28 Nisan , 2024, 03:30:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pamuksekeri00

1
AYSEV bence bekle sabır et.. bazen kan testindede erken çıkmıyor.. sonra üzülme gibi durumla karşılaşma...inş. güzel haberlerini alırsın.. :amin:
2
[/color MİNA 03 canım seninle aynı şeyleri paylaşmadım tüp bebek konusunda ama yinede sabırla bekle derim. yani erken olsaydı seni zaten erken çağırırlardı demek ki günü var.. bence psikolojini bozma yani strese sokma kendini.. bu yolda senin için en gerekli şey sabır ve moral... inş. cuma günü istediğin güzel haberi alacaksın.. :amin: biliyorum insan tutamıyor kendini.. ama sen bu günlerini rahat geçirmeye bak.. bence mübarek cuma günü güzel haberini alacaksın inş..  :nazar:
3
Doğum / Ynt: SEZERYANDA SONDA TAKTIRAN VARMI?
10 Mayıs , 2010, 14:31:14
banada nst den sonra lavman yaptı. sonra sedyede sonda taktı ilk steril pamukla silince irkildim daha takmadım dedi. sonra takmaya başladı bir az acı oldu ama o kadar da fazla değildi. zaten ameliyat vs. onu unutturuyor.. ameliyattan sonra kalkmak zor olduğu için ilk saatler bence güzel birşey...
4
pendik nenehatun hastanesinde yapmayında nerde yaparsanız yapın.. :cussing:
5
bende ilk 3 gün kadar lekeli az kanama geçirdim adet sancısıyla.. ama hamileydim.. olabiliyor hemen moralinizi bozmayın.. :aferin:
6
evet gerçekten çok doğru kesinlikle hamile kalacağım kalmalıyım diye birlikte olmayın stres çok etkiliyor... eşinizle bol bol zaman geçirin.. gerçekten sonra çok arıyorsunuz.. ümitlerinizi kesmeyin inş. olacak inş.. :amin:
7
arkadaşlar merhabalar.. 2 yıl önce sizin gibi bende hep dua ve istek içindeydim. sonra çok araştırdım. vücudumuz bazen yanlış olmasın detoks ihtiyacı hissedermiş..tembelleşirmiş... bende vücudumdan zararlı toksinleri atmak için lahana çorbası kürünü yaptım.. 2 hafta zar zor içtim.. düzenli spor yaptım 2 hafta içinde... ve yumurtlama günlerimi kaçırmadım :love3:  :k06:  bu arada yastık belinizin altına ve yarım saat yerinizden kalkmamak bunun özellikle olmasını sağladım. sonra adetime yakın zamanlarda yani 1 hafta kala belirtilerinden kesin hamile kaldığımı hissettim birde zaten Allah hissiyat veriyor...

yani gerçekten sabırla bekleyin ve bir araştırın belki vücudunuzda tembellik vardır.. temizlenmeye ihtiyacı vardır...

8
gerçekten sabırla bekle güzelim bende çok beklemiştim hatta zaman zaman umutsuzluğa kapılmıştım.. sonra gerçekten bazı şeylere uyarak davrandım. sonunda hamile kalacağımı hissettim. ve sonuç... şükürler olsun... :amin: Allahım bütün kucakları doldursun inş. hayırlılsıyla.. :amin: :nazar:
9
ilk belirtilerde daha doğrusu bende olanı , adetimden önce karnımın altında sanırım yumurtalık kısımları oluyor orda gaz gibi şişkinlik oluyordu.. kasıklarımda ani ağrılar oluyordu, göğüslerimde şişlik vardı..kafamı koyduğum yerde uykuya dalıyordum.  belim hiç ağrımazdı ağrıda vardı, ama sanki adet olacakmışım gibide sancım vardı.. ama içimdende hamileyim geçiyordu.. adet günümün gecesi sabaha kadar uyumadım.. sürekli tuvalete gidip kontrol yaptım.. sonra hamilelik testi yaptım ama şu hassas olanlardan.. çok silik ama çok silik ikinci çizgi vardı yani dikkatli bakmasanız görünmüyordu.. kanamamda yoktu.. eşimde kontrol edince galiba çizgi var ama yokda gibi dedi.. ben bir kaç gün azar azar sulu kanama tarzı geçirdim.. adetimin 3 günü tekrar testi yaptım bu sefer çizgi dahada belirgindi.. sonrası doktorda kesinleştirdim hamile olduğumu.. şimdi şükürler olsun 13 aylık kızım var ALLAH tüm isteyenlerin duasını kabul etsin..

:amin: :nazar:
10
hoşgeldin şule arkadaşım, Allah bağışlasın... inş. dediğin gibi güzel paylaşımlarımız olur...  :nazar: :flowers:
11
canım benim senin ve tüm hamişlerin inş çok rahat geçer hamilelikleri amin... :amin: :nazar: :nazar: :love9:
12
aysel arkadaşım çoooookkkkkk tebrik ederim inş Allahım hayırlısıyla sağ sağlim kucağına almanı nasip eder inş.  :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

bak ne güzel 1 kaç ay önce olsun diye dua ederken şimdi kucağına almak için dua ediyorsun inş. hayırlısıyla olur... rahat hamilelik geçirirsin...  :amin: :nazar:

bende geçen ay ilaçlar yüzünden farketmeden düşürmüşüm ya  :y25: :( :(

neyse inş. bende sizlere tedavimden sonra güzel haberlerimi veririm inş. tüm isteyenlerle beraber amin..inş.  :amin: :amin: :nazar: :nazar:
14
hoşgeldin kardelen arkadaşım.. :flowers:
15
hoşgeldin umutlu,  :flowers:
geçmiş olsun ayrıca..  :(