19 Nisan , 2024, 14:38:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - >Gülbade<

1
merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım, fakat doktorum pazartesi gelecekmiş ve ben merakdan çatladım internetdede tam net bişey bulamadım. bide siz göz atsanız diyorum:

glukoz açlık 91 mg/dL
prolaktin 18,37 ng/mL
Testesteron serbest 4,13 pg/ml ( sanırım bu yüksek çıktı)
Dhea-SO4 7,95 umol/mL
TSH 1,47 uıU/mL

Testesteron çokmu yüksek acaba?
2
Anne Olmak İstiyorum / Dayanamıyorum artık
15 Ağustos , 2009, 23:21:02
kizlar artik gücüm kalmadi sabrimda kalmadi. bu ayda sogankürün ardindan olumlu sonuc alamadim. bugün görümceme misafirlige gittik telefondada rica etti bana gelirken test alirmisin diye. bende tabi aldim. varinca da hemen testi yaptik, tabi ne cikti, kendimde hic göremedigim cift cizgi. inanamadim ben ya...hemen aglamaya basladim ben tabi. daha 1 ay olmadi evleneli, ben 2 yildir bekliyorum. aglama krizlerine girdim, esim beni hemen eve götürdü. evdede sakinlesmeyince hastaneye götürdü igne vurdurdu, daha yeni aglamayi kestim. gözlerim sisti mosmor oldu aglamakdan, aglaya bilsem devam edicem aglamaya. gercekten artik hic ümidim kalmadi. birakmadi pesimi su polikistik over pisligi. artik her ay ümidimin bosa cikmasindan cok yoruldum ve bugün artik patlak verdi. cok yoruldum coook dayanamiyorum artik.... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
3
.... randevum taaa cuma, ben sabredemiyorum. okuyorum okuyorum da anlamiyorum sonucu bi türlü, internetde arastiriyorum bisey bulamiyorum buldugum zamanda da anlamiyorum :sad1:

sonuclarim söyle:

TSH 1.93
FSH 6.3
LH 19.5
ESTRADIOL 44.66
PROLAKTIN 403


sizce ne normal ? Hangisi fazla? Normal degerler kac olmasi lazim??

Öpüyorum size cok :love9: :love9:
4
selam kizlar,

ben bugün doktora gittim ve polikistik over oldugumu ögrendim. tabikide hemen internetden arastirdim neymis falan diye. Adet göremedigim icin doktor bana hap verdi, bunu 4 gün kullanip hasta olacakmisim ve sora kan testine gelecekmisim, hormonlarimi ölceceklermis. Ondan sonra yumurtlama tedavisine baslayacakmisiz. Eger 2-3 ay icerisinde hamile kalamazsam esim doktora gidicekmis, spermlerine baktirmak icin.

Peki kizlar sizden tedaviden sonra hamile kalam oldu mu hic???? Biz 1 yildir deniyoruz ama hic olmadi meger bu PO engelliyormus...anne olmayi cok istiyorum, aslinda cok umutsuzum biliyormusunuz.

Cevaplarinizi merak ile bekliyorum canlarim :love9: