29 Nisan , 2024, 05:27:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Zuhal

31
Senin kokunu, hem forumdaki güzel teyzelerin hemde kendim için içime çekerken

[eklenti yönetici tarafından silindi]
32
Koca teyzoşun(annenin teyzoşu)

[eklenti yönetici tarafından silindi]
33
Buda küçük teyzoş şuanda ona benziyorsun bakalım ileri ki zamanlarda kime benziyeceksin :love5:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
34
Büyük teyzoşunun prenses kızı

[eklenti yönetici tarafından silindi]
35
Anneannenin kollarında ki ilk anın. Anneannesinin canının canıymış kızım :love10:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
36
Teşekkür ederiz estim teyzesi sağolasın oğluşunla. :laughing7:
37
Bu babaşinin kollarında ki ilk anın :hello2:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
38
Gözlerini dünyaya açtığın ilk dakika kızışım:) Ne çirkinsin sen öyle ;D

[eklenti yönetici tarafından silindi]
39
Seninde diğer forum arkadaş ve kardeşlerin gibi bir sayfan olsun istedim bebeğim. Senin için bir anı oluşturmak istedim. Senin güzelliğini paylaşmak istedim forum anneleri ve anne adayları ile.

İyi ki bizimlesin canım yavrum. Keşke seni dünyama daha önce katsaymışım. Seni çok seviyorum minik kelebeğim, mercimek kızım benimmmm :love5: :love8: :love3: :love7: :love10: :love2: :binkybaby: :angel12:
40
Aman çok sevindim Arzucum bu annelik çok başka bişey normal olan şeyleri bile problem ediyoruz çocuklarımız için. Eee birazda acemilik var tabi. İsmi ile çok yaşasın Adem Sarp. Bende Ceren Su 5 günlükken dedeme okuttum. Rahmetli Anneannemin adı da olsun dedim emeği çoktur üzerimde Fatma Ceren Su oldu :toothy10: Allah hepsine adları ile mutlu huzurlu uzun ömürler versin.

Nuray diğer forumda yazmış zaten gaz sancı için aşı yaptırdığımız zaman doktorda bize verdi Zinco. Bayağı etkili bi ilaç. Doktor herzaman verme çok sıkıntısı olduğu zaman ver dedi. Aksi halde vallahi bez dayanmıyor pırt pırt ;D ;D Ben hala kendim yıkayamıyorum Ceren Su'yu. Tek korkum onu üşütmek. Üşütmiyeceğimi bilsem her gün yıkayacağım ama ne bilim yıkayamıyorum havalar ısındığı zaman yıkarım artık onu.

Ayy Bahar ne yaptı acaba? Kontrol diye kız doğurmasın hep o niyetle gidip doğurduk çoğumuz :toothy10: :toothy10: Allah hayırlısını versin ona inşallah sağ salim oda diğer arkadaşlarda kavuşurlar mis kokulu bebişlerine.

41
Biss geldikkk

Nasılsınız bakim canlarım? Bahar hala doğuramadın mı canım? İnci Berrak hanım yüz görümlüğü istiyor sanırım başka türlü gelicek gibi değil. Aman pek nazlı galiba yerim ben onu.

Ceren Su hanım sabahları çok keyifli. Ya ben yalancı memeye alıştırmaya çalışıyorum onu yavru kuşum 2 cok cok yapıyor sonra emziği füze fırlatır gibi fırlatıyor ağzından. Yaa varya bi alışsa o kadar rahat edicemki. Uyku zamanları çok kısaldı. Sabahtan beri ilk defa 1 saat önce uyudu ondada 15-20 dk uyumadı bile ne yapıcam bilmem. Bu arada nesneye hala tam odaklanamadığı için arda bir 1 gözümüz şaşı bakıyor Arzu senin oğluşta da varmı bu durum?
42
 :wav: :3some: :hello2: :love5: :icon_sunny: smileylerde çok hoş
43
Vallahi Baharcım ben çok memnun kaldım. Bbek.com da iyibir site ama son zamanlarda hatalar vermeye ve çok yavaş çalışmaya başladı. Bizim gibi geveze anne ve anne adaylarına hızlı bir forum lazım dimi ama? Daha eğlenceli gibi sence? :dontknow:
44
İnci Berrak :binkybaby: kızımızın annesi Bahar Hanım hoşgeldiniz :toothy10:

Dediklerine aynen katılıyorum :laughing7:
45
Buhar makinası bende almayı düşünüyorum  Arzucum. Gerçi bizde bu durum o hastalandığından beri var. 25 günlükken çıktı onun öncesinde yoktu. Aman mızmızlanıyor bir bakayım kızıma.