20 Mayıs , 2024, 16:31:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sibel28

16
Alıntı yapılan: nehirmiray - 28 Mayıs , 2012, 18:21:47
benim kızımda çalıştığım için beni az emmeye başladı...sadece geceleri emiyor şuan...gündüzleri zorla emziriyorum...inatla reddediyor beni...çok üzülüyorum...bu hafta aptamile başladık mecburen...aç kalmasın diye mecbur kaldım...ay olarak 4.5 aylık olduk ama kilomuz az...6 kilo olmadık henüz...cuma günü dr a gidecez tekrar...bakalım ne dicek...1 ay içinde çok az kilo almışız...benim gibi bebeğinin emmesinde sorun yaşayanlar varmı aranızda ???
canım benim bebişimde bir arkadaşımın bebişide gündüz emmiyor..çünkü artık çevredekiler ilğilerini çekiyor..odada kimse dahi olmasa eşyalara bakcam diye emmiyor..
17
Alıntı yapılan: Dilara Ebrar - 04 Haziran , 2012, 13:54:37
ohooo burdaki bebişler maşallah çok çok ii.allahım dahada ii etsin işallah... :nazar: :nazar: benim oğlum o kadarda ii deil ama normal çok şükür.7 bucuk aylık 8900 lerde. :nazar: :nazar:
Canım benim oğluşum 3700 doğdu...iri olması normal
18
Alıntı yapılan: tn2012 - 02 Haziran , 2012, 00:38:29
benim oğlum da 4 aylık olmasına 5 gün kala 8180gr ve 66 cmdi  :love9: azcık iri kıyım bir adam olcaz galiba :aferin:
5.aydan sonra duruyor kilo alımı..benim oğluşumda 5.aya girmemişti 8800 dü...sonraki aylar 200 gram almaya başladı..maşallah erken emeklemeye başladı..yediğimizi yakıyoruz...5.ayda dönmeye 6.aya girmeden emeklemeye başladı...maşallah barekallah oğluma...
19
4 aralık doğumlu bebeğim daha 6 aya girmedik...emziriyorum doymuyor,formül mama veriyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyor..meyve püresi vermeye korkuyorum katı gıdaları yutabilirmi.tok tutacak birşeyler vermem lazım?bu ay sadece 200 gram almış..
20
Medya / Ynt: ALIŞVERİŞ SİTESİ ÖNERİSİ
09 Mayıs , 2012, 21:08:58
arkadaşlar bu sitelerin bazılarına güvenim kalmadı..Oğluşuma Bir çıt çıtlı badi beğendim kalmamış..iyikide kalmamış..11,500dü sözde indirimde aynı badiyi aynı markayı 5 liraya aldık mağazadan indirimsiz :)
Geçen ay annemle çarşıda bir mavi badi beğendim kolları leopar desenli aynısı ya çarşıda gördüklerimin diğe modelleride vardı 10 liraydı çarşıda almadım..sözde indirimde 18 liraya düşmüş otuz küsürlerden..görerek alcaksın diyorum başka bir şey demiyorum..ama limangoda prima bezler çok ucuz oluyor onu tavsiye ederim..
21
canım beyaz sirkeye yani elma sirkesine yarım saat yatır ve sonra sıcak suyla durula...
22
canım gecmiş olsun.benim oglum ilk 3 ay aksam 7de aglamaya baslıyordu sabah 4 oluyordu uyuyordu.her yere götürdük 3 ay sabredin çaresi yok gaz dediler.sonra ıdrar yolu ıltıhabı cıktı.cocuk Şuruplardan sonra uyumaya basladı.
23
böbrek taşı çıktı oğluşumda....d3ler yapıyormuş bıraktım hemen..
24
maşallah oğluşum 41 kere maşallah barekallah      3700 doğdu....5 aylık 8,800  68 cm
25
fit olmak isteyene oğlumu bir haftalığına gönderebilirim :)...50 kilo ile hamile kaldım 68 le doğuma girdim..tam 18 kilo aldım...ilk 3 ayda 15 kilom gitti...4.aya girdik dün tartıldım 50 kilo olmuşum..oğlum başardı 4 ayda 18 kilo verdirmeyi :) ..maşallah bana maşallah oğluma :)
26
canım korkma bırakcak olan bebek hiçbir şey almadanda bırakır.ben ve kızkardeşim 2 ay emmiş sonra emmek istememişiz...oğlum benim tek gögsümü hiç almadı..zorla verdik diğer memeyide ret emeye başladı..memeyi bırakmasın diye çok zorlamadık..maşallah tek gögüsle 4. aya geldik..ben ilk 2 ay günde sadece toplam 90 ml mama verdim...ve her ay 30 ml artırdım..önceleri kaşıkla verdim çocuk ret etti..emme refleksi olduğu için kaşıkla almadı..20 günlüktü biberona başladım.weet küçük biberonunu çok sevdi...kayınım aile hekimi seni bırakır bu çocuk emmez dedi..biberona alıştı dedi..inan maşallah beni gördümü biberonu gözü görmüyor..evimiz sobalı erkek misafir geldimi gögsümü başka odada makineyle sağıyorum sonra biberonla oğluma getiriyorum içiyor doyuyor 5 dakika sonra aklına meme geliyor ortalıgı yıkıyor illaki süt olmasada o gögsüme yapışcak..eğer bebeğin gece çok kalkıyorsa beşigini salla uyumaya çalış uyumazsa veya uyur 10 dakika sonra tekrar ağlayarak kalkarsa aç demek canım..yada uykuya zor dalması uykusu olduğu halde uyumaması bunlar açlığın belirtileri...
27
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 22 Mart , 2012, 09:46:37
kızım öksüüryor sbaahtan beri.babamız dün gece üstünğz açık yattınız dedi.buket gece uyanıyor diye ben kızımla çocuk odasında yatırıyorum.sabah uyanınca eşim örtmüş ama galiba üşüttü.kızım durmuyor ki yanımda yatıırıyorum sabah bir bakıyorum yan dönmüş üstüne depmiş.şurup verdim.üstünede su verdim. bide çok bağırıyor boğazı yırtılana kadar.

sümeyyecim bebek bakmak çok zor.öksüürnce içim gitti ... dil dışarı çıkarıyor kızım öksürürken  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
benim kızım babacı  :love7: :love7: :love7: :love7: :love7:babası olsun ben olmasam da olur  :tongue3: :tongue3: :tongue3: :tongue3: benim kızda resimlerde çok büyük duruyor ama yüzü çok küçük. ufacık  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
biz hepinizden küçük doğduk 2400 şimdi 5700  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:şuan ayları kızımın 6500 kilo eskiğimiz 900 gram :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
canım çok geçmiş olsun..benim oğluşumda üstü açık yatıyor bataniyeyi tekmeleye tekmeleye açıyor..bende pijamalarının üstüne yün çeket,yün pantolon giydiriyorum..birgün giydirmedim hasta oldu..doğdugundan itibaren gece öyle yatırıyorum...bizim ufaklık kollar dışarda uyuyor..bataniye gövdeden aşagıda örtülcek yoksa uyumuyor..uyusada kollarını dışarı çıkarmak için çırpındıkca btaniyeyi yüzüne çekiyor..birkaç kez bataniyenin aldında boğuşurken yakaladım nefessiz kalcak..bende yarım örtüyorum..öksürük yarın devam ederse dooktora götür canım..bizim öküsürük cumartesi başladı hafifdi ara araydı...pazarda aynı.babamıza dedim ben doktora götürcem ne olcak hafif öksürükten dedi..pazartesi öksürük yogunlaştı.babmız okuldayken çağırdık taksiyi gittik hastaneye bronşit başlangıcı dedi..15 günde yeni geçti canım.ihmal etme...
28
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 14 Mart , 2012, 10:05:22
SÜMEYRA MASALLAHHH  :nazar: :nazar: CANIM
CANIM NİYE HALA ELDİVEN TAKIYOSUN BEN 40DOLMADAN ÇIKARMIŞTIM  ::)
canım bende eldiven takıyorum 3 ay doldu bizimde..tırnakları çok cabuk uzuyor maşallah...çok sinirli bizimki sinirinden saçlarını çekiyor suratını parçalıyor..tırnaklarını kesmiştim pazartesi eldivenleri çıkardım çarşamba sabahı bir kalktık yüzü mahvolmuş yırtmış resmen...biz eldiven değil çorap takıyoruz eldiveni agzıyla çıkarıyor :)
29
Bizde yaptırmadık kayınım uzman aile hekimi gerek yok yaptırmayın dedi bizde yaptırmadık..görümcemin çocugu 3 yaşında onada yaptırmana gerek yok dedi görümcemde yaptırmamıştı..
30
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 13 Mart , 2012, 19:07:11
Alıntı yapılan: aydinays - 13 Mart , 2012, 19:02:46
sümeyracım oğlun nasıl oldu?? Topladı mı kendini??
HAYIR AYŞEM YAA.bugün yemek yapıyordum mutfakta bi ses geldi koşa koşa yanına gittim oğlumun uyuyordu.öksürüğü çok.öksürükle bi tıkanmıs böyle morardı resmen tıkandı.hayatımın ön kötü anıydı.ağladım elim ayağım titredi.sürekli böyle oluyor ama bugün ölüyor sandım.balgam yüzünden tıkanıyor çok.çok kötü ya.içim gidiyor.gecede eşimle birlikte fırladık yataktan.hemen dikip öksürmesine yardımcı oluoruz ama çok zormanıyor.öksürmekten boğazı ciğerleri yıprandı resmen :y25: :y25:
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin..benim oğluşumda aynı yanından bir yere ayrılamıyorum balgamı çıkaramıyor tıkanıyor o yüzden uyusa dahi başını bekliyorum babası gelince yemek yapıyorum...