Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nlgn

1
Uzun zamandır carmina ürünlerini kullanıyorum çok memnunum. Fakat online katoloğa ve fiyatlara bakınca bugüne kadar kazıklandığımı anladım..Oyüzden hemen üye oluyorum.
2
Alıntı yapılan: elfo - 22 Şubat , 2012, 21:09:28
hmm bende tek bi referans aralığı vardı.

Benim diğer hormonlarımda da farklı farklı referans aralıkları var. Mesela menepoz dönemine girmiş kişilerin bakacağı referans aralığını bile yazmışlar. Hastane farkından dolayı sanırım.
3
Hobi ve Oyun / Ynt: Bilgisayar oyunlari
22 Şubat , 2012, 21:14:55
Ben uzun zamandır oynuyorum. Online oynanan bir oyun. Çiftlik hayatıyla ilgili ama facebookdaki ve diğer çiftlik oyunlarına göre çok daha güzel. Görüntü kalitesi de çok iyi.
Kesinlikle tavsiye ediyorum,oyunun adı farmerama . Ayrıca bigpoint sitesine direk üye olursanız farmerama ve buna benzer bir çok oyunu da aynı kullanıcı adı ve şifre ile oynayabilirsiniz.
4
 İnternetten araştırdım fakat hepsi farklı şeyleri tavsiye ediyor. Ben de bugün sitede yapılan bir yarışmada boyanmış bir tepsiyi görünce,aramızda bu konuyla ilgilenenlerin olduğunu düşünerek sorma ihtiyacı duydum. Çok teşekkür ederim.
5
Alıntı yapılan: doruk38 - 22 Şubat , 2012, 17:28:15
benimde e2 hormon düşük çıkmıştı. doktorum tek başına bu hormonun düşük olamsı bişey ifade etmez dedi. promolut-n diye bir ilaç verdi onu içtim daha çok dengem bozuldu. hiç bir şey kulllanmadan 3 ayda eski hamile geldi.


Cnm bende doktorumu telefonla arayıp sordum o da aynı şeyi söyledi. Diğer değerlerin normal. Bunun düşük olması çok önemli değil dedi. Ama ben internetten biraz araştırdım, bu hormonun düşük olması erken yaşta menepoza girmeye bile neden olabiliyormuş. Oyüzden ben gelecek ay tekrar yaptırıcam testi.
6
Alıntı yapılan: elfo - 22 Şubat , 2012, 16:01:06
canım doktorun bu konu hakkında bilgi vermedi mi? mesela ben adetimin 10. günü test yaptırmıştım e2 hormonum 103 çıktı ve değer aralığı 22-88 di adam hiç tepki vermedi. ben sordum bakın herşey iyi diyorsunuz ama bu yüksek dedim. dediki senin adetin yeni bittiği için e2 yükselmesi mutlaka olur. takılma buna bi sıkıntı yok demişti. ben anlamadım gitti bu e2 yi. sen de değer aralığında alt sınır 65 ti diyorsun baksana ikimizde de değer aralığı ne kadar farklı

Cnm ben testi adetimin 3.günü yaptırdım. 5 tane referans aralığı var. Bu referans aralıkları testi yaptırdığın güne göre değişiyor. Ben 3.günü yaptırdığım için referans aralığı 65-165 miş. Yani farklı olmasının sebebi testi yaptırdığımız günden dolayı değişiyor.
7
Merhaba arkadaşlar. Ben ahşap boyama kursuna gitmek istiyordum fakat evime yakın bir yer bulamadım. Hala araştırmaya devam ediyorum.
Fakat ben düz boya yapmak istiyorum,yani örneğin hiç boyanmamış bir ahşabı alıp düz bir renge boyamak istiyorum. Eşim de istersen ufak bir şeyler alayım evde deneme yap dedi.
Benim sormak istediğim evde hiç işlem görmemiş bir ahşabı alsam zımparalasam ve boyamak istesem nasıl ve ne marka boya kullanmamı tavsiye edersiniz?
8
Kızlar aranızda konu hakkında bilgisi olan yok mu???
9
Merhaba arkadaşlar. Dün reglimin 3.günüydü ve hormon testi yaptırdım. Sonuçları aldım fakat doktorla görüşemedim. Diğer hormonlarım normal fakat e2 hormonum düşük çıktı. Yani referans aralığına baktım en düşük 65 olması gerekirken benimki 52 çıkmış. Bu hormon hakkında bilginiz var mı? Bu hormonun hamile kalmakla bir bağlantısı var mı?
10
Tanışma Bölümü / Ynt: Herkese merhaba
17 Şubat , 2012, 13:24:30
Alıntı yapılan: DENİZGÖZLÜM81 - 17 Şubat , 2012, 13:19:38
hoşgeldin canım geçmiş olsun rahatsızlığın kalplemi ilgili

Hoşbulduk. Kalple ilgili değil. Beyin dalgaları ile ilgili bir sıkıntım var malesef.
11
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur.
13
Tanışma Bölümü / Ynt: Herkese merhaba
17 Şubat , 2012, 13:16:09
Merhaba, benim çocuğum yok.Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim. Farklı bir rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanıyorum. Bu nedenle de hamile kalmam yasak..
14
Bugün evde temizlikçim var.Oyüzden kafam çookk rahat. Sevemedim gitti şu ev işlerini
15
Bence bu çok göreceli bir kavram. Beni doğuran annem büyüttüğü için tabiki kendi annem. Ama tabi annesi ölen kişiler var,annesi tarafından terkedilenler vs... Bu nedenle bana göre tabiki anneciğimin yerini hiç kimse tutmaz. Diğer durumları da ancak yaşayan bilir diye düşünüyorum.