28 Nisan , 2024, 03:11:04

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dortmevsım

1
cok sagol allah razı olsun duaya cok ıhtıyacım var gercekten ısmım yeşim.dualarınızda bende olayım ınsallah
2
RECİPROKAL TRANSLOKASYON OLAN GEBELER VARMI.VARSA BANA YARDIM EDIN NE OLUR.YANI 2. VE 9. KROMOZOMLARDA YER DEĞİSMESI DEMEKMİŞ.BEN 20 HAFTALIK GEBEYIM.AMNIYOSENTEZ SONUCUMDA IKI KROMOZOMDA YER DEGISMESI OLMUS O YUZDEN BEBEGINIZDE RISKLER OLABILIR DEDILER.ALINMASINI IMA EDIYOLAR AMA DOGUM DOKTORUM ALINMASINI ISTEMIYOR.ÇUNKU AYRINTILI ULTRASONA GIRDIM DUN BEBEKTE BIR SORUN GORULMEDI.BILEN VARSA LUTFEN BANA YARDIM EDIN :y25:
3
Alıntı yapılan: derya55 - 02 Aralık , 2010, 09:45:07
slm hepınıze bende martın 22de dogum yapıcam allah ızın ederse
SAGOL CANIM SEN NASILSIN SENIN NEYIN OLACAKTI KIZMI ERKEKMI.BEN SANA OZEL MESAJ YOLLADIM.SONUCUMUDA YAZDIM CANIM
4
SELAM KIZLAR BENIM SONUC CUMARTESIYE KALMIS.TAM BIR AY OLDU.BIR AYDIR MAHVOLDUM BUSONUCLAR YUZUNDEN.BENIM GIBI SONUC ALIPTA GEBELIGI SONLANDIRAN VARMI ACABA.TANIDIGINIZ BILDIGINIZ.SIZIN SONUCLARINIZDA NE CIKTIKİ  GEBELIGINIZ SONLANDIRILDI.NE OLUR BENI AYDINLATIN KIZLAR
5
Alıntı yapılan: °ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ° - 30 Kasım , 2010, 18:49:41
Alıntı yapılan: aysev - 30 Kasım , 2010, 17:36:36
kızlar ancak girebildim.. sonucum çıktı haberler iyi..
darısı tüm bekleyenlerin başına..




çok şükür rabbime gözümüz aydın canımmmm  :muzz:
çok sevindimmmm  :opucuk:

sıra dörtmevsimdende haber alsaydık  :amin:
aysev gozun aydın.cınsıyetı neymiş.hayırlı olsun.ben ıyı degılım sımdılık.
6
arkadaslar benım sadece dovn sendromu olmadıgını soyledıler.baska bır rısk cıkmıs.ıkı kromozomun yer degıstırmesı yuzunden rısk varmıs.gecen cumartesı esımden ve benden kan aldılar.eger o kromozom sorunu bızdede varsa sorun yokmus.yoksa gebelık sonlanacakmış.bugun arayacaklardı sözde.yıne yok haber.ayrıca kızım olacagını ogrendım.ama sevınemedım.bakalım yarın arayacaklarmı.cok kotuyum kızlar :y25:
7
Alıntı yapılan: shekersheyler - 22 Kasım , 2010, 10:39:39
:hello2: :hello2: ohh günler bir bir geçiyor, esroşum teşekkür ederiz listeyi güncellemişsin gene  :flowers: ben de ikili test sonuçlarımı aldım 13.000/1 çıktı. doktorum ee daha ne olsun dedi, sonucum iyi yani değil mi kızlar, Allahım sen bebişlerimizi koru  :amin: :nazar:
ALLAH SAG SALIM BEBİŞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN SANIRIM DOGUMA AZ KALDI.COK HEYECANLANIYOR INSAN DEGILMI.NE GUZEL BIR DUYGU BU ANNE OLMA DUYGUSU.HAYATTAKI EN BUYUK SERVETIMIZ COCUKLARIMIZ ÖYLE DEGILMI.RABBIM HEPIMIZE SAGLIKLI BEBEKLER DOGURMAYI NASIP ETSIN :amin:
8
Alıntı yapılan: shadowqueen - 22 Kasım , 2010, 19:04:17
Kızlar içinizi ferah tutun inanıyorum ki ikinizin sonucuda temiz çıkacak ve bebişleriniz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecek. :amin:Ayrıca benim kardeşim amniyosentezde down sendromlu çıkmış fakat üvey annem ben oğlumdan vazgeçmem doğuracağım demiş kardeşim sapasağlam doğdu hiç bir sağlık sorunu yok.Allahımıza dua edelim verende o alanda arkadaşlar
SAGOLUN ARKADASLAR.INSALLAH SONUCLARIMIZ IYI CIKARDA BIZDE RAHAT BIR NEFES ALIRIZ.GERCEKTEN BEKLEMEK OYLE ZORKİ.BUNU ANCAK YAŞAYAN BILIR.RABBIM BIZI EVLATLARIMIZLA SINAMASIN.BENDE BUGUN YARIN ALACAGIM SONUCUMU.INSALLAH TEMIZ CIKAR.AGLAMAKTAN GOZLERIM GORMUYOR BAZEN.DUA EDIP ALLAHA YALVARMAKLA RAHATLIYORUM.RABBIM HICBIRIMIZI YALNIZ BIRAKMASIN :amin:
9
Alıntı yapılan: nur_06 - 11 Kasım , 2010, 11:47:43
gülfercim pariscim çok teşekkür ederimmmm allah razı olsunnn
HAYIRLI OLSUN NUR
10
Alıntı yapılan: aysev - 22 Kasım , 2010, 14:31:02
Alıntı yapılan: dortmevsım - 13 Kasım , 2010, 07:37:33
Alıntı yapılan: aysev - 11 Kasım , 2010, 11:27:14
amniyosentez için beni hastanede yatırmadılar. özel bi klinikte oldum. 10 dk dinlendim eve gittim. 1 gün de rapor verdi doktor yattım evde.
çok merak ediyorum. allah yardımcımız olsun..
selam rabbım hepımıze yardım etsin.senın sonuclar nezaman cıkacakmış.benımkı bayramdan sonra cıkacak.ınsallah temız cıkar.ınan ömrumden ömur gıttı.senın ılk cocugunmu.neden amnıyosentez ıstedıler.
canım benim sonuçlar bu hafta içi çıkacak sanırım. haber veririm. sen de ver mutlaka.
benim ilk hamileliğim. üçlü test sonucuna göre doktor riskli gördü ve amniyosentez önerdi. 1/105 çıkmıştı sonuç. yani 105 de 1 ihtimalle down sendromu riski vardı.. bakalım bekliyorum...benım hala cıkmadı sonucum.ama ıkımızde rahat olalım ınsallah sonuclarımız tertemız cıkacak bak goreceksın canım.rabbım bızım gıbı olanlarada yardım etsın.ınsallah hersey ıyı olacak.rabbım yardımcımız olsun.
11
KESİN SONUCU AMNIYOSENTEZ VERIYORMUŞ.AMA YAPTIRMAK DEGILDE SONUCU BEKLEMEK COK KÖTU OLUYOR.IKILI VEYA ÜÇLÜ TESTIN SONUCU RISKLI CIKARSA AMNIYOSENTEZ ÖNERIYOLAR.TABIKI KARAR ANNELERIN KARARI.IYI VEYA KOTU HERSEY AMNIYOSENTEZIN SONUCUNDA BELLI OLUYOR.IKILI VEYA UCLU TESTLERDE SADECE RISK SAPTANIYOR.KESIN SONUC AMNIYOSENTEZDE CIKIYOR.RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN.BEN HALA SONUCUMU BEKLIYORUM.RABBIM YUZUMU GULDURSUN BENIMDE. :amin:
12
SELAM BEN IKILI TEST YAPTIRDIM.SONUCU YUKSEK RISKLI CIKTI.O YUZDEN AMNIYOSENTEZ OLDUM.SIMDI HEYECANLA SONUCU BEKLIYORUM.İNSALLAH IYI HABERLER ALIRIM.COK HEYECANLIYIM VE BIRAZDA KORKUYORUM.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN. :amin:
13
Alıntı yapılan: esra26 - 13 Eylül , 2010, 11:13:50
6 ayım bitti 7. aya başladım allahın izniyle  :k06:

26+6 olduk bugün  :love9:
HAYIRLI OLSUN.ARANIZDA IKILI TEST YAPTIRAN VARMI ACABA
14
KIZLAR AMNIYOSENTEZ SONUCUMUN CIKMASINA IKI GUN KALDI.COK AMA COK HEYECANLIYIM.HEPINIZDEN DUA BEKLIYORUM.INSALLAH IYI HABERLER ALIRIM KIZLAR.NE OLUR BANADA DUA EDIN.RABBIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN :amin:
15
Alıntı yapılan: ❀❤✿ƈἶցძεო❀❤✿ - 19 Kasım , 2010, 16:48:09
iyisin iyisin  8)
benimde 11 kg neremde bilmem halen incecikim bir karin var  ::)
selam