri girip cikiyor. anlamadim gitti ::) tabi adet olmamaya bilirim, pkoluyum sonucda, bi gecen ay sogansuyun sayesinde kendiligimden adet oldum. offf offf :BangHead:
41
canim aysecigim test yaptim sabah negatif cikti yine. napalim saglik olsun, bare artik adet görsem.... hic yokdan buda biseydir derim. :laughing7: :laughing7: calismalara devam aglamak yok hüsran yok :occasion5: :icon_thumright:
42
neden ki tatlim. valla bende öylesine oturuyorum pc basinda
43
beni soruyorsan eger, ben iyiyim tatlim ;D
44
tatlim gözün aydin :hello2: :hello2: darisi bizim basimiza. evde mi test yaptin ? allah anali babali büyütmeyi nasip eder insallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
45
canim bak bizde 2 yildan beri ugrasiyoruz. bende senin gibi cok bunaldim, seni cok iyi anliyorum. gecen ay yine böyle depresyona girmistim, görümcem balayinda hamile kalip dönünce. benim ne zoruma gitti ne zoruma gitti, anlatamam sana. hüngür hüngür agladim 2 gün boyunca, ben o kadar ugrasiyorum o bi balayina gidip geliyor hamile kaliyor diye, ama allah verdi allah aldi, 2 hafta önce düsük yapti 5 haftalikken. allah herseyin en güzelini nasip kismet eder insallah, önemli olan hamile kalmak degil marifetde degil bi cogu icin, önemli olan saglikli bir hamilelik gecirmek bi tanesi. senin yapman gereken, bolca dua edip moralini yüksek tutmak ve hamileligi düsünmemek, biliyorum bunlar cok zor ama bunlari yapman gerekiyor, piskolojigini yüksek tutmazsan buda hamileligi engeller. birgününü sadece kendine ayir tatlim, kuaföre git saclarini tirnaklarini falan yaptir, alis verise git, evde bi güzel bakim yap kendine ve sadece ve sadece o gün kendini düsün. ben öyle yaptim acayip kendime geldim. 3 haftadan beri tatildeyim acayip vurdum duymaz oldum :D :D relaks ol bi tanesi hic kendini üzme. kimileri 16 yil evlilikden sonra hamile kaliyor, hatta daha ileri gidiyorum; bunu annem anlatti bana; bi ögretmen cifti hep cocuk istemis ama olmamis ikisindede sorun yokmus, ne zaman ikiside emekli olmus kadin hamile kalmis :D olcak gibi degil ama allah öyle uygun görmüs. bize düsen sabir edip bol bol dua etmek tatlim üzme kendini