Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - gulsahcr

1
Kızım 11 kasım doğumlu bir yaşında. ve boyu 72cm., kilosu 8500.  10 aylıkken demir eksikliği varmı diye test yaptırdık 26 çıktı değeri alt sınır 10muş. yani değerler pek iç açıcı değil. ama yediremiyorum bir türlü, tüm çorba tariflerini deniyorum tepsisine koyuyorum bişeyler kendi yesin diye herşeyi deniyorum ama yok yok yok yemiyo. bazen kahvaltısını güzel yiyo bide meyvalı cicibebeli yoğurtu güzel yiyo bir öğün. bir de gece yatmadan evvel milupanın gece sütlü tahıl karışımını yediriyorum. başka da hiç bişey yediremiyorum. İçim yanıyo iyi annelik yapamıyorum diye... hindistan cevizinin ve dut kurusunun iştah açtığını okudum az önce, kahvaltısına eklesem işe yararmı dersiniz
2
Merhaba kızlar,
3 ay sonra kızımın doğum günü çok güzel bir elbise almak istiyorum. Haftaya İstanbula gideceğim, nereden bulabilirim bir öneriniz var mı?
3
kızlar merhaba kızım 5 büçük aylık doktor ek gıdaya başla deid ama kafam çok karışık ne yapacağımı vereceğimi bilmiyorum... nasıl sağlıklı besleyebilirim yavrumu?? bana yardımcı olun lütfennnn
4
Kızlar merhaba, sarkmış göğüsler için tunus baklası unu kürü yapılıyormuş uygulayanınız ya da duyanınız var mı?

Tarifi:
2,5 yemek kaşığı Tunus baklası, 1 çay bardağı su. Her ikisi karıştırılır, kısık ateşte 40 dakika kaynatılır. Daha sonra soğuyunca göğüslere sıvanır.

30 dakika sonra soğuk suya batırdığınız süngerle temizlenir. Bu bakımı ayda 7-8 defa tekrarlayın
5
Merhaba kızlar,
Bebeğim arasıra biraz kesik kesik kusuyor, bazen de emdiği sütü çıkarıyo baya. ve kakasını yaptığında da çok kokmaya başladı. Üşüttü müacaba? ne yapsam?
6
Kızlar sağlık ocağından monovit d vitamini verdiler. 15. günden sonra kullanmak gerekiyormuş. Sizde kullanıyor musunuz? Günde kaç damla olarak kullanmak gerekiyor, nasıl kullanacağım?
7
Merhaba kızlar, ben daha 10 günlük anneyim. İlk iki gün sütüm gelmedi, daha sonra da baya doldu göğüslerim hatta pompa aldım boşaltmak için, emzirmeye başlarken akıyordu göğüslerimden süt, ama son 3 gündür göğüslerim boş gibi zor bela 30 cc kadar süt pompalıyorum 2-3 saatte. neden böyle oldu anlamadım. Bebeğim daha çok küçük güçlü çekemiyordu o yüzden olmuş olabilrmi ki;  dünden beri, sağıp bibaronla veriyorum yeter ki içsin ve sütüm daha da azalmasın diye. Moralim çok bozuk. Acaba emziremeyecekmiyim bebeğimi????
8
Bebeğim Doğdu :) / Kızım geldi...
13 Kasım , 2010, 20:30:34
Selam kızlar, 11.11.2010'da Saat 17:35'te minik kızım dünya'ya merhaba dedi:)