Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Zuhal

16
Hayyy maşallah Ayşencim ne güzel bakmışsın kıs tütütüüü tosuncuk olma yolunda.
Emine alemsin yahu ne güldüm lafına:)))
O popoda tam ısırmalık yanee. Yaaa benim kızım ne zaman bu kıvama gelicek ısırmalık olucak? Yüzüne bakan bişey var sanır ama boynundan aşağısında pek bişey yok.

Aman Allah Ege Tuna'yı da nazarlarsan saklasın. Çok yakuşuklu maşallah. :toothy10: :toothy10:
17
Gülcüm maşallah Ilgın'a. Çok şeker yaaa Allah nazarlardan saklasın. Ben sana benzettim birascık. Buarada kafasıda çok güzel Bizim oralarda böyle kafa yapısı güzel çocuklara İstanbul başlı derler. Ilgın yaşadığı yer olan Ankara başlı bu durumda :laughing7: :toothy10: Öperiz sizi kızışımla. :-*
18
Buarada Ceren Su bugün 52. günlük oldu bir bıcı bıcı yaptırmışız ki onunda resimlerini sayfamıza koyacağız en kısa zamanda.
19
Arzucum ne yaptını gaz problemini? Merak ettim vallahi. Bizim gaz sancımız akşam 6dan sonra başlıyor. Zinco kullan istersen doktoruna danışıpta. Çok etkili çocuk rahatlıyor vallahi. Metsil bize fayda etmedi hemde Ceren Su tadını beğenmiyor onu verdiğim an başlyor ağlamaya. Zincoyu verdiğimde gıkı çıkmıyor.

Canancım hadi bakalım en kısa zamanda bekliyoruz sizi bebişlerinizle. Öpüyoruz sizi.
20
Şimdilik resimler bu kadar devamı gelicek ama.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
21
Anne ve Teyzoşunun kollarında bir mercimek var. :laughing7: :love2:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
22
Ve çekirdek aile olarak biz :wav:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
23
Babişinin kollarında ki rahatlama seyansın canım.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
24
Babişimiz gazını çıkarırken. Annen olarak gazını çıkartma işlemini baban kadar iyi yapamıyorum :laughing7:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
25
Resimlerimize devam edelim dedik.
Uyku modundaki resimlerimiz bunlar. Melek gibisin bitanem. :angel12:


[eklenti yönetici tarafından silindi]
26
Arzucum aynı dertten bende muzdaripim gerçi yeni doğanlarda bu sorun sıkça karşılaşılan bir durummuş ama sanki bebeğim hasta grip nezle gibi geliyor bana o zamanda çok canım sıkılıyor. Serum fizyolojik damla verdi doktorumuz tamam fayda ediyor ama tamamen kesmiyor tıkanıklığı. Küçücük burun delikleri tıkalı olduğunda ağızdan nefes alıyolar ya aman üzülüyorum rahat değil diye.

3. aydan sonra geçer diyolar bakalım 3.ayı bekliycez. Çok şükür ateş öksürük gibi durumları yok ya en azından bu teselli etsin bizi. Ben peteklerin üzerlerine su koyuyorum hiç etkisi yok çocuğun burnu yine tıkalı yine tıkalı. Buhar makinası almak şart oldu vallahi.
27
Bende Primanın New Baby 2 numarasını kullanıyorum ama oda küçük gelmeye başladı sanırım. Bariyer bölümü kızımda çizgiler oluşturmaya başladı sıkılıktan olsa gerek. Bu paket bitsin Prima'nın Aktif baby 3 numarasını alıcam. Çok hızlı büyüyorlar buarada HUGGİESS ide merak ediyorum kullananlar çok memnun belki ona dönebilirim.
28
Çok teşekkür ederiz hepinize devamını getireceğiz inşallah.

Bizde Arzu teyzesi Sarp kardeşimizi öpüyoruz.
29
Resimlerin devamı artık sen uyuduğun bir zamana kaldı. Yine acıktın ve seni doyurmam lazım onun için burada şimdilik kesiyoruz ve arkası yarın diyoruz.
30
Seni kendi haline bıraktığımızda devamlı uyku modundaydın o anlardan biri canım yavrum

[eklenti yönetici tarafından silindi]