26 Nisan , 2024, 05:23:37

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - deryamst

1
Merhaba Arkadaşlar. 12 haftalık hamileyim bugünlerde çok sık duydugum bi konu hakkında bilen arkadaşlardan yardım rica edicem içim sıkılıo herkes bebeğinin kalbinin durdugunu söylüo okuorum başıma gelicek die öyle korkuorum ki kaç gündür içim sıkılıo bu konu yüzünden bi belirtisi olmuomu anlayamıomuyuz doktora gitmeden :( salı günü doktora gidicem ama öyle korkuorumki kötü bir haber alıcam die anlatamam geçmio günler sanki korkuorum doktora gitmeye :( :( :( :( :(
2
Yaşasın Hamileyim :) / bebeğimiz geliyorr :)
25 Ağustos , 2012, 21:26:40
evettt bu haberi sizlerle paylaşmak istedim yaklaşık 2 haftalık hamileymişim bugün kan testi sonucu öğrendik rabbim olmayan herkese nasip eylesin inşallahhhh :):):):) bambaşka bir duygu :)
3
merhaba arkadaşlar geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ikinci çizgim silik çıkmıştı bugün akşamda kan testine gidicem. Fakat dün gece pembe az da olsa kanamam oldu dün akşamdan bu zamana bir daha bişey gelmedi o kadar çok ağladım ki sıkmışım kendimi herald stres stres bi boşalma yaşadım bugün de eşim illa gidelim yaptıralım kan testi dio ben se hiç gitmek istemiorum sizce ne yapmalıyım :'(
4
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve sizlerden fikir almak istediğim bir sorum var.

adetim bugün itibari ile tam 11 gün gecikti ama diş ağrılarım yüzünden ilaçta kullandım acaba onlar kesmiş olabilirmi diede düşünmüo deilim. Dün eczaneden alıp test uyguladım ilk çizgi gaytet koyu ikinci çizgi ise silikti kafam karma karışık bir yandan da sanki hasta olucakmış gibi ara sıra kasıklarıma ağrı da giriyor. Çalıştıgım için test yaptırmaya doktorada gidemiyorum ancak pazartesi günü gidebilirim. :icon_scratch: