Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - >Gülbade<

16
benim kukuma sinir oluyorum canim ya.... bi hasta olmadi gitti ama kasigim batiyoo akintim var kasigim agriyooo aman ne bilim bende. bende halen yazlikdayim burda tanidik doktor yok maalesef poliklinige de pek gitmek istemiyorum acikcasi.
17
aysem halen hasta olmadim ya...sinir oldum iyice.... onun yerine iyice akintim var ve sol kasigim batip duruyor saf gibi. deli etcek beni bu kukum ya. en son yaptigimiz testde negatifdi, kocaminda gönlü oldu böylece....artik bi adet olsam ya gicik oldum su kukuma....
18
aysem sekerim nasilsin??? aldim bugün gebelik testimi, yarin sabah yapacam, kocacigimin gönlü olsun ici rahatlasin, sonucu biliyoruz ya zaten neyse.... insallah bi daha ki ay postif sonuc alirim :icon_thumright:

yarin sabah yazarim sanada, negatif oldugunu :D:D:D
19
Alıntı yapılan: ♥...AyŞe...♥ - 27 Eylül , 2009, 20:19:34
eşinin tutumu çok güzel takdir ettim canım ;)

pozıtıf olası cok guzel senıde o yonte etkıler...ole negatıf dusunme..belkı bu sefer olmaz ama bırdahakıne ıllakı olur... :opucuk:


canim negatif düsünmüyorum sadece bu ay icin imkan vermiyorum artik, sonucda 2 tane test yaptim negatifdi. simdi üstünden 11 gün gecti halen adet yok ve ben sanmiyorum bunun nedeni gebelik oldugunu, olaydi öncedende cikardi bi tanesi.
20
biliyorum bi tanesi engel olmadigini sadece zorlastiriyor. ama bana doktorun verdigi haplarn hic biri fayda etmedi maalesi, biraz molaya ihtiyacim vardir belkide. napalim yarin alirim, ertesi sabahda yaparim, gönlü olsun onunda :D duyanda onun adet olmadigini düsünür ve kendisini gebe sandigini düsünecek ya. kocam amma pozitif düsünüyor, 2 testde bozuk olabilimis.... ne tesaddüf ama bozuk olan testler beni bulmus :laughing7: :laughing7: :laughing7: tabi tabi bende öyle diyordum :D amaaaan hayirlisi ben inanmiyorum ya pozitif cikacagina neyse....  :toothy10:
21
esim gebelik testi alalim yapalim diyo kiz, ovulasyon testi degil. o gebesindir diyip duruyo :ehi: :ehi: . tatlim zaten gebelik testi negatif cikar ya, olsaydi eger diger 2sinde cikardi, demi ama??? ben ihtimal vermiyorum gebelige, pko ya bagli gecikme yada gelmeme diyorum
22
Alıntı yapılan: ♥...AyŞe...♥ - 27 Eylül , 2009, 17:31:03
adet gunun gect sımdı yumurtlama gunumu tekrar :k06:

kız bu gunelrı degerlendır :opucuk:


bi tanesi bende anlamadim ki, nasil bisey nasil oluyor. yumurtladim mi yumurtlamadim mi, test mi bozuk. esimde illede bi tane daha gebelik testi yapalim, halen hasta olmadin diyip duruyor. o benden cok stresli ve hevesli. belki testler bozukdu diyo :D onun da gönlü olsunda yarin test alirim tekrar yaparim :D hep benim dedigim mi olacak demi ama :laughing7: :laughing7:
23
Alıntı yapılan: ♥...AyŞe...♥ - 27 Eylül , 2009, 17:25:12
olursun yakında hayatım stres yapma oda gecıktırır... :opucuk:

güzel kurabiyem stres demeyelim de benim yaptigima, sinir diyelim. cünkü oldum olacam düsünce yok bende, neden olmuyorum gicik kuku diye düsünüyorum :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ya bide normalde adet olacagin dönemde akindi olmaz demi, yani ben öyle okudum en azindan, bende akinti basladi yeniden, acaba yumurtlama gecikti mi yoksa falan diye düsündüm bide, öyle biseye imkan var mi? gerce ovulasyon testi yapmistim ama...
24
bi tanesi, gec olsun güc olmasin, hepimizin temeli bu. benimde ayni senin gibi evlendigimden beri bi burkukluk vardi, cocuk olmicak gibi, demek ki benim pko hastaligimdan dolayimis. ama simdiyse takmiyorum bile artik, esimde bile bisey ciksa artik önemli degil. icim huzurlu bi tanem. olmazsa olmaz olursa olur. :opucuk: :opucuk:
25
tsk ederim hayatim :opucuk: :opucuk: halen daha adet olmadim nasil entersan biseyse, yumurtama ara sira halen agri girip cikiyor. ama ne bebek vaaaar nede adet, gecen ay adet olan bu olmaz mi ya, sinirimi bozdu ya :cildir:
26
canim nolur bak kendini üzme. sen yine allaha dua et ve aglama, allahin gücüne gider bak güzelim. bak gecende birisine anlatmistim ben, sana da anlatayim; esimin arkadasinin esin tüpleri kapaliydi, doktor doktor gezdiler ve hepsi aynisini söylediler; normal yoldan gebe kalman imkansiz illede amelyat gerek tüpleri acmak gerek.neyse bunlar arastiriyor sorusturuyorlar amelyat fiyatlarini ve 1,5-2,5 dollar mi ne tutacak hatirlamiyorum, bunlarin durumuda müsait degil dogal olarak bekliyorlar mecburiyetden. bundan 1-2 ay gecti yada gecmedi esi sabah uyandiriyor arkadasi ve diyor ki; beni hastaneye götür tahlil yaptircam ben hamileyim diye. arkadasimiz sasiriyor tabi falan ama kirmiyor götürüyor ve yaptiriyor testi ve kadin hamiel :D tabi önceden gittikleri doktorlara tekrar gidiyorlar nasil olur diye sormaya onlarda aciklayamadi doktorlar, olmamasi gereken biseydi imkansizdi hatta diyen bile olmus. ama allah iste, veren allah alan allah. sabirla bekle bi tanem, kendini üzme ve moralini yüksek tut kuzum
27
tatlim belkide hamilelik belirtilerindir, ne biliyosun, sakin ol panik yok canim...... test yaptin mi ???? ne zaman olacaktin adet
28
halen adet olmadim kizlar, nasil bi adet anlamadim ya.... offf aysecigim güzel aysem valla beni napcan bilmem henüz güncelleme yapamiyorum yavrum benim
29
valla bende kullandim hic biseye yaramadi
30
tatlim ne ilacdi o