Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - gökçe58

1
doğum yapalı 4ay oldu ve ben hala adet olmadım bu normal mi sezeryanla doğum yaptım
2
kızlar bebeğim 10 günlük ve gögüslerim felaket çatladı aklım çıkıyor kzımı emzirirken krem kullanıyorum ama fayda etmedi. bi öneriniz varmı?
3
arkadaşlar bende 13 kasımda sezeryanla doğum yaptım. çok şükür yavrum sağlıklı sıhhatli. rabbim cümlesinin evladını bağışlasın inşallah.
4
hamile kaldığımdan beri bi yüzüm gülmedi rabbim sonunu hayır etsin inşallah. ilk önce tarama testleri sorunlu çıkmıştı şimdide karın cevresi ince çıkıyor şuan tam 3 hafta geriden geliyor, gecen hafta hastanede yattım idrar yollarımda nefeksiyon varmış erken doğumu tetiklemiş onu durdurdular. klosu 2660 dediler. dünde tekrar gittim 2450 dediler kilosuna suyu azalmış dediler üniversiteye git hocaya görün dediler.
  yerim yurdum ateş oldu hareketlerini iyi takip et karnında ölenbilir ddiler nasıl bi rahatlık madem risk var niye almıyorsunuz doğuma. psikolojık mi bilmiyorum şimdide kızımın hareketlerini hssedemiyorum.
    Allahım yardım et bana sonunu hayır eyle. 37+5 günlük kıızm. baş ve bacak ölçümleri 36. haftayla uyumlu. karın cevresi 33 dediler.
5
3 lü sonucumu bugün aldım artan rist varmış ne yapacağımı bilmiyorum  :crybaby2:   :crybaby2:     :crybaby2:     :crybaby2:    :crybaby2:     :crybaby2:
6
arkadaşlar hamileliğimin nerdeyse son bir ayı aynı seyleri yaşıyorum. çalıştığım yerde yada evde akşama kadar donuyorum akşamda sabaha kadar yanıyorun üstüm açık yatıyorum herkes mi böyle bende mi bi anormallik var bilgisi olan yardımcı olsun kızlar
7
 :'(  kızlar çok üzgünüm dünden beri konu açsam mı açmasam mı kararsız kaldım size ihtiyacım var. 2li testimde öğleden önce ultrasona girdim doktor sonucuma baktı normal gelişimi güzel bbeğin dedi. kan sonucuna  bakıp net söyleyeyim dedi öğleden sonra kan sonucumu aldım değerinin biri yüksek sorun olmaz dedi ama içime kurt düştü araştırdım biraz 3 lü testte de aynısı çıkarsa allah korusun bebeğimde problem olabilirmiş bazı doktorlar 2 li testi istemiyormuş bile genelde değerler fazla çıkıyor diye. bilmiyorumkafam allak bullak içimden çıkmıyor. Allahım bebeğimin ssağlık sıhhat içinde doğmasını nasip et.. :amin:    :amin:    :amin:
8
KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN DEĞERİM 956 ÇIKTI...
9
4 aydır bebek istiyoruz bu ayda olmadı geçen ay doktora gittim hiç bi sorun yok dedi. bu ayda kocam gidecek. devlet hastanelerinde sperm testi yapılıyor mu doktora gidip ne diyecek yardımcı olur musunuz?
10
Anne Olmak İstiyorum / bu ayda olmadı:(:(
21 Şubat , 2012, 10:07:04
kızlar bu ayda olmadı adet tarihim 23ydü ben 20sinde oldum üçgün öne geldi. 4. ayımdı bu ayy. hayırlısı.
11
dün evlendiğime bi kez daha pişman oldum.anladım ki baba evi kadar rahat huzurlu hiç bi yer yokmuş.
12
nişanlılığımızda da evliliğimizdede kocam sürekli beni seviyor musn diye sorar her durumda sorar ama kavga edip barıştıktan sonra uylar cevabını alana kadar bu duruma anlam veremiyorum bi güvensizlik mi var hala çözemedim.
13
bu sabah adet oldum ve çok çok üzüldüm doktora gidecem arkadaşlar adetin kaçıncı günü gidiliyor ve nasıl test yapılıyor?
14
arkadaşlar folik asite gebelikten ne kadar önce başlanıyor yardımcı olur musunuz?
15
kızlar adetim biteli 3 gün oldu yumurtlama dönemi hissediliyormu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu hiç bir bilgim yok ve bişey de hissetmiyorum bazen kasıklarım sızlıyor oda üşüttüğümden diye düşünüyorum...
16
 bu ayda olmadı kızlar yine hüsran malesef:(:(
17
Tanışma Bölümü / Merhaba
22 Aralık , 2011, 15:30:13
mrb bend eyeni katıldım aranıza bugün evliliğmde 7. ayımı bitirdim 2 aydır bebek istiyoruz geçen ayy olmadı malesef bu ayda bekliyorum adetime 3 gün var sabırsızlanıyorum. rabbii kimseyi utandırmasın